Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σκληρή απάντηση στο Δήμαρχο Γρεβενών για την γέφυρα τη Κατάκαλης (28/6/2011)

Ο Δημοτικός Σύμβουλος  του Δήμου Δεσκάτης, Γιάννης Γαλάνης έστειλε την παρακάτω επιστολή-απάντηση στον κ. Δ.Κουπτσίδη για τις πρόσφατες δηλώσεις του που αφορούν τον Δήμο Δεσκάτης.

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Δεν  ωφελεί ο φθόνος   ν΄ αποτύχουν  οι άλλοι ,  αρκεί να πετύχεις κι  εσύ  κ. Δήμαρχε Γρεβενών. Βουτιά σε άδεια πισίνα η επίθεση του  κ. Κουπτσίδη   κατά του Βουλευτή   κ. Χαντάβα .
Δεν μπορείς να επιτίθεσαι σ΄ αυτό που αποκαλείς  « λαϊκισμό»  με  περισσότερο   λαϊκισμό   και ρητορεία    ως πολιτικός παλιάς κοπής !
Θα είσαι πάντα ένα βήμα πίσω και  θα αντιπροσωπεύεις τον φθόνο  για  όλα όσα δεν είχες το θάρρος    να  υπερασπιστείς  ως άνδρας πολιτικός .
Μετά δεν ωφελεί να  έρχεσαι εκ των υστέρων  στα  ΜΜΕ  για   να  χτίσεις  προφίλ  κλαψουρίζοντας  για το μέλλον μας  ,  ενώ ήδη θα έχεις   απωλέσει την εμπιστοσύνη   μας από την πολιτική σου ανεπάρκεια  .
Μας απογοητεύσατε κ. δήμαρχε  και ως πρώην νομάρχης αλλά και στη συνέντευξη σας .
Κρυφτήκατε   πίσω από τα προβλήματα μιας τραγωδίας  χαρακτηρίζοντας  παράνομο το δρόμο  που συνδέει το χωριό μας με το διοικητικό κέντρο της περιοχής !!  Ενώ σ΄ άλλες περιοχές  είδαμε  νομάρχες  μπροστά με τους πολίτες να διεκδικούν από το κεντρικό κράτος., εσείς ακόμη    συνεχίζετε   να  απαξιώνεται  το  δικαίωμα μας  για  ασφαλείς υποδομές .
Σήμερα μεταθέσατε  τις ευθύνες  σε εικονικούς  εχθρούς που υπονομεύουν το έργο σας και δεν  σας  επιτρέπουν  να  αφήσετε το αποτύπωμα σας στην τοπική ανάπτυξη.!!!

Σας το  λέμε ευθέως :  Δεν  μπορείτε να σβήσετε  το παρελθόν ,θα σας  ακολουθεί   πάντα  , το μόνο που μπορείτε κάνετε  , είναι να καταστρέφετε  και το παρόν με το να λυπάστε  προσχηματικά για το μέλλον μας , φθονώντας   τις επιτυχίες  των άλλων πολιτικών ,  που έχουν το βλέμμα  τους  στραμμένο  στο μέλλον  .
Αυτό που εσείς θεωρείτε ασήμαντο  και λαϊκίστικο έργο , εμείς  εγχαράξαμε   σε μάρμαρο τους πολιτικούς που το πέτυχαν    ,για να τους θυμόμαστε   για πάντα στο χωριό μας ,εδώ στην ξεχασμένη Ελλάδα που επιλέξαμε να ζήσουμε και να εργαστούμε  με ασφάλεια .
Μην το απαξιώνεται  και πάψτε να λαϊκίζετε !
Διευκρινήστε  μας  ,  τι εννοείτε στη συνέντευξη  όταν διερωτάσθε  :
«Τι θα περνάνε από την Γέφυρα  της Κατάκαλης  μυρμήγκια ; »
«πετάξανε κάποια παλιοσίδερα  στο χωριό , ενώ  δεν πρόκειται ποτέ  να βρεθεί μηχανικός που θα   υπογράψει τα στατικά  σε τέτοια  γέφυρα  με 93 μ   άνοιγμα !» Κι όμως βρέθηκε .
Ένας πρώην νομάρχης δεν μπορεί να απαξιώνει έτσι  τις  οδικές υποδομές ενός χωριού  και τις τεχνικές υπηρεσίες του νομού .Κατανοούμε το φθόνο που γεννά η πολιτική σας απομόνωση  και η πολιτική  απειρία και σας καλούμε αποκτήσετε πιο πολιτικό ύφος  .

Σε εποχές οικονομικής στενότητας  ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος Δεσκάτης  πετύχανε εκεί που εσείς αποτύχατε ως νομάρχης  . Υιοθετήσανε και διεκδικήσανε τα  αιτήματα  μιας περιοχής  ως όφειλαν σαν  πολιτικοί άνδρες .Ενω εσείς κρυφτήκατε πίσω από  τις ευθύνες  .
Το πρώτο βήμα για το έργο του χωριού    έγινε   ,απομένει η θεμελίωση της γέφυρας  και το στήσιμο της . Η πιο δύσκολη φάση ολοκληρώθηκε . Αναμένουμε  τη συνέχεια .
Αντί να  σας δούμε  σε μια δημιουργική αντιπολίτευση εσείς  ψαρεύετε  ακόμη  πολιτικά    στα θολά νερά  των αγαναχτισμένων  της πλατείας  , αντί   να  επεξεργαστείτε  και να συμφωνήσετε σε   μια τοπική  αντζέντα μεταρρυθμίσεων  που  έχουν ανάγκη τα Γρεβενά   με το Βουλευτή και τον Περιφερειάρχη  και να την προωθήσουμε    συλλογικά  όλοι οι φορείς , εσείς επιλέγεται την πολιτική απομόνωση και  την μπάλα  στην εξέδρα .

Οι μέτριοι πολιτικοί μαθαίνουν από τα λάθη τους ,οι έξυπνοι  από τα λάθη των άλλων. Στην Κατάκαλη   εμπιστευόμαστε   την πολιτική επάρκεια των πολιτικών  που μας εκπροσωπούν σήμερα στα Γρεβενά  , τους ενθαρρύνουμε να διεκδικήσουν  την ολοκλήρωση του έργου στη θητεία τους ,αλλά και  για όσα μέχρι σήμερα πετύχανε  τους ευχαριστούμε δημόσια .. Αυτό να μην σας αγχώνει και να μη σας γεμίζει φθόνο  .Προσπαθήστε  να πετύχετε κι εσείς , αντί να ονειρεύεστε  την αποτυχία των άλλων .
«Σαφώς στη πολιτική χρειάζεσαι φίλους ,αλλά πάνω από όλα κι   έναν εχθρό .»
Μήπως έχετε επιλέξει πολλούς «εχθρούς»    και σ αυτή  την θητεία    κ . Κουπτσίδη .!!!
Τυχαίο ! Δεν νομίζω !

Γιάννης Γαλάνης

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κατάκαλης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δεσκάτης

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ