Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ραχήλ Μακρή: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορεί να είναι για την συγκυβέρνηση ότι οι αλογόμυγες για το άλογο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα έντονη ανησυχία επικρατεί  στο αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε υπηρεσίες, οι οποίες διαχειρίζονται υποθέσεις μεταναστών, καθώς η κατάσταση σε αστυνομικά κρατητήρια και κέντρα κράτησης μεταναστών συνεχίζει να αποτελεί μία βραδυφλεγή υγειονομική βόμβα. Πολύ πρόσφατα δύο κρατούμενοι στο Α.Τ Πατησίων, διαπιστώθηκε ότι νοσούν από το βακτήριο της φυματίωσης, ενώ οκτώ αστυνομικοί και έξι ακόμη κρατούμενοι βρέθηκαν θετικοί στον εργαστηριακό έλεγχο «μαντού», δηλαδή είναι φορείς του βακτηρίου και θα λάβουν 9μηνη προληπτική φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων και της Απάνθρωπης Μεταχείρισης (CPT), του Συμβουλίου της Ευρώπης σε έκθεση της  κάνει λόγο για βασανιστήρια και απάνθρωπες  συνθήκες που επικρατούν στις ελληνικές φυλακές, όσο και στα κέντρα κράτησης των μεταναστών.

Για την διερεύνηση των ανωτέρω περιστατικών, τα οποία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν μεμονωμένα, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή κατέθεσε την με αριθμ. πρωτ. 4210/467/3-11-2014 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων.

Δεν είναι δυνατόν για οποιαδήποτε λόγο και με οποιαδήποτε δικαιολογία να μεταχειριζόμαστε ανθρώπους με τρόπο που δεν τιμά ούτε τον πολιτισμό, ούτε την ιστορία, ούτε τις αξίες της Πατρίδας μας. Τόσο οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας, όσο και οι κατατρεγμένοι από κάθε γωνία του πλανήτη, που έφυγαν για να γλυτώσουν τον θάνατο από την έλλειψη δημοκρατίας των Χωρών τους, αξίζουν τον σεβασμό της τιμής, της υπόληψης και της υγείας τους από την Χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ