Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πώς θα είναι το 2014 για το κάθε ζώδιο;;;

Τι φέρνει στο πεδίο του έρωτα το 2014; Τι θα περιμένεις για την αγάπη, τις σχέσεις και τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν; Ποιο είναι το πεπρωμένο αυτού του πολύ σημαντικού χρόνου για τα θέματα της καρδιάς; Πάμε να δούμε αναλυτικά το 2014 του έρωτα!

Κριός
Στο πρώτο μέρος του 2014 , ο Οίκος των Σχέσεων για τους Κριούς, θα φιλοξενεί τον Άρη , τον πλανήτη του πάθους , αλλά και των συγκρούσεων. Ο Άρης περνάει περίπου έξι ή επτά εβδομάδες σε κάθε Οίκο. Ωστόσο , θα είναι τώρα στον κύκλο της ανάδρομης κίνηση και αυτό θα παραμείνει για σχεδόν οκτώ μήνες ( 7Δεκεμβρίου 2013 – 26 Ιουλίου του 2014 ) . Αν ήταν σε καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους πλανήτες , ο Άρης θα μπορούσε να δείξει πάθος , φέρνοντας πόθο, ακόμα και τρελή αγάπη . Υπάρχει ένα μικρό θέμα.
Δυστυχώς , το 2014 ο Άρης θα είναι σε αντικρουόμενες σχέσεις με τον Δία , τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που αναδεικνύουν την σκληρή, επιθετική πλευρά του. Ως εκ τούτου , θα υπάρξει κίνδυνος έντασης , συγκρούσεων , ακόμα και επιθετικότητας ή χωρισμού. Όπως πάντα, αν το ξέρεις και το ελέγχεις, είναι στο χέρι σου να τα αποφύγεις.
Κατά τους πρώτους μήνες του 2014 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του Οίκου των Σχέσεων για τον Κριό θα είναι , επίσης ανάδρομη και , πέραν αυτού, σε δύσκολη θέση.
Να είστε πολύ προσεκτικοί στα διαστήματα 22η Δεκεμβρίου 2013 – 31 Γενάρη 2014 (ουσιαστικά ανάδρομη Αφροδίτη ) και 1 Μάρτιου – 20 Μαΐου 2014 (ουσιαστικά ανάδρομος Άρης) .
Με την έκλειψη Σελήνης στον οίκο των Σχέσεων για τον Κριό, στην οποία προστίθενται και άλλες πλανητικές όψεις, ο Απρίλιος 2014 θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας του έτους . Θα χρειαστεί πολλή υπομονή, σύνεση και διπλωματία προκειμένου να διατηρήσετε τη σχέση σας μέσα σε γαλήνη. Μπορεί και εσείς και ο σύντροφός σας να έχετε πολύ άγχος.
Ευτυχώς , τον Ιούλιο του 2014 τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Ο Άρης θα αφήσει τον Οίκο των σχέσεων, για να εγκατασταθεί στο παλάτι των ηδονών ο Δίας, ο Μέγας Ευεργέτης , γεμάτος ενέργεια , ενθουσιασμό και τύχη.
Το δεύτερο μέρος του έτους 2014, θα φέρει σφοδρή επιθυμία για τη ζω , τη διασκέδαση και την περιπέτεια , καθώς και συναισθηματικές ευκαιρίες γεμάτες φωτεινές προοπτικές για την αγάπη και τον ερωτισμό.
Ταύρος
Το 2014 , καθώς και το προηγούμενο έτος , ο Κρόνος θα απαιτήσει την προσοχή σας σχετικά με την αξιοπιστία , την αντοχή , την ωριμότητα , την υπομονή και τον χρόνο .
Όταν έχετε τον Κρόνο στον οίκο των Σχέσεων, θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί με τις εκδηλώσεις σας , ενώ ο σύντροφός σας μπορεί να μην έχει τον ίδιο ενθουσιασμό για την σχέση σας, να θέλει ενθάρρυνση από σας . Θα νιώσετε την ψυχή σας να στοιχειώνεται από τις αισθήσεις της παρεξήγησης , της απομόνωσης , από την ψυχρότητα καμιά φορά. Οι σχέσεις θα δοκιμαστούν , και εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορούσαν να σπάσουν, αν δεν υπάρξει προσοχή.
Σε ορισμένες περιπτώσεις , ο Κρόνος θα φέρει μοναξιά ! Σε άλλες, ο σύντροφός σας μπορεί να περάσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις . Μερικές φορές, ο Κρόνος θα δώσει αρκετές προσφορές , έτσι ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε , να καταλάβετε τι θέλετε, μιας και θα σας βάλει απέναντι από άλλα ζευγάρια, και θα δείτε πώς είστε εσείς πραγματικά. Ο Κρόνος συνήθως δεν επιτρέπει να παρασυρθείτε από τον άνεμο του ρομαντικού συναισθηματισμού, βάζει την λογική μπροστά.
Στο πρώτο μέρος του έτους 2014 , ο Κρόνος θα έχει θετικές όψεις με τον Δία , τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα . Οι τρεις ενθαρρύνουν την ώθηση της γνώσης και υπόσχονται καλά πράγματα για τη σχέση μέσα από την επικοινωνία , τη φιλία και τα ταξίδια. Μια σχέση εξ αποστάσεως ή ένα ταξίδι που γίνεται για συναισθηματικούς λόγους θα είναι πολύ πιθανό στο πρώτο τρίμηνο το 2014 .
Από την άλλη πλευρά , ο Άρης , ο κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων για τους Ταύρους, θα είναι στον Οίκο της εργασίας, των υποχρεώσεων και των ασθενειών μέχρι τον Ιούλιο του 2014 οπότε είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν παρεμβολές σε αυτούς τους τομείς . Μια σχέση με έναν συνάδελφό σας, με κάποιον που εργάζεται στο ιατρικό περιβάλλον ή σε περιβάλλον με αυστηρούς κανονισμούς ( στρατός, αστυνομία , κ.λπ.) δεν θα ήταν περίεργο, και θα σας φέρει αναστάτωση.
Επειδή ο Άρης δεν θα είναι σε μια άνετη θέση , θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα , ειδικά μεταξύ 1η Μαρτίου και 20η του Μαΐου του 2014, όταν θα είναι ανάδρομος . Ο Ιούνιος του 2014 θα είναι – επιτέλους- μια χαλαρή και αισθησιακή περίοδος.
Όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και το πρώτο μέρος του Σεπτέμβρη του 2014 θα μπορούσε να είναι παθιασμένη εποχή, αλλά μπορεί επίσης να φέρει δύσκολες στιγμές ή ριζοσπαστικές αποφάσεις .
Ο Νοέμβριος του 2014 υπόσχεται σημαντικά γεγονότα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοφία και σύνεση.
Δίδυμοι
Το 2014 για τους Διδύμους θα είναι σε επίπεδο σχέσεων μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος, ίσως ακόμη και συναρπαστική.
Ο Άρης , ο πλανήτης της επιθυμίας , θα ολοκληρώσει τον κύκλο της ανάδρομης πορείας στον Οίκο της αγάπης για τους Διδύμους. . Θα είναι μια σπάνια κατάσταση, η οποία θα κάνει τον Άρη μείνει ασυνήθιστα μεγάλη περίοδο εδώ: σχεδόν οκτώ μήνες ( 7 Δεκεμβρίου 2013 – 25 Ιούλ του 2014 ) αντί για πέντε ή έξι εβδομάδες όπως συμβαίνει συνήθως.
Το πρώτο μέρος του 2014 θα έχει πολλή αδρεναλίνη, συναισθηματικό ενθουσιασμό και σαρκικό πόθο . Λέγεται ότι ο Δίδυμος είναι ζώδιο του νου και του λόγου . Λοιπόν τώρα θα μάθετε πώς είναι η ζωή, όταν το ένστικτο αναλάβει τα ηνία και το σώμα και η ψυχή διεκδικούν τα δικαιώματά τους .
Μερικοί Δίδυμοι θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον τους για το σύντροφό τους και θα ξεκινήσει εκ νέου η αγάπη τους , άλλοι θα πέσουν τρελά ερωτευμένοι ή θα κάνουν τρέλες στο όνομα της αγάπης , άλλοι θα κάνουν ακόμα και παράνομες σχέσεις, δεν έχει σημασία πόσο θα τους κοστίσει, η αγάπη θα είναι πάνω από όλα. Ανεξάρτητα από το πώς , η περίοδος θα είναι παθιασμένη, ζωντανή , δυναμική , γεμάτη από γεγονότα και πιθανόν διάσπαρτα επεισόδια .
Εκπλήξεις και αλλαγές των καταστάσεων προβλέπονται πολλές, γιατί ο Άρης θα είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό , καθώς και συναισθηματικές υπερβολές , γιατί ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία , αλλά θα υπάρξουν και προβλήματα, ίσως και απογοητεύσεις , γιατί ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα .
Σύνεση συνιστάται, ειδικά τον Ιανουάριο του 2014, γιατί θα έχετε πολύ άγχος. Το ίδιο προσεκτικοί να είστε και κατά την περίοδο 1 Μαρτίου με 20 Μαίου 2014 , όταν ο Άρης είναι ανάδρομος αποτελεσματικά .
Επίσης μέχρι τον Ιούλιο του 2014 η σχέσεις των ζευγαριών θα είναι με τον ένα ή τον άλλο σχετική με θέματα χρημάτων και αγαθών.
Τον Ιούλη του 2014 ο Άρης θα φύγει από τον Οίκο των Σχέσεων των Διδύμων και η κατάσταση θα χαλαρώσει . Οι σχέσεις θα είναι στενά συνδεδεμένες με τα ταξίδια και την περιπέτεια, μετά τον Ιούλιο.
Έντονα συναισθηματική περίοδος θα είναι τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο , το δεύτερο μέρος του Νοεμβρίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2014.
Καρκίνος
Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι πολύ μεγάλη μέχρι τον Ιούλιο του 2014. Ο Δίας θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα εκδηλωθεί ενεργά, ελεύθερα, σε αναζήτηση της ελευθερίας , της δράσης και της περιπέτειας . Θα είναι δύσκολο να τα βρει με τον Πλούτωνα , που βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεων του Καρκίνου. Θα αντιμετωπίσετε μια κατάσταση έντονη , δραματική , στοιχειωμένη από απαιτήσεις και εμμονές . Σχεδόν την ίδια επίδραση θα έχει και ο Κρόνος ο κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων του Καρκίνου , που βρίσκεται στον Σκορπιό .
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα φέρουν μια κατάσταση που θα είναι τεταμένη , αυστηρή και αναλυτική , και από την άλλη ο Δίας θα είναι χαλαρός, θα θέλει να σας βγάλει από τις λεπτομέρειες. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα φέρουν συναρπαστικές σχέσεις , αλλά περίπλοκη αγάπη και επιβάρυνση ψυχολογική , ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλει ο Δίας .
Θα υπάρξει μία ακόμη σοβαρή εξέλιξη: από τη στιγμή που μπήκε στον Οίκο των σχέσεων του Καρκίνου στις 5 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους, η Αφροδίτη δεν θα το αφήσει μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014. Θα είναι μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις, και οι Καρκίνοι θα ζήσουν ό,τι αντιμετώπισαν πριν από το χειμώνα του 2005-2006. Μόνο που τώρα το πλαίσιο είναι πιο τεταμένο, πιο περίπλοκο . Προσοχή, ιδίως τον Ιανουάριο του 2014, οπότε η Αφροδίτη είναι ανάδρομη!
Ο Άρης θα είναι, επίσης, ανάδρομος και θα παρατείνει την παραμονή του στο Ζυγό , τονίζοντας τις παραφωνίες Δία – Πλούτωνα και προκαλώντας ταραχή και ερεθισμό κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2014 . Αν έχετε μια σταθερή σχέση , θα κρατήσει, αλλά όχι χωρίς προσπάθεια εκ μέρους σας.
Αλλά, υπάρχει ένα καλό πράγμα για την περίοδο αυτή : η επίδραση που θα έχει σε σας ο Δίας θα παραμείνει αισιόδοξη και προστατευτική και θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο για να πάρει τις κακές επιδράσεις, και να σας φέρει αγάπη.
Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον Αύγουστο του 2014 όταν ο Άρης συναντά τον Κυβερνήτη του Οίκου των σχέσεων σας και η συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε ριζικές αποφάσει .
Όσο για τα υπόλοιπα, η έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου του 2014 , σε σύνοδο με την Αφροδίτη, στον Οίκο του έρωτα του Καρκίνου φέρνει ένα απρόσμενο αλλά χαρμόσυνο γεγονός , και η περίοδος Οκτ. 26 – Δεκ. 5, 2014 θα είναι παθιασμένη, δυναμική, σημαντική.
Λέων
Το πρώτο μισό του 2014 θα είναι αρκετά ήσυχο. Ο Κρόνος, ο Κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων και της αγάπης του Λέοντα θα κάνει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον ρομαντικό και ευτυχισμένο Δία . Η κατάσταση θα είναι σταθερή , και η έμφαση θα δοθεί κυρίως στην οικογενειακή ζωή , τις οικιακές δραστηριότητες, αλλά και τα συμφέροντα που σχετίζονται με τη στέγαση , και τα περιουσιακά στοιχεία των ζευγαριών, με αρμονία και καλή συνεννόηση.
Θα είναι μια εποχή της ιδιωτικής ζωής , όταν φαίνεται να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ευαίσθητη , συναισθηματική πλευρά της σχέσης , και όχι τόσο για το πάθος και τον σωματικό έρωτα. Μερικοί Λέοντες μπορεί να θέλουν να συζήσουν, ή μαζί με το ταίρι τους να χτίσουν ένα σπίτι .
Είναι επίσης πιθανό ότι η εργασία ή άλλες ευθύνες να σας συναρπάσουν και η συναισθηματική ζωή να έρθει δεύτερη .
Δεν αποκλείεται, αυτό να φέρει και έντονες σχέσεις αγάπης, ακόμα και έρωτα, μέσα στον χώρο δουλειάς. Για παράδειγμα , την περίοδο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2014, όταν η Αφροδίτη έχει μια μακρόχρονη παραμονή στον Οίκο της εργασίας Λέοντα της εργασίας είναι πιθανόν να συνεργαστείτε με τον σύντροφό σας, αλλά και να κάνετε σύντροφο τον συνεργάτη σας!
Η Αφροδίτη θα είναι πιο γενναιόδωρη με την αγάπη τον Μάρτιο του 2014 , όταν περνά μέσα από τον Οίκο των σχέσεων του Λέοντα. Θα είναι πλέον πιο εύκολο να συναναστρέφεστε νέα άτομα και θα ανοίξετε την καρδιά σας πιο εύκολα . Θα ξαναπεράσετε μια τέτοια ωραία περίοδο στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και στις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου του 2014. Μετά από αυτό έρχονται τα ωραία! Μια έκρηξη ευτυχίας !
Στις 16 Ιουλίου του 2014 ο Δίας θα έρθει στον Λέοντα , και μόλις φτάσει θα αισθανθείτε ότι επιτέλους ζείτε τη ζωή σας , απολαμβάνετε την ελευθερία , τη χαρά των ανοιχτών οριζόντων , την περιπέτεια . Το ένστικτο του έρωτα θα έρθει πίσω στη ζωή σας, η συναισθηματική διάθεση θα αυξηθεί , και σε κάθε ευκαιρία , δεν κάνετε βήμα πίσω .
Ο Αύγουστος του 2014 υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες αν και μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι , την οικογένεια ή τους γονείς .
Ο ενθουσιασμός του Δία θα συνεχίσει να σας συνοδεύει και να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές μέχρι το τέλος του έτους 2014 και ακόμη και το 2015 .
Παρθένος
Οι γενικές αστρολογικές τάσεις του 2014, θα παρουσιάσουν μια αρμονική σχέση μεταξύ των Οίκων σας των σχέσεων και της επικοινωνίας, για τους Παρθένους. Θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τον χώρο έρευνας, ή από όπου έχετε τα χόμπι σας, και θα έχετε πολύ αυξημένη γοητεία και πειθώ.
Ο Ποσειδώνας, που βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεων της Παρθένου, θα σας χαρίσει υπέροχο ρομαντικό ενθουσιασμό , που μπορεί μερικές φορές , όμως, να σας κάνει να γίνετε τόσο ρομαντικοί, που να συνδεθείτε με τελείως λάθος ανθρώπους.
Ο κυβερνήτης του Οίκου της Παρθένου για τις σχέσεις, ο Δίας , θα είναι καλά τοποθετημένος στο πρώτο εξάμηνο του 2014 και θα κάνει τη συναισθηματική σας ζωή να ενισχυθεί με συλλογικές δραστηριότητες ( συνεργασία , συνέδρια, συναντήσεις μέσα σε μια ένωση ή ίδρυμα , κλπ. ) , με τη συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις , με πολλούς φίλους , υποστηρικτές και προστάτες .
Η αστρολογική διαμόρφωση του πρώτου εξαμήνου του 2014 , ωστόσο, θα φέρει κάποια πίεση στα οικονομικά . Είναι επίσης πιθανό ότι η σχέση σας θα έχει να κάνει και με οικονομικά θέματα, και θα έχετε την αίσθηση ότι κάποιος τρίτος έχει οικονομική επιρροή, ή παίρνει χρήματα από το ταίρι σας.
Το 2014 , ο Πλούτωνας θα είναι ακόμα στον Οίκο της Αγάπης της Παρθένου προσπαθώντας να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές συναισθηματικές ανάγκες σας και τις πραγματικές σας δυνατότητες στον έρωτα.
Η επίδραση του Πλούτωνα , που είναι μακράς διαρκείας , θα υποστηρίζεται κατά τους δύο πρώτους μήνες του 2014, από την διέλευση της Αφροδίτης από τον Οίκο των σχέσεων. . Η διέλευση θα μπορούσε να φέρει πολύ σημαντικά γεγονότα , έστω και αν σε ορισμένες στιγμές τον Ιανουάριο του 2014 θα μπορούσε να είναι αγχωτικό το αποτέλεσμα της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης.
Η Νέα Σελήνη τον Μάρτιο του 2014 θα σας φέρει μεγάλη τύχη στον έρωτα, και ο Απρίλιος θα είναι καυτός.
Το τέλος του Ιουνίου και όλος ο μήνας Ιούλιος 2014 θα είναι επίσης πολλά υποσχόμενη περίοδος.
Από τον Αύγουστο του 2014, ο Δίας , ο κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων της Παρθένου, δεν θα έχει το ίδιο ενθαρρυντική και προστατευτική δράση . Μερικές απογοητεύσεις είναι δυνατόν να σας βρουν , ιδιαίτερα τον Αύγουστο και το Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2014.
Ζυγός
Με τον Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων του Ζυγού, η περίοδος 2011-2018 θα είναι περίεργη, και θα χαρακτηρίζεται από αλλαγές που έχουν να κάνουν είτε με την σχέση σας, είτε με την διάθεση του συντρόφου σας.
Για να περάσετε επιτυχώς από αυτά τα χρόνια , θα πρέπει να έχετε προσαρμοστικότητα και καλοσύνη . Περισσότερο από ποτέ, στο πρώτο μέρος του 2014 , επειδή ο Ουρανός θα βρίσκεται σε μια τεταμένη διαμόρφωση .
Και υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό . Ο κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων του Ζυγού ο Άρης , θα είναι ανάδρομος ακριβώς στο Ζυγό , όπου θα παραμείνει ασυνήθιστα πολύ: μεταξύ 7 Δεκεμβρίου, 2013 και 26 Ιουλίου 2014. Αυτή η μακρά παραμονή θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή του ζευγαριού.
Στη θεωρία , ο ανάδρομος Άρης στο Ζυγό θα πρέπει να ενισχύσει τη σεξουαλικότητα και την αγάπη, την έντονη πρωτοβουλία σας , να σας κάνει πιο επιθυμητό και να φέρει το πάθος στη ζωή σας . Αλλά υπάρχει το θέμα του ότι ο Άρης θα παρενοχλείται από την αντίθεση με τον Ουρανό και από τα τετράγωνα με τον Δία και τον Πλούτωνα και θα τείνει να πάρει αρνητική , επιθετική και αντικρουόμενη προσωπικότητα.
Πέρα από την τάση διαφωνίας , θα υπάρχει ο κίνδυνος για ξεσπάσματα ή ακόμα και για διάλυση σχέσεων, ειδικά αν το προσωπικό ωροσκόπιο προδιαθέτει . Επιπλέον , από τον Μάρτη του 2014 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και ο κυβερνήτης του Ζυγού , θα είναι , επίσης, ανάδρομος.
Οι πιο περίπλοκες περίοδοι θα είναι ο Ιανουάριος , Μάρτιος , που θέλει πολύ προσοχή, ο Απρίλιος και τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Μαΐου 2014.
Αυτές οι διελεύσεις θα μπορούσαν να φέρουν όμως, παθιασμένες ιστορίες αγάπης, πάρα πολύ μεγάλο έρωτα. Αλλά θα έχουν την τάση να σας ταράζουν, ή να είναι σύντομης διάρκειας.
Τον Ιούλιο του 2014 η ένταση θα διαλυθεί , σαν να μην ήταν εκεί , και η αρμονία θα πάρει τη θέση της στις σχέσεις του Ζυγού .
Και έρχεται ένα υπέροχο , μεγάλο τρίγωνο μεταξύ του Άρη , του Δία και του Ουρανού , το δεύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου και όλο τον μήνα Οκτώβρη 2014 που υπόσχονται την πιο γλυκιά και ρομαντική αγάπη για τους Ζυγούς.
Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας , ρομαντικός και γεμάτος ελπίδες , θα μείνει στον Οίκο των σχέσεων του Σκορπιού όλο το 2014 επίσης . Κατά κάποιο τρόπο , αυτό είναι καλό, γιατί έτσι θα ακυρώσει ορισμένες από τις ενέργειες του Κρόνου , που είναι στον Σκορπιό .
Από την άλλη πλευρά , ο Ποσειδώνας ζει σε σουρεαλιστικές σφαίρες και είναι μάλλον αναποτελεσματικός : οι ιστορίες αγάπης που γεννήθηκαν κάτω από τα φτερά του θα διαρκέσουν σπάνια, και αν το κάνουν , θα είναι διφορούμενες ή αβέβαιες . Από αυτή την άποψη , θα κάνετε καλά με τη διέλευση του Κρόνου , να πάρετε τη πρακτική και ρεαλιστική του δράση. Ωστόσο , στο πλαίσιο της παρούσας αμφίσημης σχέσης Ποσειδώνα – Κρόνος , είναι πιθανόν να διαλέξετε μια δύσκολη πορεία στη σχέση σας, ακόμα και παράνομη.
Ταυτόχρονα, υπάρχει εκρηκτικό πεδίο μιας και η Αφροδίτη , που θα είναι ανάδρομη, θα περάσει πολύ χρόνο στο σπίτι της διάνοιας του Σκορπιού ( 5 Νοεμβρίου 2013 – 5 Μαρτίου 2014) .
Κοιτάζοντας τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία , η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων του Σκορπιού των ζευγαριών , και το πέρασμά της αντικατοπτρίζει προφανείς επιδράσεις για το ζευγάρι . Όντας στον κύκλο της ανάδρομης κίνησης μέχρι το Μάρτιο του 2014 η Αφροδίτη θα μπορούσε να φέρει ερωτήσεις όπως : « Είμαι στην σωστή σχέση; » , » Τι μπορώ να περιμένω από μια σχέση; » , » Ποιες είναι οι προσδοκίες μου για το σύντροφό μου » , » Τι γίνεται με τις προσδοκίες του συντρόφου μου από μένα; » και άλλες τέτοιου είδους .
Οι αποφάσεις για την σχέση σας θα είναι ουσιαστικής σημασίας για τον Σκορπιό σε αυτήν την περίοδο . Είναι καλό να μιλήσετε για το τι αισθάνεστε και τι είναι στο μυαλό σας , ίσως ακόμη και να διαπραγματευθείτε με τον σύντροφό σας σχετικά με ορισμένους όρους της ζωής σας από κοινού . Επίσης , η σχέση θα μπορούσε να περιλαμβάνει την έντονη δράση ή πολλά ταξίδια .
Για μερικούς Σκορπιούς, η διέλευση της Αφροδίτης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ιστορίες αγάπης από το παρελθόν ή βαθιά θαμμένες απογοητεύσεις .
Η ατμόσφαιρα θα χαλαρώσει τον Απρίλιο του 2014, που θα είναι ένας πολύ ρομαντικός μήνας .
Τον Μάιο του 2014 θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με την αγάπη, μια δυσαρμονία.
Τον Ιούνιο, τον Αύγουστο , στο τέλος του Οκτωβρίου και την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2014 θα έχετε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για μια υπέροχη σχέση.
Τοξότης
Ο Ουρανός θα ενθουσιάσει τον Οίκο των σχέσεων του Τοξότη, όλο το διάστημα μέχρι το 2018! . Ηλεκτρίζοντας όλη σας την ζωή, η επιρροή του θα έχει διακυμάνσεις , καινοτομίες, απρόσμενες αλλαγές ή και ανατροπές συναισθημάτων.
Το πρώτο μέρος του 2014 θα είναι γεμάτο γεγονότα από αυτή την άποψη : υποκινούνται αυτά τα συναισθήματα, ακραίας μορφής από την αντίθεση με τον Άρη ( ο Κυβερνήτης του οίκου της αγάπης του Τοξότη) και από τα τετράγωνα με τον Πλούτωνα και με τον Δία ( ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ). Ο Ουρανός θα έχει την εξουσία να εφαρμόσει μια σειρά από ηλεκτροσόκ πάνω σας, και θα μπορούσε να αναμορφώσει ακόμη τη ρομαντική και συναισθηματική σας πλευρά, αλλά και αυτήν του ενστίκτου, των πόθων.
Όπως σας αρέσουν κιόλας θα είναι τα συναισθήματα, έντονα, και θα έχουν τη θαυμάσια ποιότητα της αισιοδοξίας. Μάλλον θα βρείτε αυτήν την περίοδο αναζωογονητική, με μεγάλες περιπέτειες και έντονο το στοιχείο του αισθησιασμού.
Όσον αφορά τις επίσημες σχέσεις, ίσως να έχουν προβλήματα λόγω μιας εγκυμοσύνης (που ίσως να μην είναι πρόβλημα, αλλά είναι αναταραχή) ή γενικά από θέματα που σχετίζονται με αλλαγές.
Εκτός από τις περιπέτειες του Ουρανού, μεταξύ της 7ης Μαΐου και 13 Ιούλη 2014 θα σας απασχολήσουν και οι ενέργειες του Ερμή. Όντας ανάδρομος, ο Ερμής θα μείνει στον Οίκο των σχέσεων του Τοξότη περισσότερο από το συνηθισμένο .
Το φαινόμενο αυτό θα είναι το πιο ενδιαφέρον, καθώς ο Ερμής είναι ακριβώς ο Κυβερνήτης αυτού του Οίκου για εσάς. Η διέλευση θα εκφράσει πιο έντονη ανησυχία για το ζευγάρι ή για τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αναμένεται ότι θα φέρει σημαντικά γεγονότα .
Επειδή ο Ερμής θα έχει μια σύντομη στάση σε έναν από τους Οίκους που σχετίζονται και με τα οικονομικά σας, είναι πολύ πιθανό ότι ένα θέμα που σχετίζεται με τα χρήματα θα είναι στο κέντρο της προσοχής .
Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολο να ελεγχθούν κατά την περίοδο 7 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2014 , όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά θα είναι ο Ιούλιος που θα σας φέρει συναισθηματική ταραχή.
Αλλά, ακριβώς τον Ιούλιο του 2014 όλα θα ξεκαθαρίσουν, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και οι συναισθηματικές καταιγίδες που θα έχει φέρει ο Ουρανός θα καλμάρουν, και θα έχετε μια εκπληκτική περίοδο μέχρι το τέλος του 2014.
Αιγόκερως
Οι σχέσεις θα είναι πιθανώς το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014 . Ο Δίας, ο Μέγας Ευεργέτης , θα είναι στον Οίκο των σχέσεων του Αιγόκερου μέχρι τον Ιούλιο , δημιουργώντας τεράστιες συναισθηματικές ανάγκες και πολλές προσδοκίες των άλλων, για μια σχέση μαζί σας. Ωστόσο , θα είναι στο χέρι σας και αν θα ευνοήσετε αυτές τους τις προσδοκίες ή όχι.
Αν είστε εσείς σε καλή διάθεση , αν θέλετε να μπείτε σε μια σχέση, ο Δίας θα φέρει ανοιχτούς ορίζοντες , ευτυχία και εκπλήρωση . Αν είστε σε πιο κλειστή διάθεση , θα χάσετε το μέτρο , ζητώντας περισσότερα από ό, τι θα έπρεπε , πιστεύοντας ότι οι άλλοι σας χρωστάνε περισσότερα, για να τους ανοίξετε την καρδιά σας. Και αυτό γιατί στο πρώτο μέρος του 2014 , ο Δίας θα ενοχλείται από διάφορους πλανήτες .
Από την άλλη πλευρά , ο Δίας αγαπά την ελευθερία σε μεγάλο βαθμό . Αν είστε σε μια σχέση που σας κάνει να αισθάνεστε ασφυξία ή περιορισμένοι , θα έχετε πλέον τη δύναμη να σπάσετε τις αλυσίδες .
Μια έντονη και περίπλοκη περίοδος θα είναι ιδιαίτερα το πρώτο τρίμηνο του 2014 . Το σημείο εκκίνησης ήταν στο Νοέμβριο – Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους , και ο κύριος παράγοντας θα είναι η Αφροδίτη με την παρατεταμένη διέλευση από τον Αιγόκερω (5Νοέμβρη έως 5 Μαρτίου του 2014 ) .
Τόσο η Αφροδίτη και οι διελεύσεις του Δία θα φέρουν μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και θα μπορούσαν να φέρουν την αγάπη ή μεγάλες επιτυχίες, που σχετίζονται με την γοητεία σας. . Την ίδια στιγμή , αν δεν χειριστείτε σωστά τις ενέργειες, θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις.
Σε περίπτωση που βρεθείτε σε μια κρίσιμη κατάσταση ή αισθάνεστε ότι τα πνεύματα πολύ θερμά, να θυμάστε ότι θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία και να είστε αντικειμενικοί. Η καλοσύνη και η διπλωματία πάντα φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι οποιαδήποτε άλλη στάση .
Η έκλειψη Ήλιου στις 29 Απρίλη του 2014 προαναγγέλλει ασυνήθιστη εξέλιξη στον τομέα του πάθους και της σεξουαλικότητας . Όσο για τα υπόλοιπα , μια ήρεμη και συνηθισμένη ατμόσφαιρα .
Η Αφροδίτη θα σας συνοδέψει διακριτικά , όμως , τον Ιούλιο-Αύγουστο , την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου , το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και τα δύο τελευταία δεκαήμερα του Δεκεμβρίου 2014, θα σας φέρει πολύ πάθος!
Υδροχόος
Το 2014 μπορεί να είναι μια πολύ ρομαντική χρονιά – αλλά όχι από την αρχή . Θα μπείτε στο νέο έτος με την Αφροδίτη , τον πλανήτη του έρωτα για τον Υδροχόο, σε ανάδρομη φορά στον δωδέκατο Οίκο σας, έναν σκοτεινό και κρυφό Οίκο, τον οποίο η αστρολογική παράδοση θεωρεί ότι είναι μια σφαίρα του λυκόφωτος .
Η Αφροδίτη εισήλθε στην εν λόγω περιοχή στις 5 Νοεμβρίου του περασμένου έτους και θα είναι εκεί μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014. Η θέση αυτή μπορεί να υπογραμμίσει δύο πτυχές : η μία , που σχετίζεται με θλίψη , και μια άλλη, που έχει να κάνει με το μυστήριο . Στην πρώτη περίπτωση , θα είναι έχετε ίσως προσωρινές απογοητεύσεις , χωρισμό , ίσως και η μοναξιά . Είναι επίσης πιθανό ότι κάποιες κρυφές σκέψεις ή τραύματα σχέσεων θα έρθουν από το υποσυνείδητο έξω στην επιφάνεια .
Στη δεύτερη περίπτωση , θα μπορούσε να σας βρει μια μυστική ιστορία αγάπης , μια απαγορευμένη υπόθεση , συναισθηματικά θέματα κρυφά, κουτσομπολιά , ακόμα και σκάνδαλα, ή συναισθηματικοί εκβιασμοί. Προσοχή , ειδικά αν είστε σε μια σχέση που έχει να κάνει με τη δουλειά , τις σπουδές ή την καριέρα !
Σύνεση συνιστάται ιδιαίτερα τον Ιανουάριο του 2014, οπότε η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα στον έλεγχό τους ή μπορεί να έχουν ασυνήθιστη εξέλιξη .
Μετά από μια περίοδο περίπου δύο μηνών σχετικής ηρεμίας , τα πράγματα θα πάρουν και πάλι παράξενη τροπή. Αυτή τη φορά θα είναι κάποια παθιασμένη σχέση, έντονη αγάπη για τα παιδιά σας, αλλά και μια σχέση που θα ξεκινήσει σε ένα ταξίδι.
Τέλος , μετά από όλα αυτά περιπέτειες , τον Ιούλιο του 2014 ένα πολύ σημαντικό γεγονός θα λάβει χώρα : ο Δίας θα μπει στον Οίκο των σχέσεων του Υδροχόου. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου δώδεκα μηνών πολύ ευνοϊκή για τις σχέσεις , μια περίοδο εκπλήρωσης όλων σας των πόθων. Θα υπάρχουν όλα τα είδη των προσφορών και των ευκαιριών , η τωρινή σχέση θα πηγαίνει καλά, και θα ζήσετε και επιτυχίες του συντρόφου σας, που θα σας γεμίσουν χαρά.
Το τελευταίο μέρος του Ιουλίου και όλος ο μήνας Αύγουστος του 2014 μπορεί να φέρει απολύτως ειδικές περιπτώσεις αγάπης για τους αδέσμευτους, όπως μια σχέση με ξένο σύντροφο.
Το τέλος του Οκτωβρίου και όλο τον μήνα Νοέμβριο του 2014 θα είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, πρακτικά μπορείτε να κάνετε τα πάντα!
Ιχθείς
Θα διασφαλισθεί η ρομαντική τάση για μακροχρόνια περίοδο από τον Ποσειδώνα , που βρίσκεται στον αστερισμό των Ιχθύων . Έχοντας αυτόν στο πλευρό σας , θα είστε επιρρεπείς σε μαγευτικές σχέσεις, αλλά και στην έκφραση του εαυτού σας, θα είστε ανοιχτοί στο όνειρο , την ελπίδα , δίνοντας έκφραση σε όλη την ποίηση που βρίσκεται βαθιά μέσα σας. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές μπορεί να επιστρέψετε σε μια ψευδαίσθηση ή να επενδύσετε σε λάθος πρόσωπο , αλλά αυτό είναι επίσης το αποτέλεσμα της ανάγκης να επιτρέψετε στον εαυτό σας να γοητευτεί , να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται σε ένα παραμύθι.
Είναι κάτι που το αντέχετε, γιατί το θέλετε. Στο πρώτο μέρος του 2014 , οι συναισθηματικές προσδοκίες θα λάβουν πιο συγκεκριμένες μορφές , διότι η ενθουσιώδης και περιπετειώδης προσωπικότητα, ο Δίας θα είναι στον Οίκο της Αγάπης και του ερωτισμού των Ιχθύων. Ο Δίας θα σας δανείσει το θάρρος και τον ενθουσιασμό , θα σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά την δύναμη να αποπλανείτε και θα δείτε ότι θα σας έρχονται οι σχέσεις πολύ εύκολα.
Αν έχετε ήδη μια σχέση , το 2014 θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από την διέλευση του Δία για να εμπλουτίσετε την ζωή σας και τον έρωτά σας, να βιώσετε νέες αισθήσεις και σαρκική ικανοποίηση .
Ο Δίας θα ενισχύσει όχι μόνο αισθησιασμό σας , αλλά και τη γονιμότητα σας , έτσι δεν αποκλείεται το 2014 μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και η γέννηση ενός παιδιού.
Από την άλλη πλευρά , η Αφροδίτη κατά τους δύο πρώτους μήνες του 2014 απαιτεί η αγάπη να συνδέεται με φιλία , ομαδικές δραστηριότητες , οργανισμούς , εκδηλώσεις διασκέψεις, συνέδρια , εκθέσεις, κ.λπ. Είναι πιθανό ότι υπήρξαν κάποιες ενδείξεις γι αυτό ήδη από τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους .
Τέλος πάντων , το πρώτο τρίμηνο του 2014 θα είναι πολύ δυνατό στον αισθηματικό τομέα, γιατί ο Ερμής , ο κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων για τους ιχθείς α είναι σε ενδιαφέρουσα θέση, αλλά θέλει προσοχή όμως : η περίοδος αυτή θα μπορούσε επίσης να φέρει επιπλοκές .
Μια άλλη πολύ έντονη περίοδος και πολύ παθιασμένη θα είναι το διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος 2014.
Ξεκινώντας ο Αύγουστος 2014 , τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα γίνουν και πάλι αρμονικά και απαλά, χωρίς εξάρσεις, για όλο το 2014.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ