Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση με θέμα: «Τον σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών»

Την Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Γρεβενών πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) με θέμα: «Τον σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών».
Ο Αντιπεριφερειάρχης , ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τόνισε πως τον πρώτο λόγο στις δράσεις πυρόσβεσης έχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αναφορά στην ετοιμότητα και τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων που δρουν προληπτικά και κατασταλτικά στην εκδήλωση πυρκαγιών ενώ οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τον έλεγχο των υδατοδεξαμενών και υδροστομίων ο οποίος έχει ήδη ολοκληρωθεί. Τονίστηκε η σημασία της συμμετοχής των εθελοντικών οργανώσεων στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και η ανάγκη ευαισθητοποίησης των πολιτών στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ.Γεώργιος Δασταμάνης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών κ. Παναγιώτης Σιαφαρίκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Θεόδωρος Καίσαρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βάϊος Κόραβος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Ψευτογκάς, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Πρόδρομος Ασλανίδης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Γρεβενών κ. Γεώργιος Κουρέλλας, Διευθυντές αρμόδιων υπηρεσιών, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι συλλόγων, περιβαλλοντικών και εθελοντικών οργανώσεων.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ