Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Περιφερειακές εκλογές Δυτικής Μακεδονίας 2014: Σενάρια, Σκέψεις και Προτάσεις. Τι συζητήσεις έλαβαν χώρα στο παρασκήνιο. Ο Γ.Δακής και οι αντιπεριφερειάρχες

Άρχισαν οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για τις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. «Παράγοντες της Κοζάνης» διακινούν διάφορα σενάρια για τις ερχόμενες εκλογές «αφήνοντας έξω» τις «απόψεις αυτοδιοικητικών» των Νομών Καστοριάς, Φλώρινας και Γρεβενών.

 

Το σενάριο αναφέρει πως πρέπει να «στηριχθεί ως Περιφερειάρχης ο κ.Γ.Δακής με αντιπεριφερειάρχη  Κοζάνης τον κ.Γ.Παπαϊορδανίδη».

Σ΄αυτή την περίπτωση προτείνεται συνεργασία των τριών κυβερνητικών κομμάτων και να δοθούν «οι αντιπεριφέρειες Καστοριάς και Φλώρινας στη Ν.Δ. ενώ των Γρεβενών να δοθεί στην Δημοκρατική Αριστερά».

 

Είναι πλέον φανερό, και με οδηγό τις έρευνες στην Δυτική Μακεδονία, πως τα κόμματα της κυβερνητικής συνεργασίας «δεν βαδίζουν καλά» ενώ αντίθετα στην περιοχή μας, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και το Κ.Κ.Ε. έχουν ανεβασμένα ποσοστά.

Η Ν.Δ. έχει το βλέμμα στραμμένο στους Ανεξάρτητους Ελληνες, ιδιαίτερα στα αυτοδιοικητικά στελέχη της Περιφέρειας προσπαθώντας να «διαβάσει» τις προθέσεις των.

Τόσο η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Ραχήλ Μακρή όσο και ο π.Πρόεδρος τους Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Πλακεντάς είναι υπέρ της «αυτόνομης καθόδου στις Περιφερειακές εκλογές».

 

Βέβαια θεωρείται η αυτόνομη κάθοδος με Περιφερειακά ψυφοδέλτια τόσο του ΣΥΡΙΣΑ όσο και του Κ.Κ.Ε.

Τα Περιφερειακά στελέχη της Ν.Δ., του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της ΔΗ.ΜΑΡ. κρατούν χαμηλούς τόνους και τονίζουν «πως από το φθινόπωρο θα δούμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις».

Ο Αλέκος Αθανασιάδης «συγκεντρώνει γύρω του» πολλά στελέχη από την Δυτική Μακεδονία τα οποία τον ενθαρρύνουν να «προχωρήσει σε ένα ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο της Δυτικής Μακεδονίας».

Σε κάθε περίπτωση , στο πρώτο σενάριο, αντιδρούν δήμαρχοι που πρόσκεινται στην Ν.Δ. γιατί θα «παρασυρθούν» από το κλίμα της εποχής, θα απομονωθούν  και θα δεχθούν πάνω τους τις κύριες αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. «Θα χαρίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ δήμους της περιοχής μας» τόνισε Περιφερειακός Σύμβουλος της πλειοψηφίας.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ