Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Παρέμβαση του Υπουργού ΠE.K.A κ. Παπακωνσταντίνου στην προώθηση έργων του Ν. Γρεβενών, ζητά με επιστολή του ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβας (7/1/0/2011)

Με επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ζητά να γίνει άμεσα δεκτή η υπ’ αρίθ. 322/06 απόφαση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η πράξη αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να καταστεί εφικτή η παραχώρηση δημοσίων δασικών εκτάσεων από τη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών προς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την κατασκευή του «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα» και του «Εκπαιδευτικού Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς».

Παράλληλα ο κ. Χαντάβας ζητά από τον Υπουργό να εξετασθούν θετικά και να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ τα έργα που προωθήθηκαν στο ΥΠΕΚΑ από το Δήμο Γρεβενών και τη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών.

Πρόκειται για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 8.000.000 € που προώθησε ο Δήμος Γρεβενών και για οκτώ (8) έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.211.000 € που προώθησε η Διεύθυνση Δασών Γρεβενών και αφορούν:

– Αναδασώσεις στη «Βάλια Κίρνα» Σαμαρίνας και στο «Μπαϊτάνι» Περιβολιού

– Βελτιώσεις δρόμων και αναπλάσεις στη Βάλια Κάλντα και σε περιοχές του Περιβολιού και της Κρανιάς.

Με την επιστολή του ο κ. Χαντάβας ζητά επίσης να εξαιρεθεί από ενδεχόμενες συγχωνεύσεις ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου – Πίνδου και να ενταχθούν έξι (6) έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.576.741 € που προώθησε ο εν λόγω φορέας στο ΥΠΕΚΑ .

Τέλος στην επιστολή του ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών ζητά συνάντηση με τον Υπουργό για να εξετάσουν από κοινού όλα τα ζητήματα που θίγονται στην επιστολή.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ