Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πάλι από την αρχή: ΄΄ανοίγουν΄΄ 578 ΄΄κλειστά΄΄ επαγγέλματα

Η απελευθέρωση των “κλειστών” επαγγελμάτων είναι, μαζί με την φοροδιαφυγή, το ζήτημα στο οποίο επιμένουν περισσότερο οι δανειστές. Για την ώρα, τα επαγγέλματα που θα (ξανά)ανοίξουν, φτάνουν τα 578.

Πρόκειται για 578 επαγγέλματα που είτε θα απελευθερωθούν είτε θα προσαρμοστούν. Ακόμη η κυβέρνηση τα συγκεντρώνει, όπως γράφει το capital.gr. Κάθε υπουργείο, συγκεντρώνει τα επαγγέλματα που έχει υπό την επίβλεψή του, για να παραδώσει τα στοιχεία.

Στα πιο πολλά επαγγέλματα καταργείται μια σειρά περιορισμών. Για τους κομμωτές, πχ, παύει να ισχύει η απαίτηση προηγούμενης διοικητικής άδειας. Όποιος θέλει να γίνει κομμωτής θα πρέπει μόνο να περιμένει τρεις μήνες από την αναγγελία άσκησής του επαγγέλματος και «η αρμόδια Διοικητική Αρχή, μπορεί εντός τριών μηνών από την αναγγελία «να απαγορεύσει την άσκηση επαγγέλματος, στην περίπτωση που δεν συγκεντρώνονται οι νόμιμες προϋποθέσεις».

Η «απελευθέρωση» είναι διαφορετική ανά κλάδο και περιλαμβάνει από νομικούς και μηχανικούς, χημικούς και ξεναγούς έως μακιγιέζ, επαγγέλματα υγείας, παιδείας, τεχνίτες και γενικότερα το μεγαλύτερο μέρος του κλάδου παροχής υπηρεσιών, σύμφωνα με το capital.gr.

Τους επόμενους μήνες θα έρθουν και οι αλλαγές σε δικηγόρους, μηχανικούς και άλλα «μεγάλα» επαγγέλματα.

Επίσης,όπως αναφέρει το newsit  τους επόμενους μήνες αναμένεται και ο νόμος διατήρησης περιορισμών για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Όπως συμφωνήθηκε με την τρόικα ο νόμος αναμένεται να περιλαμβάνει ιδιωτικά σχολεία, ΙΕΚ και ΚΕΚ, δομές φροντίδας, την κατασκευή, πώληση και επισκευή όπλων, την προετοιμασία και πώληση εκρηκτικών και πυροτεχνημάτων, το επάγγελμα του αρχαιοπώλη, των θαλάσσιων μεταφορών και των μέσων αναψυχής.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ