Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι Ν.Ε.Ο.Ι. στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Αλληλεγγύης «ΕΛΠΙΔΑ» Ν. Γρεβενών


Οι ημέρες των γιορτών του Πάσχα είναι και ημέρες αγάπης, και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η οργάνωση ΝΕΟΙ συμμετείχε στο Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου «Ελπίδα» με 80 χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες της artmania – Μάνια Καψή, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ευαισθησία των νέων και την έμπρακτη συμπαράσταση τους σε Συλλόγους που παράγουν ουσιαστικό έργο.

Την Κυριακή το πρωί, 17 Απριλίου 2011, στο Ξενοδοχείο Αίγλη στα Γρεβενά, με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού, παρά το βροχερό καιρό, ο κόσμος των Γρεβενών έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του και τη χαρά της ουσιαστικής προσφοράς προσφέροντας τον οβολό του για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου.

Το Πασχαλινό Bazaar περιλάμβανε 50 χειροποίητα ζωγραφισμένα αυγά της Μπέσης Τζιουβάρα (Ζωγράφος) και Μαίρη – Έλεν Τζιουβάρα (Αγρονόμος, Τοπογράφος), λαμπάδες και χειροποίητα κοσμήματα από το 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών και πολύχρωμα γλαστράκια με ανοιξιάτικα λουλούδια.

Όλα τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «Ελπίδα» που εδώ και 13 χρόνια έχει προσφέρει οικονομικά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μεταξύ άλλων σε περίπου 100 άπορες οικογένειες, 38 ορφανά ανήλικα παιδιά, σε 10 άπορους φοιτητές και 8 χρόνια ασθενείς.

Ο σύλλογος «Ελπίδα» σήμερα έχει 250 ενεργά μέλη, τα οποία κάθε μήνα προσφέρουν οικονομικά με τις συνδρομές τους, ενώ τη δραστηριότητα βοηθούν και περίπου 1.000 φίλοι του συλλόγου.

Η Πρόεδρος της οργάνωσης ΝΕΟΙ και Δικηγόρος, κ. Άννα Ευθυμίου υπογραμμίζει: «Για ακόμα μία φορά οι νέοι μέσα από την οργάνωση ΝΕΟΙ απέδειξαν ότι όταν υπάρχει καλός σκοπός είναι όχι μόνο παρόντες, αλλά συνδράμουν όπως μπορούν για την επίτευξή του. Η οργάνωση ΝΕΟΙ βρίσκεται πάντα στο πλευρό συλλόγων ανά την Ελλάδα που αποδεδειγμένα προσφέρουν στο συνάνθρωπό μας με το εθελοντικό έργο τους.»

Σε μια εποχή που ο ανθρωπισμός παραγκωνίζεται, η οργάνωση ΝΕΟΙ, συνεχίζει την ανθρωπιστική της δράση με την υποστήριξη και ενεργή συμμετοχή των νέων, αναδεικνύοντας και αγκαλιάζοντας τη χαρά της ουσιαστικής προσφοράς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ