Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Οι εκλογές στον αθλητικό σύλλογο, το πρωτάθλημα παλαιμάχων και ο κατεστραμμένος χλοοτάπητας

Βασικός αγωνίστηκε στον προχθεσινό αγώνα πλεϊ οφ ανάμεσα στον Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Τσιάτσιος ο οποίος ομολογημένος είχε θετική απόδοση.

Αύριο Τετάρτη και ώρα 7.00 διεξάγεται στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ, η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ, με θέμα οικονομικό και διοικητικό απολογισμό και συζήτηση για το νέο πρωτάθλημα.

Την ήττα γνώρισε προχθές Δευτέρα για το πρωτάθλημα  παλαιμάχων η ομάδα του Πυρσού ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 στο ΔΑΚ από την αντίστοιχη ομάδα της Πτολεμαίδας , μάλιστα οι παλαίμαχοι του Πυρσού έχασαν την πρωτιά.

Μάλιστα αρκετές φορές παρεκτράπηκαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που παρά την ηλικία τους ήταν αρκετά οξύθυμοι. Μάλιστα έπεσαν και ορισμένες ψιλές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά που συνέβησαν προχθές στο ΔΑΚ, σχολιάστηκαν αρνητικά από τους παρευρισκόμενους.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Καμβουνιακός Δεσκάτης διαθέτει τμήματα υποδομής, μάλιστα αρκετά από τα τμήματα συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της Λάρισας.

Προπονητής σε κάθε τμήμα υποδομής είναι ο Άρης Πιτιλάκος, πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ.

Προχθές διεξήχθησαν εκλογές στον αθλητικό σύλλογο της Κιβωτού  όπου εξελέγησαν επτά άτομα. Τις επόμενες ημέρες θα εκλεγεί νέος πρόεδρος.

Μεγάλες καταστροφές υπέστησαν οι αγρότες Καρπερού –Φελλίου – Τρικοκκιάς , από την χαλαζόπτωση. Το Σούπερ 28 ήταν το πρώτο που βρέθηκε στον τόπο των καταστροφών και κατέγραψε τις ζημιές  των αγροτών που μέσα σε μια ημέρα είδαν τους κόπους τους να καταστρέφονται.

Σε κακή και άθλια κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του πανέμορφου γηπέδου της ΑΟ Σειρήνας , το χόρτο έχει ξεραθεί σε μεγάλα σημεία του γηπέδου.

Ήταν η αδιαφορία όλων των εμπλεκομένων αφού πέρυσι άφησαν το χόρτο χωρίς νερό , ιδού τα αποτελέσματα, ακόμη ο χλοοτάπητας να συνέλθει αφού έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Το γήπεδο της Σειρήνας  ήταν από τα καλύτερα του Νομού μας, ένα συγκρότημα ευρωπαϊκού επιπέδου με γήπεδο 5*5, με πανέμορφες κερκίδες. Χαιρόσουν να το βλέπεις.

Καλά θα κάνουν οι σύλλογοι ήτοι ποδοσφαιρικοί ήτοι σύλλογοι στίβου να καλύπτουν τα οδοιπορικά  των αθλητών ή αθλητριών τουλάχιστον στους επίσημους αγώνες.

Γεύμα παρέθεσε προχθές το Σάββατο στο Νεοχώρι ο Πρόεδρος την ομώνυμης ομάδας, Χασιώτης Άγγελος , στους ποδοσφαιριστές και φιλάθλους για την άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία .

Ήταν μια υπέροχη βραδιά όπου όσοι συμμετείχαν έμεινα ικανοποιημένοι από τα πλούσια τοπικά εδέσματα, άλλωστε ο πρόεδρος είχε φροντίσει να μην λείπει τίποτε από την φιέστα της ανόδου.

Μαζί θα συνεχίσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο ΑΕ Ποντίων και ο τεχνικός Λάλλος Χρήστος , η διοίκηση έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και ανανέωσε εκ νέου και για την νέα περίοδο.

Από περίφημη σέντρα του Χολέμπας και αετίσια κεφαλιά του Γρεβενιώτη Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου η Εθνική προχθές επεβλήθη με 1-0 της Λιθουανίας. Έτσι σε αυτό το τρίποντο η Εθνική διατηρεί πολλές ελπίδες για πρόκριση στο μουντιάλ Βραζιλίας.

Κοντά στους ομογενείς βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Σιόβας. Είναι μια γιορτή για τους ομογενείς που διεξάγεται κάθε χρόνο  και δίνει την δυνατότητα στους ομογενείς να δουν από κοντά, την αγαπημένη τους ομάδα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ