Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νέος αντιδήμαρχος στον Δήμο Δεσκάτης ο Κυπ. Τζιώλας

Ο κ. Κυπαρίσσης Τζιώλας είναι ο νέος αντιδήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης για το 2010, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Δεσκάτης κ. Νίκου Μίγκου. Ο κ. Τζιώλας αντικαθιστά τον απερχόμενο αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μίγκο, ενώ ο έτερος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπαντώνης παραμένει στην θέση του για δεύτερη συνεχή χρονιά.

 

 

Αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μίγκο για την προσφορά του στον Δήμο Δεσκάτης κατά την διάρκεια της θητείας του το 2009, ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Νίκος Μίγκος παρότρυνε τους δύο αντιδημάρχους να φροντίζουν για το καλό του Δήμου σε αγαστή συνεργασία με τους συνδημότες και τους υπαλλήλους του Δήμου.

 

Οι ορισθέντες αντιδήμαρχοι, οι οποίοι ανέλαβαν τα καθήκοντά τους στις 4 Ιανουαρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2010, θα μεριμνούν για την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και θα υπογράφουν τα έγγραφα που θα εκδίδονται από τις υπηρεσίες που εποπτεύουν πλην των ενταλμάτων πληρωμής που θα υπογράφονται από τον κ. δήμαρχο.

 

Οι αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων

 

Αναλυτικά, ο κ. Γιώργος Παπαντώνης θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των Σφαγείων, θεμάτων της υπηρεσίας περιβάλλοντος (δενδροφυτεύσεις, πάρκα, νησίδες, πεζοδρόμια, καλλωπισμός χώρων), ενώ θα είναι αρμόδιος για το γραφείο κίνησης του Δήμου (αυτοκίνητα, μηχανήματα, εξοπλισμός), θα συντονίζει τα τοπικά συμβούλια των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου, καθώς και τα θέματα που αφορούν σε αυτά, τα έργα ηλεκτροφωτισμού, των νεκροταφείων, των αγροτικών θεμάτων και της ανάπτυξης.

 

Επίσης εξουσιοδοτείται ο ανωτέρω αντιδήμαρχος σε περίπτωση απουσίας του δημάρχου για την υπογραφή των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την χορήγηση των κανονικών αδειών στο προσωπικό και την αναπλήρωση του δημάρχου.

 

Στον κ. Κυπαρίσση Τζιώλα ανατέθηκε η εποπτεία θεμάτων που αφορούν το κυκλοφοριακό και το συγκοινωνιακό, η παρακολούθηση της πορείας των λειτουργικών αναγκών των σχολείων και η συντήρηση των σχολείων, των θεμάτων κοινωνικής μέριμνας, η εποπτεία της υπηρεσίας καθαριότητας (αποκομιδή – χωματερές), η εποπτεία των λαϊκών αγορών, των εμποροπανηγύρεων, η εποπτεία και παρακολούθηση των θεμάτων αθλητισμού σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ