Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΠΥΡΣΟΣ – Συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ

Εναρξη πρωταθλήματος Γ Εθνικής του 2ου ομίλου είχαμε προχθές. Η Κοζάνη συνέτριψε εκτός έδρας στην Κατερίνη τον Βατανιακό με το ευρύ σκορ 6-0. Τα Τρίκαλα επικράτησαν με 2-0 της Δόξας Μακρυχωρίου. Τσαρίτσανη και Ρήγας Φεραίος έμειναν 0-0 ενώ ο Πύρασος κέρδισε 2-0 τα Λευκάδια.
Η Αγιά ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Νεοκαισάρεια με σκορ 2-0. Θεσπρωτός και ΑΕ Καραϊσκάκη 2-2. Η Αρτα επιβλήθηκε 3-1 του Εθνικού Φιλιππιάδος ενώ ο Οπούντιος Μαρτίνο επιβλήθηκε του ΠΥΡΣΟΥ με σκορ 2-0.
Οπούντιος Μαρτίνο – ΠΥΡΣΟΣ 2-0
Πρεμιέρα με ήττα για την γρεβενιώτικη ομάδα

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου της Γ Εθνικής ο ΠΥΡΣΟΣ. Ηττήθηκε στη Φθιώτιδα από την ομάδα Οπούντιος Μαρτίνο με σκορ 2-0.
Οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι. Δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Οπούντιος ανέβασε στροφές και με τον Καντού στο 59’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, ενώ στο 73’ ο Καπός διαμόρφωσε. Και οι δύο ομάδες τέλειωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς στο 50’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βίλιος. Ενώ στο 55΄ ο Ιγλέσιας του ΠΥΡΣΟΥ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη. Τελειώνοντας πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΠΥΡΣΟΣ δεν έχει τον παίκτη που θα βάλει την μπάλα δίχτυα, δηλαδή χρειάζεται σεντερ φορ.
Μπάσκετ Γ Εθνική
Συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ. Προχθές το Σάββατο κέρδισε στην Πτολεμαϊδα την τοπική ομάδα με σκορ 59-48. Ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης έμεινε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ θα είναι την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 8.00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
Τέλος προχθές το Σάββατο επισκέφθηκε την πόλη μας ο μπασκεντμπολίτσας Κώστας Παπανικολάου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μπάμπη Πενλίδη. Την Τρίτη ο Παπανικολάου αναχώρησε για το Χιούστον όπου θα ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ