Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μήπως σε αρρωσταίνουν τα ρούχα σου;

Μπορούν τα ρούχα να βλάψουν την υγεία μας; Απ΄ότι φαίνεται κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό

Μάθε τι να προσέξεις, λάβε τα μέτρα σου κι απαλλάξου από πόνους και μικροπροβλήματα που σου προκαλούν τα ίδια σου τα ρούχα, κάνοντας κλικ στην επόμενη σελίδα.

Στενά παπούτσια

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα ψηλοτάκουνα, που δυστυχώς είναι ότι χειρότερο για τα πόδια! Μπορεί τα δεκάποντα να δίνουν άλλο στιλ κι αέρα σε κάθε γυναίκα, ωστόσο, δε χρειάζεται να το παρακάνεις φορώντας τα πρωί-βράδυ. Όσο κι αν τα λατρεύεις, μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα όπως πλατυποδία και πόνους στη μέση. Αφού αλλάζουν τη στάση του σώματος, καταπονώντας το. Σε γενικές γραμμές, φρόντισε ώστε να αγοράσεις άνετα κι όχι στενά παπούτσια, με σκληρή σόλα και μην αμελείς να ξεκουράζεις τα πόδια σου και να ενισχύεις την κυκλοφορία του αίματος τις ώρες που βρίσκεσαι στο σπίτι, υψώνοντας τα με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού.

Στενά ή super skinny παντελόνια

Τα πολύ στενά ρούχα μπορούν να σου προκαλέσουν προβλήματα υγείας, ακόμη και νευρολογικές βλάβες. Το μούδιασμα, το μυρμύγκιασμα, η δυσφορία και η δυσκολία στην αναπνοή είναι μερικά από τα συμπτώματα που σου χτυπούν το καμπανάκι, Φρόντισε λοιπόν να επιλέγεις το σωστό νούμερο αντί να προσπαθείς να χωρέσεις στο μικροσκοπικό τζιν που θα ταίριαζε μόνο σε κοριτσάκια δημοτικού.
Από τη Δήμητρα Γκούντρα

Η τσάντα σου

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι μια γυναικεία τσάντα μπορεί να είναι πιο βρώμικη ακόμη και από μία τουαλέτα. Αν το παραπάνω σου ακούγεται κάπως υπερβολικό σκέψου τα αντικείμενα που καθημερινά κουβαλάς μέσα στη τσάντα και πόσο πρόσφορο έδαφος προσφέρουν για την ανάπτυξη βακτηρίων. Το πιο βρώμικο αντικείμενο που μπορεί να βρεθεί μέσα σε μια γυναικεία τσάντα είναι η κρέμα χεριών και σε μικρότερο βαθμό τα λιπστικ, τα κραγιόν και η μάσκαρα. Μάλιστα, οι τσάντες από δέρμα φαίνεται πως δημιουργούν ιδανικότερο περιβάλλον για την ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Φρόντισε λοιπόν να καθαρίζεις τακτικά την τσάντα σου και να έχεις μαζί σου αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια και τζελ για την υγιεινή των χεριών σου.

Εκτός αυτού, θυμήσου πως η τσάντα σου δε χρειάζεται να είναι ανάλογη με αυτή του σπορτ Μπίλι, με κάθε λογής αντικείμενο μέσα διότι αργά ή γρήγορα θα υποφέρεις από πονεμένη πλάτη. Εάν πρέπει να μεταφέρεις βαριά αντικείμενα ή βιβλία, προτίμησε να χρησιμοποιήσεις ένα σακίδιο που κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος.

Το «ντύσου – γδύσου»

Το λεπτά φορεματάκια και τα εξώπλατα είναι από τα αγαπημένα σου για βραδινή έξοδο; Αν ναι πρόσεξε γιατί το κρυολόγημα κοντοζυγώνει αν ο καιρός δεν είναι καλοκαιρινός. Φθινόπωρο και χειμώνα, φρόντισε να φοράς όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα σε προφυλάξουν από το κρυολόγημα. Μια εσάρπα ή ζακετούλα στα πρώτα αεράκια και ζεστό παλτό και γάντια το χειμώνα θα σε γλιτώσουν από το κρυολόγημα.

Απορρυπαντικά και συνθετικά ρούχα

Αν εμφανίζεις ερεθισμούς όπως κοκκινίλες ή έκζεμα σε διάφορα μέρη του σώματός σου παρατήρησε τι μπορεί να τις προκαλεί. Πιθανότατα το δέρμα σου να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και τα συνθετικά υφάσματα να σου προκαλούν ερεθισμούς ή αντίθετα να έχεις αλλεργία σε κάποιο από τα χημικά που περιέχει το απορρυπαντικό που χρησιμοποίησες.

Από τη Δήμητρα Γκούντρα
http://www.womenonly.gr

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ