Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κάλεσμα του υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατία Τιμολέοντα Κοψαχείλη για τις εκλογές της Κυριακής

Φίλες και φίλοι,

Σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, όπου η επιλογή του λάθος δρόμου θα είναι δίχως επιστροφή. Κάθε αναφορά σε πιθανότητα εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, είναι ένα βήμα προς το χάος. Μέλλον εκτός Ευρώπης δεν υπάρχει και όσοι λένε οτιδήποτε άλλο, ψεύδονται.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πήρε την πατρίδα μας από τη βαλκανική φτωχογειτονιά και τη μετέφερε στην Ευρώπη των 10 ισχυρών.

Αυτή η κατάκτηση του ελληνικού λαού, αυτή η στρατηγική επιλογή της Ελλάδας αμφισβητήθηκε μόνο από τα μπαλκόνια με επαναστατικά παραμύθια περί τρίτου δρόμου.

Την Κυριακή, χωρίς καμία υπερβολή, κρίνονται οι κατακτήσεις δεκαετιών, η ευρωπαϊκή μας ταυτότητα, κρίνεται  το μέλλον της Ελλάδας.

Οι Έλληνες δοκιμάστηκαν πολύ σκληρά τα τελευταία τρία χρόνια. Στις εκλογές τις 6 Μαΐου με θυμό καταδίκασαν την ύφεση, η οποία οδήγησε την οικονομία στο τέλμα και την κοινωνία στην απόγνωση.

Πριν τρία χρόνια ο αρχηγός της Ν.Δ. προειδοποιούσε τους εταίρους μας για τα αρνητικά αποτελέσματα των μέτρων, αυτοί όμως τον αμφισβήτησαν. Το εγχώριο σύστημα στήριξης του μνημονίου που είχε διαγράψει τη λέξη διαπραγμάτευση από το λεξιλόγιό της, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Ν.Δ.

Πριν λίγες μέρες, η σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου συμμετείχαν 15 Πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών, κατέληξε σε ένα κείμενο συμπερασμάτων, με αναφορές στην Ελλάδα και στον Αντώνη Σαμαρά.                 Εκφράστηκε η στήριξη για ένα ολοκληρωμένο μείγμα πολιτικής που θα εξαλείφει το έλλειμμα. Ενώ ταυτόχρονα θα αποκαθιστά την ανάπτυξη στην Ελληνική οικονομία με ενίσχυση των επενδύσεων και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Σήμερα όμως, τη στιγμή που η Ευρώπη αναζητά μια διαφορετική πορεία για την υπέρβαση της κρίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι 12 συνιστώσες του, θέλουν να μας κυβερνήσουν. Αυτοί που ενοχοποίησαν την επιχειρηματικότητα, πολέμησαν  τις επενδύσεις και κατάστρεφαν την οικονομική ζωή της χώρας για χάρη της κάθε συντεχνίας. Αυτοί που «χάιδευαν» τους κουκουλοφόρους και προστάτευαν τους λαθρομετανάστες. Αυτοί που ονειρεύονται τον αφοπλισμό της αστυνομίας, τη διάλυση του στρατού και υπόσχονται εθνικοποιήσεις επιχειρήσεων, χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο και ενώ ξέρουν την αλήθεια, μας κοροϊδεύουν τάζοντας τα πάντα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ μετακόμισαν οι αρχηγοί συντεχνιών και όσοι «βολεύτηκαν» με το παρασιτικό οικονομικό μοντέλο της μεταπολίτευσης. Όλοι μαζί πια, εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο τις εμμονές και τις ιδεοληψίες που έφεραν τη χώρα στο σημερινό τέλμα.

Το ΠΑΣΟΚ άνοιξε το δρόμο της ατέλειωτης ύφεσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας σπρώχνει ένα βήμα πιο πέρα: στον εκτροχιασμό της χρεοκοπίας. Ο  ΣΥΡΙΖΑ σήμερα εκπροσωπεί αυτούς που θέλουν την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Όλους αυτούς που έβγαλαν τα κεφάλαιά τους από την Ελλάδα σε ευρώ και περιμένουν την ώρα να επιστρέψουν για να αγοράσουν κοψοχρονιά σε δραχμές.

Φίλες και φίλοι,

Στις 17 Ιουνίου συγκρούονται οι ψευτο-προοδευτικοί με τους νοικοκυραίους,                    οι έμποροι της απελπισίας με τους Έλληνες της δημιουργίας,  η αβεβαιότητα με τη σταθερότητα.

Από αυτή την ιστορική σύγκρουση μεταξύ του λαϊκισμού και της υπευθυνότητας, πρέπει να βγει νικήτρια η Ελλάδα. Και για να νικήσει η Ελλάδα, θα πρέπει να ενισχύσουμε προσωπικά και όλοι μαζί, το πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο. Σε αυτή την κρίσιμη μάχη και στον αγώνα που ακολουθεί δεν περισσεύει κανείς.

Στις 18 Ιουνίου, αρχίζει ο αγώνας για την έξοδο από την κρίση και την αναγέννηση της Ελλάδας, με το σπάσιμο όλων των αγκυλώσεων που την έριξαν στο σημερινό τέλμα, με την αξιοποίηση του πλούτου της, με την απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων του Έλληνα, με την επιστροφή στην ανάπτυξη και με την αποκατάσταση της κοινωνικής μας συνοχής.

Πρώτος στόχος του προγράμματος της Ν.Δ., να σταματήσει η άνοδος της ανεργίας. Δεύτερος, αμέσως μετά, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Με το Σχέδιο της Ν.Δ η άνοδος της ανεργίας σταματάει ως τα τέλη του έτους.                  Κι αρχίζει να μειώνεται μέχρι τα μέσα του 2013. Μέσα σε ενάμιση χρόνο δημιουργούνται εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Μέσα σε 2 χρόνια περίπου, η ανεργία θα έχει πέσει στα επίπεδα του 2009. Αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί με την Ανάκαμψη της Οικονομίας, που θα στηρίζεται στην απορρόφηση των ΕΣΠΑ, στην εξασφάλιση ρευστότητας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην επέκταση του Προγράμματος κατά ένα με δύο πρόσθετα χρόνια και στην αποκατάσταση των αδικιών που έγιναν την τελευταία διετία.

Το Πρόγραμμά της Ν.Δ. δίνει τέλος στις μειώσεις μισθών, συντάξεων και στην επιβολή φόρων.

Αποκαθιστά τις αδικίες με την επιστροφή των χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα του 2009, με την αποκατάσταση των πολυτεκνικών επιδομάτων, με την επιστροφή της εξισωτικής για τους κτηνοτρόφους και με την αποκατάσταση των περικοπών στα ειδικά μισθολόγια.

Η ελπίδα μπορεί να ανατείλει, η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει γιατί υπάρχει η γνώση, το πρόγραμμα, η δύναμη και η πίστη ότι, η χώρα μας αξίζει.                                    Οι Έλληνες αξίζουμε και ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά.

 

Σας καλώ, αυτή την τελευταία κρίσιμη εβδομάδα, μαζί να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για να νικήσει η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, η σταθερότητα και να μην επιτρέψουμε να κινδυνέψει η πορεία της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη.

Σας ζητώ να απορρίψετε τους λαϊκισμούς, τις ουτοπίες, τα μεγάλα λόγια και τις ψεύτικες,  χωρίς αντίκρισμα, υποσχέσεις.

Σας ζητώ, να ψηφίσετε τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά για να σταθεί η πατρίδα μας όρθια και υπερήφανη μέσα στην Ευρώπη που αλλάζει και ενωμένοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα στο μέλλον, αλλάζοντας τα πάντα.

Στις 18 Ιουνίου πάμε μαζί στην πρώτη γραμμή για να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον τόπο που αγαπάμε, να αγωνιστούμε με όλη μας την ψυχή για το μέλλον της Ελλάδας και το «αύριο» των παιδιών μας.

 

 

                                                                                               Τιμολέων Κοψαχείλης

υπ. Βουλευτής Γρεβενών

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ