AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Η Ραχήλ Μακρή ντυμένη… πεταλούδα έγινε ένα με τους συγχωριανούς της στο πανηγύρι του χωριού της και το έριξε στο τσιφτετέλι video

Το ταλέντο της στο χορό ξεδίπλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή στο πανηγύρι του Ιππικού Ομίλου στα Σιάτιστα όπου βρέθηκε για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Η βουλευτής του κόμματος του Πάνου Καμμένου μην μπορώντας να αντισταθεί στα κλαρίνα έγινε ένα με τους συγχωριανούς της και ξεδίπλωσε το ταλέντο της στο… τσιφτετέλι.

Εκτός από τις χορευτικές της ικανότητες, όμως, την εντύπωση έκλεψαν για μια ακόμη φορά οι ενδυματολογικές  επιλογές της Ραχήλ Μακρή. Τα βλέμματα όλων τράβηξε ξανά η μπλούζα της βουλευτού. Αυτή τη φορά στο μπλουζάκι δεν κυριαρχούσε ο γνωστός παπαγάλος για τον οποίο είχε γίνει μεγάλος ντόρος αλλά μια τεράστια πεταλούδα η οποία ένωνε τις δύο άκρες της μπλούζας σε ένα σημείο αφήνοντας ακάλυπτη όλη την πλάτη της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015