Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η επέλαση των «γαλάζιων»!

Στις 6 Μάη, η ΝΔ, με ποσοστό 18% δεν είχε καμιά ελπίδα, ήταν τυφλή!
Στις 18 Ιούνη ανέβλεψε!
Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ το μόνο που ήλπιζαν σε επαναληπτικές εκλογές, ήταν να κρατήσουν τα «κουτσουρεμένα» λόγω μη ρεαλιστικών προσδοκιών τους ποσοστά και να εκθέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από τις πρώτες διερευνητικές εντολές έγινε πασιφανές ότι κατά νουν είχαν την ούτως ή άλλως συμμετοχή τους στην κυβέρνηση!
Γιατί τότε οι ηγεσίες τους δεν έπραξαν το αυτονόητο και μας οδήγησαν σε νέες εκλογές; Για να διαπραγματευτούν με μια ισχυρότερη ΝΔ ή για να καταστήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον αδιαφιλονίκητο παίχτη για την επόμενη Βουλή; Οι ηγεσίες τους δεν γνώριζαν την βασική ελληνική εκλογική νομοτέλεια, ότι η πόλωση ευνοεί τους μεγάλους; Δεν γνώριζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να μπει στο «μαντρί» και να αναλάβει ευθύνες συγκυβερνώντας; Αν αυτό που γίνεται αντιληπτό από τον κάθε νοήμονα και «μέσο» πολίτη, πως δεν το αντιλήφθηκαν οι ηγεσίες των εταίρων της συγκυβέρνησης; Φαίνεται ότι προτίμησαν την προσωπική εδραίωση παρά το εθνικό συμφέρον!
Eχουν βαρύτατες ευθύνες!
Υπήρξαν κατώτερες των περιστάσεων!
Οδήγησαν την χώρα στην αγκαλιά της σκληρής συντήρησης.
Από την πίσω πόρτα ετοιμάζεται η έφοδος στον «αμάλθειο» κρατικό μαστό χιλιάδων φίλων και κουμπάρων!
Την επανίδρυση του κράτους εγγυάται η νέα κυβερνητική δομή και η επιβράβευση όλων εκείνων των Νεοδημοκρατικών στελεχών που μας οδήγησαν στο μεγάλο φαγοπότι της πενταετίας 2004-2009, στην καταλήστευση και υπερχρέωση του κράτους που νομοτελειακά μας οδήγησε στο μηχανισμό στήριξης, στο ΔΝΤ και στο ανεπιτυχές πείραμα ελέγχου και του να καταστεί βιώσιμο το χρέος….
Η αξιοκρατία-όσο είχε επιτευχθεί- θα αντικατασταθεί από τη « γαλαζοκρατία».
Ο κ. Νάκος καραδοκεί!
Σ’ αυτή την κυβέρνηση της αναιμικής και άχρωμης και φοβικής συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης!
Μήπως θα αλλάξει το εκλογικό σύστημα;
Μήπως δεν θα αλλάξουν τομές που μας πήγαν μπροστά; Τι θα γίνει με την « Διαύγεια»; Τι θα γίνει με τον νόμο «Ραγκούση»; Τι θα γίνει με τον Καλλικράτη; Τι θα γίνει με την Παιδεία; Τι θα γίνει με την ανάπτυξη, το περιβάλλον, την τεχνολογία; Ήδη άρχισαν τα όργανα. Υφυπουργός Παιδείας ανέλαβε ο πολέμιος του Νόμου της Διαμαντοπούλου των 260 βουλευτικών ψήφων εμπιστοσύνης!
Ο κ. Αθανασίου των εσωτερικών, προανήγγειλε αλλαγές στον Καλλικράτη, προτού πάρει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και χωρίς δημόσιο διάλογο, με συμμετοχή των ενδιαφερομένων!
Απλά το υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους της Λέσβου και αφού έγινε υπουργός (λες και δεν δίνει λόγο σε κανένα), είπε να κάνει το προεκλογικό του ρουσφετάκι !
Η ανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης; Τι καινοτομία και αυτή!
Ένα υπουργείο του αναπτυξιακού «κενού» που μόνο επιχειρήματα διαφορετικότητας και ύπαρξης προβλήματος ενισχύει, και απονέμει τίτλους σε ισορροπιστές και λαϊκίζοντες πολιτικούς των μετόπισθεν… Ο κ. Βενιζέλος ως πρώην « Θεσσαλονικάρχης» απεδέχθη την Σαμαρική εθνοκάπηλη τοπαρχική καλύπτρα!
Εάν πάμε έτσι και σε άλλα καυτά θέματα που μόνο το ΠΑΣΟΚ έπιασε στα χέρια του χωρίς να λάβει υπόψη το πολιτικό κόστος, την διετία 2009-2011, βαδίζουμε σε μια άτακτη υποχώρηση αρχών και θέσεων, μεγαλύτερη και αυτών των εκλογικών ποσοστών.
Τι κατοχυρώσαμε με την συμμετοχή μας στην διακεκαυμένη ζώνη μιας δεξιάς κυβέρνησης που όσο θέλει να το αποκρύψει, είναι ασυγκράτητη και εθισμένη μέχρι « μυελού οστών» σε παλαιές και πολλαπλώς αποδοκιμασθείσες πρακτικές; Μήπως την «μετενέργεια», τους παχυλούς μισθούς των ΔΕΚΟ ή τις συντάξεις των ελλειμματικών ταμείων; Και δεν θα φταίει γι’ αυτά το όνομα του ΠΑΣΟΚ!
Όταν προεκλογικά διαμηνύεις την έλλειψη κυβερνησιμότητας, ποιους περιμένεις να στηρίξουν το αυτοχαραχτηρισθέν , «σάπιο» ΠΑΣΟΚ; Μήπως δικαιώσαμε αυτούς που μας απάλλαξαν από την επιζήμια παρουσία τους και όδευσαν προς το «ατζέμ πιλάφι» του μουσουλμανικού παραδείσου του ΣΥΡΙΖΑ; Το γενέθλιο 13% παραμένει ανιδιοτελές και πιστό σε αρχές και αξίες και δεν θα περιμένει για πολύ τις ασκήσεις επί της ράχεώς του, των μαθητευόμενων μάγων.
Όσοι αντιπολιτεύθηκαν εκ των έσω μικρόψυχα και συνεχίζουν να μην έχουν το προσόν της μεγαλοψυχίας και γενναιότητας ως ηγέτες, δεν μπορούν να μας οδηγήσουν με το ασταθές και ελλειμματικό τους πολιτικό αισθητήριο σε νέες επιτυχίες.
Δεν μπορεί π.χ να αναφέρονται στα επιτεύγματα του Τρικούπη και του Βενιζέλου και να ξεχνούν των συγχρόνων τους, προέδρων του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργών Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου!
Δεν θα ανεχθούμε ξανά τα δήθεν στελέχη του κομματικού σωλήνα και του μηχανισμού των Αθηνών.
Τα δωρεάν τροφεία στο κομματικό «Πρυτανείο» πρέπει να λάβουν τέλος!
Οι καλοκαιριάτικες ασκήσεις ανασύνταξης παραμένουν κενές περιεχομένου και μη ελκυστικές! Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξεκολλήσει εύκολα μετά τα τόσα χτυπήματα που δέχτηκε από φίλιες δυνάμεις και την ανυπαρξία πολιτικής!
Εμείς «βοηθήσαμε» την λαοπρόβλητη κυβέρνηση του 2009, να αντικατασταθεί από μια κυβέρνηση που θυμίζει ξαναζεσταμένη «σούπα», που παραπαίει, με έναν πρωθυπουργό κλινήρη, που δεν μπορεί να παρουσιαστεί ούτε για να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης ή να συμμετάσχει σε κρίσιμες διαδικασίες!
Δώσαμε γωνιακό οικόπεδο και πήραμε αντιπαροχή το «υπόγειο»!
Εμείς βοηθήσαμε την καταδικασμένη και τυφλή ΝΔ να δει ξανά φώς!
Αυτό πετύχαμε προς το παρόν!
Δημήτρης Ψευτογκάς
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ 2007 και 2009
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης, Περιφερειακός Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ