Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η δουλειά του Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει φανατικούς θαυμαστές και φανατικούς εχθρούς. Οι τελευταίοι τον κατηγορούν κυρίως για την αισθητική των παραστάσεών του και για το μπουφόνικο στιλ του, και απορούν πώς μπορεί κάθε καλοκαίρι να γεμίζει το Δελφινάριο.

Ωστόσο, ακόμα κι αν είσαι εχθρός του, είναι άδικο να μην του αναγνωρίζεις κάποια θετικά γνωρίσματα. Καταρχάς την κωμική φλέβα. Είναι ένας αξιοπρόσεχτος φύσει κωμικός, ικανός ως προς το πώς χειρίζεται τα εκφραστικά του μέσα. Δεύτερον, έχει επικοινωνιακή δεινότητα. Είναι άμεσος, ετοιμόλογος κι ευγενής στη συναναστροφή.

Το δίκαιο είναι να του προσάψεις κι ένα ακόμα συν. Έχει καταφέρει να υπάρχει στον χώρο με τον δικό του τρόπο για χρόνια, και ναι, να γεμίζει το Δελφινάριο. Λίγο είναι; Αν μη τι άλλο, αυτό φανερώνει έναν άνθρωπο αποτελεσματικό στο να διαχειρίζεται τον εαυτό και τη δουλειά του.

Φέτος, ο Σεφερλής του Δελφιναρίου γίνεται παρουσιαστής του παραδοσιακού ελληνικού μας τηλε-πρωινού. Επιτέλους! Επιτέλους γιατί επιλέγοντας τον Σεφερλή γι’ αυτή τη θέση, η ελληνική τηλεόραση έκανε κάτι που έπρεπε να έχει κάνει εδώ και χρόνια: έβαλε έναν κατεξοχήν κωμικό ηθοποιό στο τιμόνι μιας ψυχαγωγικής εκπομπής.

Στη Μέκκα του θεάματος, στην Αμερική, πίνουν νερό στο όνομα της συγκεκριμένης συνταγής. Επιλέγουν κωμικούς, κατά κύριο λόγο κωμικούς του stand up comedy, να παρουσιάζουν ψυχαγωγικά προγράμματα και talk shows. Τυχαία το κάνουν; Όχι βέβαια! Ξέρουν καλά ότι ο κωμικός μπορεί να πετύχει κάτι που άλλοι δύσκολα καταφέρνουν: μπορεί να σε ξαφνιάζει. Η κωμωδία εν γένει πάνω σ’ αυτό στηρίζεται. Καταλήγεις να γελάς με κάτι που βλέπεις ή ακούς γιατί καταρχάς ξαφνιάζεσαι.

Η ικανότητα αυτή σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό και την αμεσότητα δίνουν άλλη νότα στα πράγματα. Και ίσως μπορέσουν ν’ αναστήσουν και το ετοιμοθάνατο μοντέλο του ελληνικού πρωινάδικου, που το έχουν στοιχειώσει μια ξανθιά κόμη σε πρωταγωνιστικό ρόλο ή ένα συμβατικό ζευγάρι.

ΥΓ.1: Σε ό,τι αφορά την ένσταση για το αν ένας ηθοποιός μπορεί να πάρει συνέντευξη, βρίσκω πολύ αστείο να θεωρούμε ότι μπορούν να το κάνουν η Κορομηλά, η Μενεγάκη, η Σκορδά και όχι ο Σεφερλής. Και μιλάμε φυσικά για συνεντεύξεις τύπου: πού θα εμφανίζεσαι φέτος Παντελή Παντελίδη; Ή στο πιο σοφιστικέ: Τι είναι ο έρωτας για σένα Γιάννη Πάριε;
Λίλα Σταμπούλογλου

 

protagon.gr

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ