Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η Γρεβενιώτισσα Κωνσταντίνα Πασσιά στην ΑΕΚ – Ένα ακόμη ταλέντο σε πανελλήνιο επίπεδο

Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου!

Η νεοαποκτηθείσα Κωνσταντίνα Πασσιά, συστήνεται για πρώτη φορά μέσω του AEK1924.gr στον κόσμο της Ένωσης και αποκαλύπτει ότι για την ίδια ήταν όνειρο ζωής αυτή η μεταγραφή. Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη της

Η 20χρονη πασαδόρος μεταξύ άλλων μίλησε με ανοιχτή καρδιά για την μετακίνηση της στην Ένωση και τους στόχους που θέτει με τον εαυτό της, ενώ παράλληλα έκανε και μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν της και τις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Απολαύστε την!

Θα ήθελα να μας πεις αρχικά λίγα λόγια για το ξεκίνημα της ενασχόλησης σου με το βόλεϊ καθώς και για τις ομάδες που έχεις αγωνιστεί αυτά τα χρόνια.
«Ξεκίνησα το βόλεϊ στα 13 μου στα Γρεβενά απ’ όπου είναι και η καταγωγή μου. Πιο πριν είχα ασχοληθεί και με το κολύμπι, ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισα με την παρότρυνση και του προπονητή μου να ασχοληθώ ενεργά με το βόλεϊ. Με κάλεσαν σε κλιμάκια ομοσπονδιακά, ανέβηκα και στη γυναικεία ομάδα και έτσι «ψήθηκα» πιο πολύ να το συνεχίσω. Στο «τρυπάκι» αυτό με έβαλε πιο πολύ ο τότε προπονητής μου, κ. Γιώργος Μέντσας, τον οποίο έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

passiaAEK19243

Στη συνέχεια πήγα στη Θεσσαλονίκη, επιλέχθηκα με υποτροφία στο κολέγιο, και συγχρόνως έπαιζα στο πειραματικό για δύο χρόνια όπου είχαμε αρκετές μεγάλες διακρίσεις και στο Πανελλήνιο αλλά και στο Παγκόσμιο. Την επόμενη χρονιά πήγα στην Χάνθ, όπου στα μισά περίπου της χρονιάς τραυματίστηκα στο γόνατο και έμεινα για μερικούς μήνες έξω. Έπειτα συνέχισα στον Άρη επίσης για ένα χρόνο, και τελευταίος προορισμός πριν από την ΑΕΚ, ήταν ο Επίκουρος Πολίχνης».

Και φέτος κάνεις το μεγάλο άλμα, έρχεσαι στην ΑΕΚ. Μίλησε μου λίγο για το σκηνικό της μεταγραφής σου.
«Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είχα κάποιες προτάσεις για προπονήσεις σε ομάδες της Αθήνας και από Α1 και από Α2, και μιλούσα για να υπογράψω σε κάποια από αυτές. Και κάπου εκεί μπήκε η ΑΕΚ. Ένας καλός μου φίλος με βοήθησε να έρθω σε επικοινωνία με ανθρώπους της ομάδας, όπου με υποδέχτηκαν και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, κι εγώ από τη πλευρά μου δίχως σκέψη συμφώνησα να έρθω στην ΑΕΚ.

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην ομάδα της καρδιάς μου και αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε όποια κατηγορία και να ήταν, ακόμα και σε β’ τοπικό, αν είχα πρόταση θα ερχόμουν.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους ήταν και είναι κοντά μου με στηρίζουν σε κάθε μου απόφαση και κάθε τρέλα. Και ειδικότερα όλους αυτούς που με κυνήγησαν και με βοήθησαν στο να γίνω καλύτερη αθλήτρια, καλύτερος άνθρωπος».

passiaAEK19241

Πλέον βρίσκεσαι στην ΑΕΚ, σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις που διεκδικεί στα ίσια κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Ελλάδος. Σε αγχώνει όλο αυτό;
«Δεν με αγχώνει, ίσα ίσα με κάνει να σκέφτομαι πολλά περισσότερα πράγματα. Δουλειά, δύναμη, υπομονή και επιμονή! Άλλωστε ο κάθε αθλητής που έχει μια πορεία σε μερικές ομάδες, πρέπει να εγκλιματίζεται σε κάθε ομάδα που παίρνει μεταγραφή. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως μπορώ και ελπίζω για το καλύτερο».

Πως θα αισθανθείς τη στιγμή που θα πατήσεις για πρώτη φορά το πόδι σου σε επίσημη αναμέτρηση με φορώντας τα χρώματα της αγαπημένης σου ομάδας;
«Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια μόλις μου ήρθε η πρόταση από την ομάδα. Το πρώτο βήμα από τα αποδυτήρια για τον αγωνιστικό χώρο με φανέλα της ΑΕΚ και στο στήθος το δικέφαλο. Ειλικρινά δεν έχω λόγια… Τα λόγια είναι περιττά για ένα τέτοιο συναίσθημα. Η ΑΕΚ έχει τεράστιο όνομα και ιστορία, πραγματικά είναι τιμή μου

passiaAEK19242

Προετοιμασία ξεκινάτε 19 Αυγούστου. Έχεις μιλήσει με συμπαίκτριες σου, με τον προπονητή σου; Γενικά ποια είναι η γνώμη σου για το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ;
«Με τον προπονητή μου δεν έχω μιλήσει ακόμη, με κάποιες από τις συμπαίκτριες μου ωστόσο έχω μιλήσει. Το ρόστερ πιστεύω είναι δυναμικό και με πολύ δουλειά φυσικά πιστεύω ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια χρονιά. Χρειάζεται πολύ δουλειά όπως προανέφερα και όλα θα βρουν το δρόμο τους, γιατί η ΑΕΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που της αξίζει με πρωταθλήματα και με κύπελλα».

Οπότε κατά την γνώμη σου ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας;
«Πάνω απ’ όλα πρέπει να έχουμε υγεία και από εκεί και πέρα στόχος της ομάδας φυσικά και είναι να πάρει τα πάντα. Αγώνα με αγώνα πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους στόχους μας».

passiaAEK19244

Ως φίλαθλος της ΑΕΚ γιατί χάθηκαν πιστεύεις πέρσι οι στόχοι της ομάδας μέσα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια;
«Η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου ήταν πρώτη, σχεδόν αήττητη. Ωστόσο πιστεύω ότι μετά από ένα σημείο η ομάδα κουράστηκε, ίσως οι πολλοί αγώνες, ίσως η πίεση όλης της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός από την άλλη φάνηκε πιο δυνατός και πιο έτοιμος για τους τελευταίους αγώνες και έτσι κέρδισε με το ίδιο σκορ σε κάθε παιχνίδι».

passiaAEK19247

Πιστεύεις ότι φέτος θα σου δοθεί ο χρόνος συμμετοχής που θέλεις στην ΑΕΚ; Με δεδομένο φυσικά ότι στην ίδια θέση αγωνίζεται η βασική πασαδόρος της ομάδας η Αθηνά Παπαφωτίου.
«Η Αθηνά αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ πήρε πολλά παιχνίδια στις πλάτες της. Απέκτησε εμπειρία και καλύτερη αγωνιστικότητα. Όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής μου, αυτό θα το κρίνει ο προπονητής, θα το κρίνει ο αγώνας. Από εκεί και πέρα εγώ θα είμαι έτοιμη για ότι κι αν μου ζητηθεί, είτε αυτό είναι ένα σέρβις ή μία υποδοχή, όποια στιγμή του αγώνα κι αν είναι. Είτε στο πρώτο σετ, είτε στο τελευταίο πόντο».

Για το γεγονός ότι μέσω της ΑΕΚ σου ανοίγεται και μία πόρτα στο μέλλον για την Εθνική Ελλάδος;
«Η προσθήκη μου στην ομάδα της ΑΕΚ είναι για μένα ένα τεράστιο βήμα στη καριέρα που προσπαθώ να αποκτήσω στο βόλεϊ. Όσον αφορά την Εθνική, στόχος μου φυσικά είναι το καλό της ομάδας και αν ποτέ μου ζητηθεί να βοηθήσω, εγώ θα είμαι εκεί με τον οποιοδήποτε τρόπο».

passiaAEK19246

Who is who
Όνομα: Κωνσταντίνα
Επώνυμο: Πασσιά
Ημ. Γέννησης: 30/10/1993
Θέση: Πασαδόρος
Προηγ. Ομάδα: Επίκουρος Πολίχνης

passiaAEK19248

* Η συνέντευξη έλαβε χώρα στον πανέμορφο χώρο του O.n.o.m.a The art Bar στα Άνω Πατήσια, ένα καφέ δίπλα στην καρδιά της Ένωσης τη Νέα Φιλαδέλφεια, πραγματικό ΑΕΚτζήδικο στέκι για όλο το καλοκαίρι και το χειμώνα.

 

http://www.aek1924.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ