Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς …* Του Δημήτρη Πρίντζα

Με αφορμή το διάλογο που έχει ξεκινήσει για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς θα ήθελα να καταθέσω κάποιες σκέψεις μου για το συγκεκριμένο θέμα καθώς και για το επερχόμενο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.
Κατ’ αρχάς, ο κύριος εκφραστής της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης υπήρξε το ΠΑΣΟΚ. Παρ’ όλα τα λάθη και τις αδυναμίες του, το ΠΑΣΟΚ έβγαλε από την αφάνεια τους μη προνομιούχους, αποκατέστησε αδικίες παρελθόντων ετών και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να ανέβει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Δυστυχώς, το μνημόνιο (στο οποίο μας οδήγησε ο κ. Καραμανλής), πέρα από τις αρνητικές επιπτώσεις στις ζωές μας έφερε και ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό.
Το ΠΑΣΟΚ μετά τον ιστορικό συμβιβασμό που έκανε με τις αρχές του για να σωθεί η χώρα, χρεώθηκε άδικα τις αμαρτίες άλλων. Ενώ είναι η δύναμη υπευθυνότητας και σηκώνει έναν εθνικό σταυρό, στις πρόσφατες Ευρωεκλογές κατετάγει στην τέταρτη θέση. Η απομάκρυνση από τις ρίζες του και η υιοθέτηση νεοφιλελεύθερων επιλογών είχαν ως συνέπεια αυτό το αποτέλεσμα.
Επομένως, πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας το μήνυμα των πολιτών και να ξαναβρούμε την ταυτότητα μας. Να υπογράψουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό. Η συνεργασία με τη Δεξιά πρέπει να έχει σαφή ημερομηνία λήξης και είναι αυτή των επόμενων εθνικών εκλογών. Επιβάλλεται μία επικαιροποιημένη 3η του Σεπτέμβρη. Δε νοείται Δημοκρατική Παράταξη στην Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ.
Το συνέδριο του φθινοπώρου δεν θα γίνει η αρένα προαναγγελθέντων εσωκομματικών μαχών. Εκεί υπάρχει η βάση του κινήματος και μόνο αυτή θα αποφασίσει για το μέλλον του. Επίσης, στη νέα κεντροαριστερά δεν έχουν θέση οι πολιτικοί γυρολόγοι, οι «Λατινοαμερικάνοι» του Αλέξη και οι κάθε είδους τυχοδιώκτες. Χρειάζονται έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη μαζί με νέα και προπαντός άφθαρτα υλικά.

Οπότε… και ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Παράταξη.

Πρίντζας Δημήτριος
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ