Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επιστολή των πρώην προπονητών του ΠΥΡΣΟΥ Γρεβενών

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τα δημοσιεύματα π αφορούν τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κύριος Βάλης σε τοπικό μέσο των Γρεβενών, αναφερόμενος στην φυσική κατάσταση των παικτών της ομάδας του Πυρσού, χαρακτηρίζοντας αυτή ελλειπή.
Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τον κύριο Βαλή, πως για να μπορέσει κάποιος να βγάλει αυτό το συμπέρασμα, θα πρέπει να έχει στα χέρια του τον εργομετρικό έλεγχο όλων των παικτών της ομάδας, μηδενός εξαιρουμένου. Από τη στιγμή που αυτό δεν είναι εφικτό, καλό θα ήταν μα μην αερολογεί ο εν λόγω κύριος και προσβάλλει πρόσωπα και καταστάσεις.
Επίσης ο κύριος Βάλης συζητούσε για να αναλάβει την ομάδα του Πυρσού από το πόστο του προπονητή από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Μάλιστα παρακολούθησε τον αγώνα του Πυρσού μέσα στη Νεοκαισάρεια κατά τη διάρκεια της δεύτερης αγωνιστικής. Και αναρωτιόμαστε … Αφού, όπως δηλώνει ο ίδιος η ομάδα υστερεί σε φυσική κατάσταση, και το γνώριζε αυτό καθώς παρακολουθούσε την πορεία της ομάδας, πως παίρνει το ρίσκο να την αναλάβει;
Προφανώς λοιπόν αυτά είναι μυθεύματα της φαντασίας του κυρίου Βαλή, ο οποίος προσπαθεί να βρει πατήματα και στηρίγματα για να δικαιολογήσει τις όποιες ευθύνες του για το μέλλον. Η δουλειά που έγινε στην προετοιμασία, κατά γενική ομολογία μάλιστα ( παίκτες, διοίκηση, κόσμος ) ήταν πολύ καλή. Δεν μπορούμε να τα γκρεμίζουμε όλα, ακόμα κι αν η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που όλοι θα θέλαμε.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ότι καλύτερο στην καριέρα τους και στη ζωή τους γενικότερα ‘όπως και τον Θύμιο την ψυχή της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας και των Γρεβενών, που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και μας έκανε να αισθανόμαστε τόσο άνετα και ζεστά.
Τέλος ευχόμαστε ο Πυρσός να μπορέσει να βρει ξανά το δρόμο των επιτυχιών και να καταφέρει τελικά να πραγματοποιήσει τους στόχους του.
Με Τιμή
Τηλέμαχος Δημόπουλος

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ