Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επαγγελματικά πρότυπα για τα Γρεβενά Αεράτα – Τον Οικονόμο Τσαριτσάνης αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πυρσός

Δραστήριος αποδεικνύεται ο Τάσιος Γκόλιας υπεύθυνος στην ομάδα του διαιτητής και ενίοτε προπονητής στην αγαπημένη του ομάδα στην Κοκκινιά – Πολύδενδρο. Τώρα πως τα καταφέρνει και τα προλαβαίνει όλα δεν το γνωρίζουμε.

 

Από τους κορυφαίους σε ένα ακόμη παιχνίδι της εθνικής μας ήταν προχθές στο Βουκουρέστι ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σιόβας, απροσπέλαστος στα αμυντικά καθήκοντα, αρκετές φορές μάλιστα βοήθησε και επιθετικά και φυσικά ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Βραζιλία.

 

Ο Δημήτρης Σιόβας μας έκανε περήφανους και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή ομάδα με ιστορία. Αξίζει να τονίσουμε το καλοκαίρι ο Σιόβας παραχώρησε συνέντευξη στο Ράδιο Γρεβενά.

 

Το παιχνίδι Ρήγα Φερραίου – Λευκάδια θα διευθύνει την Κυριακή ο διαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών Τσέτσιλας Κώστας με βοηθούς τους Στεφουλη και Ρίγγο.

 

Πρωτέας – Μελίκη Ημαθίας την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Ένα παιχνίδι κομβικό για τον ΠΡΩΤΕΑ ο οποίος καλεί τους φιλάθλους και πάλι να δώσουν το βροντερό παρών ώστε να τους βοηθήσουν να πετύχουν ακόμη μια νίκη.

 

Μια ταχύτητα πάνω από τις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών είναι τα Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ. Ο λόγος όλοι τον γνωρίζουμε. Όλα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα. Γυμναστής στην ομάδα είναι ο Γιάννης Σαμαράς ένας αξιόλογος επιστήμονας, άλλωστε το ποδόσφαιρο το γνωρίζει άριστα, αγωνίστηκε σε αρκετές επαγγελματικές ομάδες πάντα με επιτυχία.

 

Με την Τσαριτσάνη αγωνίζεται την Κυριακή ο ΠΥΡΣΟΣ. Μια δυνατή ομάδα. Για να έχει τύχη ο ΠΥΡΣΟΣ πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της.

 

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών στις πανέμορφες εγκαταστάσεις.

 

Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές δίνουν καθημερινά το παρών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες άλλωστε το μεράκι για ποδόσφαιρο δεν τους σταματάνε οι καιρικές συνθήκες.

 

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η ομάδα του Αλιάκμων Κιβωτού, όπου μέχρι στιγμή είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Η φιλοσοφία των διοικούντων που ανέλαβαν το καλοκαίρι είναι διαφορετική από την παλιά διοίκηση. Στόχος τους είναι να αγωνίζονται νεαρά παιδιά μόνον από την Κιβωτό.

 

Συνεργασία με ομάδα Σουπερ Λινγκ θα έχει τις προσεχείς ημέρες ο ΠΥΡΣΟΣ, ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και τα αποτελέσματα είναι θετικά.

 

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μέρες ο πρόεδρος και Διευθύνων Συμβουλος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Πατσιούρας, πάντα φυσικά για θέματα των πρασίνων.

 

Ακόμη έναν ποδοσφαιριστή των Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ έχουν εντοπίσει τα λαγωνικά των ομάδων. Πρόκειται για το νεαρό Σπηλιώτη Αλέξανδρο. Οι ειδικοί μιλούν για ένα ταλέντο που να δουλευτεί σωστά θα αφήσει εποχή.

 

Την ομάδα Αμύντα Σκοπιάς αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 6 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης ο Αι Γιώργης.

 

Κ.Μ.

 

 

Οι αγώνες των ομάδων της ΕΠΣ Γρεβενών

 

Α Κατηγορία

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Νοεμβρίου

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

ΝΕΟΧΩΡΙ

 

 

 

 

Τσαριτσάνη – ΠΥΡΣΟΣ την Κυριακή στις 3.00

 

Τον Οικονόμου Τσαριτσάνης αντιμετωπίζει την Κυριακή ο ΠΥΡΣΟΣ στην Τσαριτσάνη. Ένα δύσκολο παιχνίδι διότι όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Θεσσαλικής ομάδας, η οποία διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες στη Γ Εθνική, άλλωστε πριν λίγες μέρες κέρδισε την ΑΕΛ με σκορ 1-0.

Παρόλα αυτά στο στρατόπεδο των πρασίνων υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα άλλωστε στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αμυντικού Σκέντου Στέφανου, το άγχος το έχει η Τσαριτσάνη και όχι εμείς, την σεβόμαστε την Τσαριτσάνη αλλά δεν τη φοβόμαστε. Είμαστε πανέτοιμοι για το εν λόγω παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο τεχνικής Σωτήρης Μαυροδήμος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι στις προπονήσεις που διεξάγονται το κλίμα είναι άριστο και η διάθεση των παικτών μεγάλη. Αυτό δείχνει ότι στην ομάδα όλα λειτουργούν τέλεια.

 

Κ.Μ.

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα

 

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πυρσός Γρεβενών
Θεσπρωτός – Κάστορας
ΑΕΛ – Κοζάνη
Εθνικός Φιλιππιάδας – Πρέβεζα
Καμπανιακός – Δόξα Πενταλόφου
Όλυμπος Κέρκυρας – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Τηλυκράτης – Οδυσσέας Κορδελιού
Καστοριά – Δόξα Κρανούλας

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ