Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Είναι η ανικανότητά μας ηλίθιε !!! Αρθρο του Κώστα Καναβού (21-12-2011)

Ο Strauss Kahn έκανε δύο σημαντικές δηλώσεις που αφορούν τη χώρα μας, που  πράγματι είναι συγκλονιστικές, άσχετα αν πλέον στο «Ελλαδιστάν» το τίποτα αξιολογείται ως μέγιστο, το δε μέγιστο ως τίποτα.

Η πρώτη του δήλωση αφορούσε την συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μέλλοντα πρωθυπουργό της χώρας  Γιώργο Παπανδρέου, τον φθινόπωρο του 2009, που του ανέφερε ότι οι Έλληνες είναι μέσα στα «σκατά» (ο αθυρόστομος!)

Βέβαια στον άνθρωπο που τα έλεγε δεν γνώριζε τι καταλάβαινε και τι όχι.

Τι σχεδίαζε και τι όχι!

Για τον Γ. Παπανδρέου είναι γνωστό ότι δεν τρέφω και ιδιαίτερη εκτίμηση για τις πολιτικές του ικανότητες.

Δημόσια εξάλλου –με άρθρο μου στον Γρεβενιώτικο τύπο- στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ τότε ,είχα προβλέψει πως αν εκλεγεί πρόεδρος θα διαλύσει το κόμμα και αν εκλεγεί και πρωθυπουργός θα διαλύσει την χώρα. Τελικά όπως φαίνεται τα κατάφερε και τα δύο!

Αργότερα όταν έλεγε ότι η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μπει  στο Δ.Ν.Τ. και πάλι δημόσια, δυστυχώς, τον διέψευσα με το άρθρο μου με τίτλο «Αλήθειες και ψέματα».

Και όταν συνέχιζε τα απερίγραπτα ψέματα ακολούθησε ακόμη ένα άρθρο μου με τον προφητικό  τίτλο «Η Δημοκρατία μας υποθηκεύτηκε στις Γερμανικές Τράπεζες»

Τότε κάποιοι «Παπανδρεϊκοί» με χλεύαζαν, αλλά στην ουσία δεν καταλάβαιναν τι έγραφα, όπως δεν καταλάβαιναν και τους πολιτικούς λόγους, που στήριζαν αυτόν.

Ο ανίκανος και ανίκητος σκληρός πυρήνας του ΠΑ.ΣΟ.Κ-όπως αποδείχτηκε- ήξερε καλά τους λόγους που το έκανε, παίρνοντας με το μέρος του δυστυχώς και αγνούς ψηφοφόρους, που κυρίως μέσω του συνδικαλισμού-κανιβαλισμού- απέσπασε.

Η δεύτερη πρόσφατη δήλωση του πρώην Δ/ντή του Δ.Ν.Τ. έγινε μόλις χθες στο Πεκίνο.

Είπε εν ολίγης ότι η συνταγή του Δ.Ν.Τ. ήταν λάθος  (δικαίωση Σαμαρά , Τσίπρα και διαφωνούντων, την Αλέκα δεν την βάζω γιατί αυτοί στο Κ.Κ.Ε πάντα λένε τη δεν πρέπει, ποτέ τι πρέπει, για να ξέρουμε και εμείς οι φτωχοί!) και ότι τα επιτόκια που επιβλήθηκαν ήταν περισσότερο τιμωρία ενός λαού και όχι δανεισμού!!! Τι είπε ο αθεόφοβος!!!

Δηλαδή τιμωρούν οι Γερμανοί έναν λαό, επειδή είχε διεφθαρμένους(από τους ίδιους πρώτα βλέπε υποβρύχια, Siemens κλπ) ηγέτες και ανίκανα κοινοβούλια!

Με την ίδια αιτία όμως ,θα έπρεπε όλος ο πλανήτης να τιμωρήσει τον Γερμανικό λαό επειδή τον Χίτλερ τον έφεραν με εκλογές!

Γιατί συνέβη όμως αυτό?

Το ότι τους όρους ενός δανείου δεν τους επιβάλει ο δανειζόμενος είναι αυτονόητο.

Όταν όμως έχεις να διαχειριστείς ένα ζήτημα που είναι στην κυριολεξία «βόμβα» για όλο τον δυτικό κόσμο και το συνολικό οικοδόμημα της Ευρώπης θα διαλυθεί, τότε ΝΑΙ μπορείς να διαπραγματευτείς τους όρους που αφορούν τουλάχιστον την χώρα σου. Δεν διαπραγματεύεσαι με κριτήριο τι ζητάνε οι δανειστές αλλά τι μπορείς να πληρώσεις και πως, Γιωργάκη και Γιωργάκη!

Εκεί ζητάς επιτόκια χαμηλά (Ε.Κ.Τ. 1,5% άντε 2% να βγάζουν και κέρδος ) και μεγάλο χρόνο αποπληρωμής με δόσεις. Αν δεν δεχθούν, φεύγεις και τρέχουν να σε βρουν να σε γυρίσουν πίσω!!! Αυτοί ήξεραν πολύ καλά τι τους περίμενε μετά, εμείς δεν ξέραμε!

Όταν ο Παπανδρέου κατάλαβε ότι η βάρκα βουλιάζει, άλλαξε Υπουργό οικονομικών με μηδαμινά αποτελέσματα.

Αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το σύστημα όταν κρίνει αποτυχόντα έναν Υπουργό σε κάποιο Υπουργείο τον τοποθετεί σε άλλο? Δεν τους φτάνει που βούλιαξε ένα, θέλουν και δεύτερο!

Αφού η μία γκάφα διαδέχονταν την άλλη ,την έκανε και από την πρωθυπουργία να σώσει την χώρα ή το τομάρι του?

Στην χώρα των «λωτοφάγων» ευελπιστεί ότι υπάρχει περίπτωση να παραμείνει πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Πως όμως να μην ευελπιστεί όταν υπάρχουν άνθρωποι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ που ακόμη και τώρα δεν κάνουν τον κόπο ούτε να σκεφτούν?

Αλήθεια ποιος «εγκέφαλος» από την απίθανη Νομαρχιακή Γρεβενών του ΠΑ.ΣΟ.Κ δημοσίευσε εκείνο το γελοίο κείμενο που έλεγε -μέσες άκρες -ότι τον Πρόεδρο τον υπονομεύουν  κέντρα συμφερόντων και θέλουν να τον ρίξουν ,με μη Δημοκρατικά μέσα!!!

Πότε επιτέλους θα καταλάβουν, ότι η λάθος επιλογή Παπανδρέου δεν θα πρέπει να διαιωνίζεται!

Ελπίζω όλοι αυτοί να καταλάβουν και αν δεν καταλάβουν εύχομαι να γίνουν πολιτικό παρελθόν, γιατί είναι άλλο να επιβάλεις την άποψή σου για το πώς θα διαχειριστείς το μαγαζί σου ή την επιχείρησή σου, και άλλο να αποφασίζεις για την πορεία ενός τόπου, όπου εκτός από σένα και τους υπαλλήλους σου, πορεύονται 11.000.000 άνθρωποι.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ