Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Διαμαρτυρίες από τους εργαζόμενους στο Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας – Με το δεξί ξεκίνησε ο Πυρσός το πρωτάθλημα

Με το δεξί ξεκίνησε ο Πυρσός το πρωτάθλημα. Ευελπιστούμε να έχουνε ανάλογη συνέχεια.

Από τους διακριθέντες στον προχθεσινό αγώνα ήταν και ο Καραγκούνης, ένας πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος από αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται.

Ο Καραγκούνης πέρυσι δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα , παρόλα αυτά όμως έδειξε στον προχθεσινό αγώνα με την Καστοριά δείγμα του αστείρευτου ταλέντου κοντρολαρισμένος και με συνεχές τρέξιμο, ένας ποδοσφαιριστής χρήσιμος για κάθε προπονητή.

Θετική ήταν η προσέλευση των φιλάθλων στο προχθεσινό αγώνα οι οποίοι βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στο τρίποντο.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί Καστοριανοί οι οποίοι όμως στο τέλος αποχώρησαν από το γήπεδο στενοχωρημένοι λόγω της ήττας.

Στον Νομό μας πολλοί είναι οι άνθρωποι που κατέβαλαν προσπάθειες στο να προάγουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Επίσης βλέπουμε στα χωριά μας ανθρώπους να καταβάλλουν προσπάθειες έτσι ώστε να έχουν μια διέξοδο, τα ανήλικα    παιδιά μας προς την κατεύθυνση του αθλητισμού.

Στον νομό μας έχουν κατασκευαστεί αρκετά γήπεδα και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έκαναν ενέργειες για την κατασκευή γηπέδων.

Ποιος δεν θα ξεχάσει τον κόπο που καρτάβαλαν οι άνθρωποι της Τρικοκκιάς, Αγίων Θεοδώρων, Ιτέας κ.α. για την κατασκευή αυτών των γηπέδων τα οποία πραγματικά στολίδια . Τώρα όμως τα γήπεδα παραμένουν αχρησιμοποίητα λόγω διάλυσης των ομάδων.

Βαριές οι ευθύνες των διοικούντων των εν λόγω ομάδων , οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν τις ομάδες ώστε να μην διαλυθούν , άλλωστε όλοι κρινόμαστε στα δύσκολα.

Ικανοποιημένος δήλωσε στο Σούπερ 28, για την νίκη και την προσέλευση των φιλάθλων ο διευθύνων σύμβουλος των πρασίνων Δημήτρης Πατσιούρης, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και επικοινωνιακός , έχει κερδίσει τους πάντες με την ευγένεια του και την ταπεινότητα του.

Δηλώσεις στο Σούπερ 28 με την λήξη του αγώνα έκανε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Πυρσού Γιάννης Σταμπουλίδης , ο οποίος έστησε άριστα την ομάδα.

Έφυγε από την ζωή προχθές η αγαπημένη μητέρα του βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη . Η στήλη εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους.

Πολλά γράφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για πλασματικές άδειες που εξακολουθούν να λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι , αλλά η πιο εκπληκτική άδεια δόθηκε σε υπάλληλο του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος προσκόμισε στην υπηρεσία του ιατρική γνωμάτευση από γιατρό του Νοσοκομείου Λάρισας ότι πάσχει από εκτινασσόμενο μέσο δάκτυλο της αριστερής χειρός και επειδή δεν μπορούσε  να κυκλοφορεί με το μεσαίο δάχτυλο προτεταμένο του χορηγήθηκε άδεια τριών εβδομάδων .

Έντονες διαμαρτυρίες , αρκετά άκομψες, δεχτήκαμε από εργαζόμενους στο Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας για το σχόλιο της περασμένης εβδομάδας. Έχουμε  όλο το δικαίωμα να γράφουμε  και  να ενημερώνουμε του συμπολίτες μας , αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Καταπληκτικό σε εκτέλεση ήταν το τέρμα με φάουλ που σημείωσε στον προχθεσινό αγώνα  Πυρσού – Καστοριάς ο Δημήτρης Γκέτσιος , έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το παρόν στο προχθεσινό παιχνίδι Πυρσού – Καστοριάς έδωσαν οι τέως πρόεδροι της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Ευαγγελόπουλος με τον κ. Μπόγια Ευάγγελο.

Παρότι έγιναν τα εγκαίνια του γηπέδου της Κιβωτού με την ανάλογη επισημότητα η ομάδα της Κιβωτού δήλωσε για έδρα της το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, την νέα αγωνιστική περίοδο.

Κ.Μ.

 

Με το δεξί ξεκίνησε ο Πυρσός το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής , επικρατώντας της ιστορικής ομάδας της Καστοριάς με σκορ 1-0, παρουσία τριακοσίων και πλέον φιλάθλων. Οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού αγωνίστηκαν με περίσσιο θράσος πειθαρχίας και τσαμπουκά και άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο , επικράτησαν δίκαια , μάλιστα αν πρόσεχαν στην τελική προσπάθεια  το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις , αυτό όμως που μένει είναι η νίκη και αυτήν θα γραφεί στην ιστορία . Άποψη μας όμως είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί διότι το πρωτάθλημα είναι ένας πραγματικός Μαραθώνιος, άλλωστε ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Πατσιούρας στην κάμερα του Σούπερ 28 τόνισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί . Σημαντική επίσης ήταν η προσέλευση των φιλάθλων , άλλωστε οι Γρεβενιώτες διψούν  για ποδόσφαιρο . Ελπίζουμε η ομάδα μας να έχει την ανάλογη συνέχεια διότι μην ξεχνάμε το πρωτάθλημα της Γ Ε θνικής και ο δεύτερος όμιλος διαθέτει ισχυρές ομάδες. Τέλος , σήμερα πιθανόν να ανακοινωθεί και η πρόσληψη νέου προπονητή με επικρατέστερο των Σωτήρη Μαυροδήμο, δεν αποκλείεται όμως να ανακοινωθεί και άλλο όνομα, ακούγεται Τσουκλής κ.α.

Νεοχώρι – Παλιουριά 4-3

Νικήτρια στο προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλου αναδείχθηκε η ομάδα του Νεοχωρίου , όπου παίζοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο , κέρδισε δίκαια την μαχητική ομάδα της Παλιουριάς με 4-3 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλου . Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν Σκόδρας 2 και Ευαγγελόπουλος  2. Αισθητή η απουσία του 16 χρονου αριστερού μπακ Γιάννη Σαμαρά ο οποίος λόγω τιμωρίας τον στερήθηκε το γήπεδο.

Η σύνθεση της νικήτριας ομάδας, Ρεβύθης, Ζουπουνίδης, Σπηλιώτης, Κύρκος, Αποστόλου, Μπόλης, Ευαγγελόπουλος, Λιάκος , Δρουδάκης, Σκόδρας, Σόλας. Αλλαγές Καφετζής Β., Καφετζής Ε. , Κυρατζής.

 

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδος μπάσκετ του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου . Ο προπονητής Αλέξης Κατσαλης είναι πολύ ικανοποιημένος με την διάθεση για σκληρή δουλειά που δίνουν οι παίκτες. Την εβδομάδα που μας πέρασε ξεκίνησαν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια . Το πρώτο με την ομάδα του Λασσάνη στην Κοζάνη όπου επικράτησε ο Κεραυνός με σκορ 40-44, το δεύτερο με την ομάδα του Πρωτέα που ηττήθηκε με σκορ 46-42 και το τρίτο με την ομάδα της Καστοριάς στην Καστοριά που ηττήθηκε με σκορ 53-51. Σε όλα τα φιλικά αγωνίσθηκαν όλοι οι παίκτες , χρησιμοποιήθηκαν διάφορα σχήματα για να καταλήξει ο προπονητής στα τελικά συμπεράσματα. Φέτος έχουν γίνει σημαντικές μεταγραφές στην ομάδα , όπως ο Σάκης Ρίγγος από τον Πρωτέα και ένας από τους καλύτερους και έμπειρους παίκτες στην κατηγορία. Οι Αδερφοί Σιορβά, Μάκης και Αλέξανδρος, ο Χρήστος Βαρδάκος, ο Βασίλης Παυλάτος από τον Πρωτέα, ο Δούμας Παναγιώτης από τον Ηρακλή  Κοζάνης, και ένα μεγάλο ταλέντο από το εφηβικό του Πανιωνίου Αθήνας ο Ραλάτος Δημήτριος.

Με τους καινούριους παίκτες αλλά και με το υπάρχον υλικό , κατατάσσουν μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος για το εισιτήριο της ανόδου στην Γ Εθνική.

Ο προπονητής Αλέξης Κατσάλης όμως παραμένει προσηλωμένος , λέγοντας ότι η ομάδα θέλει πολύ δουλειά για να παραμείνουν στην κατηγορία αλλά και να ευχαριστηθούν αυτό που κάνουν και είναι μια καλή παρέα.

Εμείς ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και θα έχουν την στήριξη του κόσμου που πάντα δίνει το παρόν σε μεγάλες προσπάθειες.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ