Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής της Α΄ κατηγορίας Γρεβενών, όπου η ΑΕ Ποντίων και ο Κτηνοτροφικός Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο γήπεδο Βατολάκκου

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Έγινε πολύ δυνατό παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη δύναμη, οι φιλοξενούμενοι στην τεχνική, πάντως και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 3΄ και 7΄ ο Μήττας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά την πρώτη φορά έστειλε την μπάλα άουτ και τη δεύτερη απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 15΄ ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα και ο Πολύζος από κοντά είχε κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια. Στο 18΄ Χότζα και Οκουτσίδης δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το λάθος του τερματοφύλακα, στο 45΄ ο Ζάχος Καρτσούνης κέρδισε τις κόντρες και μπήκε κυριολεκτικά με την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 54΄ χάθηκε η κορυφαία ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Ντεμάι σε κενή εστία από ένα μέτρο έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 68΄ ο Χότζα τροφοδότησε τον Σοφοκλή Κοτζατίσογλου, που από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, πλάσαρε άουτ, στο 78΄ μακρινό φάουλ του Βανδή, πετάχτηκε ο Ντίνος Ρόβας και ισοφάρισε. Από το 85΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού και αποχώρησης του Αργύρη Βανδή, κι ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κορυφαίοι της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου οι Καλτσούνης, Κοτίτσα, Παπαηλίας και Οκουτσίδης. Κορυφαίοι του Κτηνοτροφικού Αστέρα οι Βανδής, Τσιάρας, Δικταπανίδης, Τσαπατσάρης. Καλός ο διαιτητής Τσέτσιλας (Σιούμπουρα, Ράντζας). Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για γκολ του Ντεμάι που ακυρώθηκε στο πρώτο μέρος, με υπόδειξη του βοηθού Ράντζα.
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Κοτίτσα, Τέγος, Οκουτσίδης, Ζέρβας, Παπαηλίας, Σ. Κοτζατίσογλου (77΄ Καλαϊτζίδης), Άγγ. Κοτζατίσογλου, Ντεμάι, Μπιζιώτας, Καρτσούνης (64΄ Ασλανίδης), Χότζα.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Δικταπανίδης, Δρούγας, Μ. Καραγιάννης, Χριστούλης, Βανδής, Πολύζος, Τσιάρας, Παπαμιχαήλ (65΄ Ρόβας), Μήττας (83΄ Βλάχος), Παναγιώτου, Τσαπατσάρης (74΄ Γκ. Καραγιάννης).
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ