Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Γκραν γκινιόλ στο Μέγαρο – Στην εκπνοή ο Κτηνοτροφικός Αστέρας

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, Μέγαρο και Καρπερό πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

 

ΜΕΓΑΡΟ-ΚΑΡΠΕΡΟ 2-2: Ο αγώνας είχε ρυθμό και συναρπαστική εξέλιξη, καθώς και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι παραλίγο να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή, ωστόσο δεν μπόρεσαν σε άλλο ένα παιχνίδι να κρατήσουν το σκορ που είχαν υπέρ τους. Η ΑΕ Ποντίων έδειξε μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Πλέον και οι δύο ομάδες βλέπουν πιθανό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στα μπαράζ παραμονής. Στο 7΄ ο Κοτσατίσογλου εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και πέτυχε το 0-1, στο 52΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σπύρος Βασιλόπουλος, για σκληρό μαρκάρισμα στον Εμπρικίδη. Στο 75΄ ο Κοτενίδης ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Ντεμάι (πέναλτι και αποβολή), ευστόχησε ο Βαγγέλης Μήττας. Στο 80΄ ο Λάμπρος Χρυσής με εξαιρετικό σουτ στο «Γ» έκανε το 2-1, στο 83΄ κεφαλιά του Τζαμπίρη απέκρουσε δύσκολα ο Τσακστάρας. Στο 86΄ ο Λευτέρης Αράπογλου ισοφάρισε για την ΑΕ Ποντίων. Πολύ καλή η διαιτησία του Τσέτσιλα, σε ομολογουμένως πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ίδιο καλά πήγαν και οι επόπτες Φαλτάκας, Παπαδημητρίου.

ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Σκόδρας (30΄ λ.τ. Σπ. Βασιλόπουλος), Χαχάνι, Σ. Μήττας, Χρυσής, Χρ. Χ. Ζιάκας, ΧΡ. Μ. ΖΙΑΚΑΣ, Β. ΜΗΤΤΑΣ, ΝΤΕΜΑΪ, Β. Βασιλόπουλος, Τζαμπίρης.

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: ΤΣΑΚΣΤΑΡΑΣ, Εμπρικίδης (53΄ λ.τ. Κοτενίδης), Οκουτσίδης, Ντοβατζίδης, Λ. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, Κυρατζής (87΄ Στεργιούλας), Ι. Αράπογλου (46΄ Ντενίς), Ζολώτας, Ασλανίδης, ΚΟΤΣΑΤΙΣΟΓΛΟΥ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 2-2: Δραματική εξέλιξη είχε το παιχνίδι, όπου ο γηπεδούχος Άρης πήρε ισχυρό προβάδισμα, αλλά ο Κτηνοτροφικός Αστέρας ισορρόπησε, πίεσε και ισοφάρισε στην εκπνοή. Το γήπεδο ήταν πραγματική λίμνη, με βροχή σε όλο το παιχνίδι. Στο 7΄ ο Κυρατλίδης απέκρουσε στο τετ-α-τετ του Σούλα, στο 8΄ ο Ευριπίδης Δούμας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έκανε το 1-0, στο επόμενο λεπτό ο Βλάχος μόνος μπροστά, αντί να δώσει στον Σούλα, προτίμησε να σουτάρει (σύρριζα άουτ). Στο 14΄ ο Ρομάριο Ρόσι με κοντινή κεφαλιά το 2-0, στο 29΄ φάουλ του Σούλα, εξ επαφής κεφαλιά του Ξάνθου άουτ. Στο 31΄ μονοκόμματο σουτ του Σούλα απέκρουσε εκπληκτικά ο Κυρατλίδης, στο 40΄ σέντρα του Σούλα και ο (κορυφαίος του γηπέδου) Γιάννης Ξάνθος στόπαρε άψογα και πλάσαρε εύστοχα (2-1). Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά, στο 84΄ ο Χαντάβας βγήκε τετ-α-τετ, αλλά γλίστρησε στα νερά, στο 90΄ ο Δημήτρης Τερζής από κοντά, ισοφάρισε. Με τη λήξη υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τη διαιτησία. Διαιτητής: Δροβατζήκας (Λιάκας, Στεργιόπουλος).

ΚΑΡΠΕΡΟ: ΚΥΡΑΤΛΙΔΗΣ, ΡΟΣΙ, Παπαγεωργίου, Παπάς, Στέφ. Κατσικάς, Παπαγεωργόπουλος, ΛΑΜΑΡΗΣ, Παπατσάνης, Αχ. Κατσικάς, Δούμας (55΄ Αλίου), ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ (90΄ Κοντούλας).

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουμπλίκας, Τζάγκας, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Παπαστεργίου, ΧΑΝΤΑΒΑΣ, Τσαπατσάρης (85΄ Σουρβάς), Καραπάς (70΄ Τερζής), Σούλας, ΞΑΝΘΟΣ, Βλάχος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ