Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο – Η απόλυτη επιτυχία!

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών «ο Άγιος Αθανάσιος» πραγματοποίησε και φέτος, την Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο στις 22&23 Αυγούστου. Η φετινή εκδήλωση ήταναπόλυτα επιτυχημένη αφού, ο κόσμος ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα, παρά την γενική κρίση που βιώνουν όλοι, και τα εισιτήρια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!! Οι χωριανοί μας και επισκέπτες, γλέντησαν με ξακουστές παραδοσιακές ηπειρώτικες ορχήστρες, την Παρασκευή του Πετρολούκα Χαλκιά και το Σάββατο με τον Φιλιππίδη Νίκο. Την Παρασκευή στην γιορτή εμφανίστηκε  το χορευτικό τμήμα του δήμου Γρεβενών, που μας παρουσίασε χορούς της ηπείρου.

Οι επισκέπτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άριστη διοργάνωση, τον προσιτό χώρο στάθμευσης, το καθαρό και όμορφο περιβάλλον, τους ποιοτικούς και νόστιμους εκλεκτούς μεζέδες κεμπάπ, τις παραδοσιακές ορχήστρες που εμφανίστηκαν με παραδοσιακά όργανα (βιολί, λαούτο, ντέφι) και βεβαίως με το γλυκόπιοτο Ζαλοβίτικο κρασί. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Πετρολούκας Χαλκιάς μαζί με τον Αντώνη Κυρίτση, που για δεύτερη φορά ήλθαν στην γιορτή μετά από πολλά έτη, έδωσαν όλη τους την ψυχή ως τα ξημερώματα και ευχαρίστησαν μ’ αυτόν τον τρόπο τα πλήθη που τους θαυμάζουν.
Στις εκδηλώσεις το παρόν έδωσαν, ο Βουλευτής μας κ. Κοψαχείλης Τιμ. , ο νέος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γ. , ο νέος Αντιπεριφεριάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευ. καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ράπτης Ιωάννης. Επιπλέον, παραβρέθηκαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ανάμεσα τους και οι χωριανοί μας κ. Δασκαλόπουλος Αντώνης και Καναβός Κώστας (νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι).

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς για τη στήριξη τους καθώς ακόμη και όλους τους χωριανούς μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. για εθελοντική εργασία και χάριν όλων αυτών επετεύχθη η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ