ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αυτοί είναι οι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί που έμειναν εκτός κυβέρνησης

Από 43 μέλη αποτελείται η νέα κυβέρνηση, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ  να συγκατοικούν σε 9 υπουργεία. Πολλά στελέχη της ΝΔ τέθηκαν εκτός κυβερνητικού σχήματος, ενώ έκπληξη θεωρείται και η μη συμμετοχή του Μάκη Βορίδη.

Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν για το υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Μάριος Σαλμάς, οι οποίοι δεν αξιοποιήθηκαν σε κάποιο άλλο πόστο.  Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην-πλέον-υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

Από το υπουργείο Ναυτιλίας αποχωρεί και ο βουλευτής Χίου Κωστής Μουσουρούλης, ο οποίος δεν μετέχει από άλλη θέση στην κυβέρνηση, ενώ δεν είναι πλέον μέλος της κυβέρνησης και ο Κώστας Καραγκούνης που κατείχε τη θέση του υφυπουργού Δικαιοσύνης.

Αλλαγές και στο υπουργείο Εργασίας, αφού εκτός κυβέρνησης έμεινε ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος που ήταν υφυπουργός. Από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού που “έσπασε” στα δύο, αποχώρησε ο Κώστας Τζαβάρας που ήταν αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού αλλά και ο Γιάννης Ιωαννίδης,που ήταν υφυπουργός αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού. Και οι δύο έμειναν εκτός κυβέρνησης, όπως και ο Σταύρος Καλογιάννης, βουλευτής Ιωαννίνων, που ήταν αναπ. υπουργός στο υπερυπουργείο Ανάπτυξης που επίσης χωρίστηκε στα δύο. Τη θέση του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ” εγκατέλειψε και ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, μένοντας και αυτός εκτός κυβερνητικού σχήματος. Τέλος από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών αποχώρησε  ο βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας.

 

 

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ