Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αυλαία είχαμε προχθές στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών

Αυλαία είχαμε προχθές στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών. Την πρώτη θέση κατέκτησε πανάξια η ομάδα της Σειρήνας που παρουσίασε μια δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα και φυσικά δίκαια ανέρχεται στην Δ΄ Εθνική. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Δεσκάτη, που η παρουσία της δεν ήταν η αναμενόμενη στο πρωτάθλημα . Ο κτηνοτροφικός Αστέρας τερμάτισε στην Τρίτη θέση , με λίγα λόγια η πορεία του ήταν θετική. Η Κιβωτός τερμάτισε την τέταρτη θέση και φυσικά στέφθηκε κυπελλούχος, η χρονιά ήταν επιτυχημένη .

 Στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε η Αμυγδαλιά, παρότι αγωνιζόταν στο γήπεδο του Αιγιώργη είχε μια σταθερή πορεία . Καλή πορεία είχε η νεοφώτιστη Κοκκινιά – Πολύδενδρο, ενώ Καρπερό – Δήμητρα- Αιγιώργης δεν θα θέλουν να θυμούνται την όχι καλή πορεία στο πρωτάθλημα όπως και η Μηλιά και ο Αιγιώργης που σώθηκε την τελευταία στιγμή. Σταθερή πορεία είχε η Ιτέα. Ενώ Μέγαρο _ Παλιουριά –Φελλί αποχαιρέτησαν την κατηγορία.

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Ο ΑΟ Σειρήνα καλείτε να εκπροσωπήσει την νέα αγωνιστική περίοδο τον νομό μας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Δύσκολη λοιπόν αναμένεται να είναι η χρονιά για την ιστορική ομάδα της Σειρήνας, γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα μας που θα την επηρεάσουν. Τα έξοδα δυσβάστακτα μόνο για την διαιτησία χρειάζονται περίπου 1000 € για κάθε παιχνίδι στο Σειρήνι. Επίσης από τη νέα χρονιά θα υποβιβάζονται επτά ομάδες αντί τέσσερεις που υποβιβάζονται μέχρι φέτος, δύσκολη λοιπόν αναμένεται η χρονιά για τους διοικούντες της Σειρήνας , πραγματικός Γολγοθάς. Στη φετινή χρονιά οι δυο εκπρόσωποί μας ΑΕ Ποντίων Βατολάκου και Αεράτα αποχαιρέτησαν την κατηγορία. Η ΑΕ Ποντίων το πάλεψε μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ τα Γρεβενά Αεράτα παρά τις δηλώσεις του προπονητή Νίκου Μπαλοδήμου για μέχρι και άνοδο στην Γ΄ Εθνική, από τα Χριστούγεννα αποχαιρέτησαν την κατηγορία.
Από τις καλύτερες χρονιές ήταν η φετινή αγωνιστική που τελείωσε για την ομάδα της Κιβωτού όπου στέφθηκε κυπελούχος της ΕΠΣ. Τερμάτησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και το κυριότερο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά φυσικά οφείλονται εν πολλής στον προπονητή Γιάννη Κοιλανίτη, ένας προπονητής με ειδικότητα ποδόσφαιρο , και φυσικά άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου , είναι αυτό που τονίζουνε συνέχεια ότι όλες οι ομάδες χρειάζονται προπονητή , ώστε να ανεβεί και η ποιότητα του ποδοσφαίρου στον νομό μας.

Δράττομαι της ευκαιρίας να πούνε κάτι που συνέβη σε ομάδα της ΕΠΣ , που πριν λίγα χρόνια κουμάντο και φυσικά προπονητής ήταν αγροφύλακας.

Τελείωσε προχθές και το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας. Της Β τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδας. Αξίζουνε λοιπόν να απονεμηθούν τα εύσημα στην διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Γρεβενών και φυσικά στον πρόεδρο Γιώργο Κοσματόπουλο για το τίμιο και καθαρό πρωτάθλημα.

 

Αναφέρθηκαμε για την ομάδα της Κιβωτού για την πολύ καλή πορεία που είχε φέτος και φυσικά την κατάκτηση του κυπέλλου, η μόνη παρατήρηση που έχουμε να κάνουμε είναι στα θέματα πειθαρχίας, φέτος δημιουργήθηκε πρόβλημα στον διαιτητή Θάνο Δημήτρη , πρόπερσυ με τον Βλάχο . Είμαστε σίγουροι και με τον Δαλούκα διαιτητή πάλι πρόβλημα θα δημιουργήσουν , εκεί πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα της Κιβωτού.

Άριστες διαιτησίες στο σύνολο, είχαμε φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών, λίγα τα παράπονα των ομάδων. Σωστή λοιπόν η απόφαση της ΕΠΟ να διαλύσει τους συνδέσμους διαιτητών και οι διαιτητές να ενταχθούν στις κατατόπους ΕΠΣ.

Αρχιδιαιτητής για ακόμη μία χρονιά ήταν ο Αργύρης Νατσιόπουλος , φυσικά όπως πάντα ήταν επιτυχημένη η θητεία στο εν λόγω πόστο. Εργασιομανής, τελειομανής, και πάντα δίκαιος ο Νατσιόπουλος προς τους διαιτητές , και φυσικά είχε μία άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Κοσματόπουλο. Εκπαιδευτικός ο Νατσιόπουλος δεν θα ακούσεις κακιά κουβέντα και στον τομέα της διδασκαλίας , όλη του η διαδρομή σε όλους τους τομείς τον διακρίνει το ήθος και η αξιοπρέπεια.

Από τις καλύτερες χρονιές ήταν η φετινή αγωνιστική χρονιά που τελείωσε , για τη ομάδα της Κιβωτού , όπου στέφθηκε κυπελλούχος της ΕΠΣ τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και το κυριότερο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

 

 

Τον Τύρναβο που ανέβηκε φέτος στην Γ Εθνική αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 5,30 στο ΔΑΚ ο ΠΥΡΣΟΣ. Πιθανόν στο τελευταίο ουσιαστικά τεστ για την φετινή περίοδο.

Θα αγωνιστούν ποδοσφαιριστές αναπληρωματικοί και οι δανεικοί που είχε δώσει η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Επίσης πιθανόν να γίνουν και δοκιμές με παίκτες από τους γύρω νομούς. Στο διοικητικό κομάτι τώρα όλα δείχνουν ότι θα έχουμε αποχώρηση του Δημήτρη Παπαϊωάννου, μετά και την αρνητική απόφαση των τοπικών φορέων αν μην τηρήσουν την δέσμευση για οικονομική βοήθεια που είχαν υποσχεθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ