Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα!

Συμπαίκτες στον Ηρακλή θα είναι του χρόνου Φιρινίδης και Γεωργίου που ανταμώνουν και πάλι όπως παλιά όταν αγωνιζότανε στον Πυρσό.

 

Στην Γαλατινή μετέβει προχθές τμήμα των Ακαδημιών της ΕΠΣ με επικεφαλής τον προπονητή Βασίλη Μωϊσιάδη να συμμετάσχει σε τουρνουά που διεξάγει η ομάδα της Γαλατινής στα πλαίσια της βράβευσης του συμπατριώτη Νίκου Νιόπλια.

 

Στην γενέτειρά του την Καστοριά βρέθηκε προχθές ο αστέρας του μπάσκετ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης, επίσης επισκέφθηκε το χωριό του και βοήθησε οικονομικά συγχωριανούς του που είχαν ανάγκη.

 

Μόνον καλά λόγια θα ακούσεις από τους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες της ΕΠΣ για την υπάλληλο της Ένωσης Αλεξία Ερμίδου.

 

Εδώ και επτά χρόνια η Αλεξία Ερμίδου με αγάπη και υπευθυνότητα είναι κοντά στα μικρά παιδιά των Ακαδημιών με αγάπη και φροντίδα.

 

Στην Γαλατινή βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος όπου βραβεύθηκε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Νίκος Νόπλιας που κατάγεται από την Γαλατινή. Ο Κοσματόπουλος με τον Νιόπλια συνυπήρξαν στην Εθνική.

 

Αρκετές προτάσεις έχει ο Ανδρέας Παντζιαράς, ήδη τις μελετάει, η Καλαμαριά η Επανομή, Λευκάδα, Φωκικώς τον πολιορκούν όπως και ο Πυρσός.

 

Ακαδημία θέλει να ιδρύσει η ομάδα της Παλιουργιάς. Άποψή μας είναι ότι χρειάζεται και εξειδικευμένους προπονητές αν υπάρχουν σωστά πράττει διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα.

 

Σε αγωνία παραμένουν οι φίλαθλοι του Πυρσού μετά την εξαγγελία του Δημάρχου ότι υπάρχουν δύο επενδυτές που θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και έτσι θα ισχυροποιηθεί ο Πυρσός.

 

Εμείς το μόνον που θέλουμε να πούμε είναι ότι είχαμε επενδυτή Γρεβενιώτη ο οποίος έβαλε στην ομάδα κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ και τον διώξανε και τώρα ψαχνόμαστε, φυσικά μιλάμε για τον Παπαϊώννου ο οποίος δέχεται πιέσεις από τον υφυπουργό κ. Ιωαννίδη τον κύριο κ Καλαφάτη για να αναλάβει τον Άρη και δεν δέχεται.

 

Αρκετές ομάδες του νομού μας χρωστάνε δεξιά και αριστερά και κανείς δεν μιλάει ενώ παλιά με τον Παπαϊώννου μιλάγανε σε καθημερινή βάση.

 

Από το 1986 ενημερώνουμε του απανταχού Γρεβνιώτες για τον αθλητισμό του νομού μας χωρίς κανένα συμφέρον, πάντα με εντιμότητα και χωρίς να είμαστε εξαρτημένοι από κάποιον.

 

Το κυριότερο επίσης είναι να καταγράφεις γεγονότα ως έχει και να μην σου τα επιβάλουν.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ