Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Το κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών, η ενοποίηση της Football League 2 και το … φαγοπότι των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ )

Ανεβάζουν  κι άλλο  τα τιμολόγια της ΔΕΗ , αντί να κόψουν χρήματα από τους υπαλλήλους της, που αμείβονται πλουσιοπάροχα.

Ποιος δεν θα θυμάται τα προηγούμενα χρόνια το φαγοπότι των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ που τώρα ψάχνουν στέγη. Οι πιο πολλοί βλέπουν το ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε πίσω τελικά η κυβέρνηση με το θέμα των υπαλλήλων της Βουλής και δεν θα τους κόψει χρήματα. Αν είναι δυνατόν οι πιο πολύ Έλληνες υποφέρουν και οι υπάλληλοι της Βουλής δεν θα έχουν οικονομικό πρόβλημα.

Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο ΔΑΚ, εκεί όπου η αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών ο Πυρσός αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Νάουσα.

Είμαστε σίγουροι ότι με την βοήθεια των φιλάθλων και με καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών όχι όπως στον προχθεσινό αγώνα με τον Μακεδονικό, οι πράσινοι θα φτάσουν στην νίκη.

 

Απορούμε γιατί δεν παραδόθηκε ακόμη προς χρήση το νέο κλειστό γυμναστήριο στο πρώτο Λύκειο Γρεβενών . Γιατί οι υπεύθυνοι δεν το παραδίδουν ώστε η νεολαία να το χρησιμοποιήσει για τα αθλήματα;

Με τον πρωτοπόρο Αργοναύτη αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα του Πρωτέα , δύσκολο παιχνίδι , αλλά ο Πρωτέας θα το παλέψει και όλα πιθανά.

Συνέντευξη παραχώρησαν προχθές στο Super 28, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Ιορδάνης Καραϊορδανίδης και ένας εκ των προπονητών ο κ. Γιώργος Μέμτσας.

Και οι δύο αναφέρθηκαν στις φιλοδοξίες και τα οράματα , ώστε να ανεβάσουν πιο ψηλά τον  Γυμναστικό  Σύλλογο  σε όλα τα τμήματα.

Ο κ. Ιορδάνης Καραιορδανίδης αναφέρθηκε στις αντίξοες συνθήκες  που αντιμετωπίζει η ομάδα του στίβου που δεν έχει ταρτάν να προπονηθεί και αυτό φυσικά είναι σε βάρος των αθλητών και αθλητριών της ομάδας στίβου.

 

Αξίζει να τονίσουμε για τον Μέμτσα Γιώργο , έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα τον Γυμναστικό Σύλλογο, αγωνίστηκε για χρόνια στην ομάδα του Γ.Σ. Γρεβενών και μετέπειτα ως προπονητής δούλεψε σκληρά αλλά οι κόποι του δεν πήγαν χαμένοι.

 

Ανέδειξε την Ευαγγελία Χαντάβα, την Γιώτα που και οι δύο διαπρέπουν και είναι διεθνείς , τον Στέλιο Πιπέργια και πολλά άλλα παιδιά.

 

Φανατικός Αεκτζής είανι ο Γρεβενιώτης Ιατρός Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Ιωαννίνων Νίκος Ακριτίδης ο οποίος  είναι στενοχωρημένος από την κακή πορεία της αγαπημένης του αμάδας.

 

Σε έναν αγώνα εμφανίστηκε ο Βαλαώρας. Μιλάμε για τον Κάστωρ και αποχώρησε στενοχωρημένος αφού ηττήθηκε ο Πυρσός.

 

Τον αγώνα Παναιτωλικού – Θρασύβουλου θα διευθύνει την Κυριακή ο Ανδρέας Καραλιόλιος , δεύτερο παιχνίδι μετά το προχθεσινό με τον Πανσερραϊκό την Δευτέρα.

 

Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Καιρού επιτρέποντος, θα διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια της Δ Εθνικής , όπου έχουμε αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Τα Λευκάδια αντιμετωπίζουν την Κοζάνη στα Λευκάδια , ενώ τα Αεράτα που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας αντιμετωπίζουν την Κυριακή στο ΔΑΚ, τον Κάστωρ. Κομβικό παιχνίδι για τα Αεράτα, όπου χρειάζονται μόνο νίκη, και με ότι άλλο αποτέλεσμα δεν έχουν καμιά τύχη να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο Παναργειακός  αγωνίζεται στο γήπεδο του με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και θέλει το τρίποντο ώστε να ανακάμψει. Ο Μακεδονικός Κοζάνης έχει δύσκολη αποστολή , αγωνίζεται στο γήπεδο του με το αξιόμαχο συγκρότημα της ΕΑ Παύλου, και φυσικά θέλει την νίκη ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αφήσαμε στο τέλος το παιχνίδι Πυρσού – Νάουσας, όπου με νίκη οι πράσινοι θα βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία, ενώ με ήττα γυρίζουμε πάλι πίσω. Στο στρατόπεδο του Πυρσού  το κλίμα έφτιαξε κάπως μετά την προχθεσινή νίκη επί του Μακεδονικού, και όλοι στην ομάδα θέλουν το τρίποντο πάση θυσία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο μοναδικός απών θα είναι ο Χαραλαμπίδης που έχει κάρτες, και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, θα είναι στη  διάθεση του Θωμά Παπαδόπουλου, σε δηλώσεις του στην ΄΄Ε΄΄ ο κεντρικός αμυντικός Σάββας Κυριακίδης τόνισε ότι το Σάββατο το μόνο αποτέλεσμα για μας είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα την πετύχουμε με την βοήθεια των φιλάθλων, που τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν, θα τα δώσουμε όλα  για το τρίποντο.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι το γήπεδο είναι καλυμμένο από το χιόνι , τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφαμε το άρθρο.

Το πρόγραμμα της Δ Εθνικής

15-12-2012

Πυρσός – Νάουσα

16-12-2012

Αεράτα – Κάστωρ

Λευκάδια – Κοζάνη

Αργος – Νεοκαισάρεια

Μακεδονικός Κοζάνης – ΕΑ Παύλου

 

Σήμερα στη Βουλή η ενοποίηση Football League 2 – Δ Εθνικής

Συζητείται στη Βουλή  η τροπολογία που ενοποιεί τη Football League 2 με την Δ Εθνική και μετατρέπει έτσι τη Γ Εθνική σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το νέο πλάνο , τα πρωταθλήματα της επόμενης  σεζόν θα διαμορφωθούν ως εξής :

-Σούπερ Λίγκα: Επαγγελματική με 18 ομάδες

– Football League : Επαγγελματική, αποτελούμενη από δύο ομίλους , ο καθένας εκ των οποίων θα έχει 14 ομάδες (σύνολο 28)

Για να γίνει αυτό , θα υποβιβαστούν δύο ομάδες από την Σούπερ Λίγκα , θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες στη Σούπερ Λίγκα , θα υποβιβαστούν δύο στη Football League 2 και θα προβιβαστούν έντεκα ομάδες από τη Football League 2. Οι δύο ομάδες θα καταρτιστούν σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια.

–          Football League 2( ενοποιημένη με τη Δ εθνική): Ερασιτεχνική , αποτελούμενη από έξι ομίλους, ο καθένας εκ των οποίων θα έχει 16 ομάδες.

Για να γίνει αυτό , από τους νυν ομίλους της Δ Εθνικής θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες από τους ομίλους που έχουν δέκα συλλόγους και τέσσερις ομάδες από τους ομίλους που έχουν 11 και 12 συλλόγους , ενώ από τα τοπικά πρωταθλήματα θα προβιβαστούν 14 ομάδες , συν τις ομάδες που είναι σήμερα στη Fotball League2 .

Σύμφωνα με πληροφορίες , η προοπτική – στόχος για τη σεζόν 2014 -2015 , είναι η Β Εθνική νε έχει πλέον έναν ακόμη όμιλο , πιθανότατα με 18 ομάδες ενώ η Γ Εθνική  να μειωθεί σε 4 ομίλους με 16 ομάδες έκαστος.

 

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

 

Τον πρωτοπόρο Αργοναύτη αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πρωτέας . Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Νομού μας , η οποία είναι πανέτοιμη και αισιόδοξη να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα . Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι μπασκετμπολίστες είναι πανέτοιμοι για το Κυριακάτικο παιχνίδι . Άλλωστε το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, εξάλλου  στα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Πρωτέας μετράει 6 νίκες.

 Το πρόγραμμα για την Κυριακή 16-12-2012 , έχει ως εξής:

 

ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ-ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΟ-ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑ

ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΣΗΜ. Ο αγώνας μεταξύ Αργοναύτη – Πρωτέα ξεκινά στις 16.00 το μεσημέρι.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ