Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( ο περιβόητος μισθός, οι Δεητζήδες και τα … νταηλίκια )

Τέσσερα τέρματα δέχτηκε προχθές στην Κοζάνη η ομάδα των Γρεβενά Αεράτα, τα οποία παραπαίουν και βαδίζουν ολοταχώς προς το ενωσιακό πρωτάθλημα.

Είναι αυτό που λέμε συνέχεια, ότι δεν χωράει ο Νομός μας δύο ομάδες , πρέπει να το καταλάβουν όλοι τους . Ας αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη , δεν είναι καιρός για νταηλίκια.

Όπως μαθαίνουμε συνεχίζει ο ελληνικός λαός να πληρώνει την θέρμανση των Δεητζήδων. Ελπίζουμε ο τρόικα να βάλει κάποια τάξη.

Αποχωρούν ένα μετά το άλλο τα λεγόμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ  στα Γρεβενά, αφού βλέπουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ρουσφέτια. Είναι αυτοί που ωφελήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, και αφού βλέπουν ότι βουλιάζει , σπεύδουν προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Λάθος τεχνικού του Πυρσού, να μην χρησιμοποιήσει από την αρχή τον 16χρονο Θωμά Παπαδόπουλο. Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή με σπιρτάδα και με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Κατάμεστο για μια ακόμη φορά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας , όπου φίλαθλοι παρακολούθησαν ποιοτικό μπάσκετ . Ο Πρωτέας τους αποζημίωσε για μια ακόμη φορά κερδίζοντας την Αριδαία με 75-74.

Συνεχίζουν την προέλαση η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά . Προχθές κέρδισε Σιδηρόκαστρο με 1-0. Μιλάμε για τον Απόλλων Καλαμαριάς που αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από την δεύτερη Κασσιόπη.

Με 2-0 κέρδισε τον Βύζα στα Μέγαρα ο Ηρακλής με πρωταγωνιστή τον δικό μας Άκη Γεωργίου ο οποίος σημείωσε ένα φοβερό γκολ φωτοβολίδα έξω από την μεγάλη περιοχή. Επιπλέον , από δική του πάσα ήταν και  το άλλο γκολ.

Τέτοιους παίκτες είχε ο Πυρσός επί προεδρίας Δημήτρη Παπαϊωάννου οι οποίοι κοσμούν τώρα τις ομάδες Α και Β εθνικής . Παίκτες βιρτουόζους με ευχέρεια στο σκοράρισμα και ποιότητα . Εμείς όμως φωνάζουμε για τα δικά μας παιδιά , γιατί δεν έπαιζαν.

Στην Τουρκία και στην Σμύρνη , βρέθηκε προχθές με την οικογένεια του ο Θωμάς Χαντάβας, όπου επισκέφτηκε την κόρη  του,  διεθνής  παίκτρια του βόλλευ , Ευαγγελία Χαντάβα.

Η Ευαγγελία Χαντάβα αγωνίζεται στην ομάδα της Σμύρνης Καρφιγιάκα, όπου διαπρέπει , είναι πρώτη σε πόντους όσο και σε απόδοση.

Ο Θωμάς Χαντάβας έμεινε ικανοποιημένος από την διαμονή της κόρης του στην Τουρκία , όλα δουλεύουν τέλεια μας τόνισε, τα χρήματα στην ώρα τους και οι συνθήκες άριστες . ότι χρειάζεται μια αθλήτρια για να ανέβει πιο ψηλά. Όλοι  θα θυμάστε τις δηλώσεις της Ευαγγελίας στο Super 28 πριν λίγα χρόνια που ήταν στον Ολυμπιακό με κομμένο το ρεύμα και τον νερό.

Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν σε ομάδα του τρίτου ομίλου της Δ Εθνικής που οι παίκτες είναι απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και ορισμένοι από αυτούς απέχουν από τις προπονήσεις και δίνουν μόνο το παρόν στα επίσημα παιχνίδια. Ο πρόεδρος δεν εμφανίζεται στο γήπεδο και η κατάσταση γενικότερα είναι τεταμένη.

Αρκετά παράπονα ακούμε από φιλάθλους και διοικούντες της ομάδας για τον Θωμά Παπαδόπουλο ο οποίος τονίζουν υστερεί στον τομέα της πειθαρχίας.

Κουτσομήτρος – Μακεδονικός  1-0 , παρά τα τριανταπέντε του ο Γιώργος Κουτσομήτρος έτρεχε σαν έφηβος και ήταν και ο φόβος και ο τρόμος της άμυνας του Μακεδονικού . Ο προπονητής του Μακεδονικού  παρά τα συστήματα δεν μπόρεσε να τον σταματήσει.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Θάνο Δημήτρη στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘’Θεσσαλονίκη’’. Ο παρατηρητής διαιτησίας τον βαθμολόγησε με άριστα , δείγμα της ικανότητας του διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών . Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Καραλιόλιου στον αγώνα Πανσερραϊκού – Εργοτέλη 2-0. Ένας εκ των βοηθών ήταν ο Ρίγγος Παναγιώτης , όπου και οι δύο βαθμολογήθηκαν από τον παρατηρητή με την υψηλότερη βαθμολογία.

 

 

Με το που έπεσε το πρώτο χιόνι η κρατική μηχανή πιάστηκε στον ύπνο, οι περιφερειακοί δρόμοι ακαθάριστοι, μάλιστα μετρήσαμε 5 αυτοκίνητα που έμειναν στο δρόμο προς Καλαμπάκα. Μέσα στην πόλη οι δρόμοι ακαθάριστοι, μιλάμε για τις 7 η ώρα το πρωί της Τρίτης όπως και οι δρόμοι προς το Νοσοκομείο στις 6.45 ήταν ακαθάριστοι.

 

Την Νάουσα αντιμετωπίζει ο Πυρσός το Σάββατο στο ΔΑΚ, ελπίζουμε οι πράσινοι να πάρουν ακόμη μία νίκη αλλα όμως πρέπει η αμάδα να δώσει το εκατό τις εκατό διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα.

 

Γράψαμε προχθές ότι το τεχνικό τιμ είναι απλήρωτο και ο Θωμάς Παπαδόπουλος το διέψευσε, ελπίζουμε να είναι πληρωμένος αν και αυτό φαντάζει δύσκολο.

 

Νυν διοικούντες του Πυρσού επί Προεδρίας Παπαϊωάννου έπαιρναν τηλέφωνο στα μαγαζιά αν  χρωστάει ο Παπαϊωάννου τώρα όμως δεν κάνουν το ίδιο, σφυρίζουν αδιάφορα αρκετοί επαγγελματίες διαμαρτύρονται  όμως.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Μόνο ο Κουτσομήτρος είχε… σφυγμό

Καλά που ήταν και ο Κουτσομήτρος, ο Πυρσός κατάφερε την Κυριακή στο ΔΑΚ να κερδίσει τον Μακεδονικό με 1-0 σε ένα παιχνίδι που μόνον απογοήτευση θα μπορούσε να δημιουργήσει στους φιλάθλους του.

Ο άχρωμος και άοσμος Πυρσός νίκησε με ένα  πανέμορφο γκολ του Κουτσομήτρου στο56’  ο οποίος στην διάρκεια του αγώνα έχει την αντικατάσταση του έμοιαζε σαν την μύγα στο γάλα. Συγκριτικά με τους  συμπαίκτες του. Σε δηώσεις με την λήξη του προχθεσινού παιχνιδιού ο Θωμάς Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους και τους καλεί το Σάββατο να δώσουν το παρών στο κομβικό παιχνίδι με την Νάουσα  ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει ακόμη μία  νίκη.

 

 

Γρεβενά Αεράτα

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των Αεράτα από τις συνεχόμενες ήττες που έκαναν την ομάδα να είναι στην ουρά της βαθμολογίας. Ο  τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος προσπαθεί να βρει  λύσεις αν και αυτό φαντάζει δύσκολο ως ακατόρθωτο. Εμείς από την πλευρά μας  τονίζουμε ότι η αποχώρηση ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι στοίχησε στην ομάδα, οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να καλύψουν  τα κενά δεν μπόρεσαν και έτσι η ομάδα παραπαίει.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ – Πρωτέας 

Την έκτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε προχθές  ο Πρωτέας στο κλειστό  γυμναστήριο της πόλης μας επί της Αριδαίας με σκορ 75-54.

Ο Πρωτέας ήταν κυρίαρχος του αγώνα, έπαιξε καλό μπάσκετ που ικανοποίησε τους φιλάθλους που έδωσαν ακόμη μία φορά το βροντερό παρών, μάλιστα η μεγάλη διαφορά του σκορ έδωσε την δυνατότητα στον τεχνικό Πέτρο Μουρουζίδη να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα παιδιά όπως Βασιλόπουλος κ.α δίνοντας τους την δυνατότητα να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Η διοίκηση του Πρωτέα με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χαράλαμπο Πενλίδη έμεινε ικανοποιημένη  από το προχθεσινό παιχνίδι και για όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα,  ευελπιστούν όμως να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και δηλώνουν σίγουροι.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ