Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( οι προπονήσεις και οι … τραμπουκισμοί)

Αυτό το κράτος που έκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις του λαού, δεν μπορεί να επιβάλει την τάξη στους ελάχιστους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ που προχθές στην Τούμπα αμαύρωσαν όλη την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με της Ραπίντ.

 

Έκτροπα δημιουργήθηκαν προχθές Κυριακή στο κατάστημα του κ. Μητρόπουλου από διερχομένους φίλαθλους μεγάλης ομάδας οι οποίοι προέβησαν σε βανδαλισμούς αφαιρώντας από το κατάστημα διάφορα είδη.

 

Σύσκεψη έγινε προχθές για το θέμα του Κολυμβητηρίου  που ως γνωστόν το πετρέλαιο είναι ασύμφορο, ελπίζουμε να βρεθεί λύση αν και αυτό φαντάζει δύσκολο…

 

Είμαστε οι πρώτοι εδώ και τέσσερα χρόνια που φωνάζουμε για το πετρέλαιο του κολυμβητηρίου, μας λέγανε και γραφικούς, ιδού που φτάσαμε.

 

Βασικοί αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους οι Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές, ο Σιόβας του Ολυμπιακού και ο Κουρέλας της ΑΕΚ.

 

Με άριστα βαθμολογήθηκαν από τον παρατηρητή διαιτησίας οι διαιτησίες της ΕΠΣ Γρεβενών  Θάνος Δημήτρης και ο βοηθός Χαρίσης στον αγώνα ΠΑΟΚ- Πανθρακικού.

 

Ξεκίνησε προχθές Δευτέρα την προετοιμασία της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του γυμναστικού συλλόγου υπό τις οδηγίες των προπονητών Χαντέ και Τσιμπέρη.

 

Την Παρασκευή 24-8 είναι η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής στην Δ΄ Εθνική, ωστόσο ακόμη δεν είναι σαφές πόσες ομάδες θα απαρτίζουν κατηγορία.

 

Ακριβή εικόνα για την Δ΄  Εθνική  θα έχει η επιτροπή την ερχόμενη εβδομάδα, μέχρι τώρα πάντως πέντε σωματεία έχουν ενημερώσει ότι δεν θα λάβουν μέρος στην Δ΄ Εθνική.

 

Ο λόγος για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα, Θύελα Αμπελοκήπων , Μυλοπόταμος, ΕΠΣ Πέλλας, , ΕΠΣ Σάμου και Καλλινίκη, ΕΠΣ Φλώρινας, πάντως ο αριθμός των ομάδων  που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερος.

 

Γίνεται μία καλή προσπάθεια στον Πυρσό, παρά του δύσκολους καιρούς, χρειάζεται από όλους δουλειά  και όχι λόγια .

 

Αρνήθηκε να αναλάβει πρόεδρο του Πυρσού ο Μενέλαος Παπαιωάννου ο οποίος πέρυσι έβαλε αρκετά χρήματα για την ομάδα.

 

Από αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται η ομάδα Γρεβενά Αεράτα, το τεχνικό τιμ Μπαλοδήμου Νίκου και Σαμαρά Γιάννη είναι ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

 

Προηγουμένως αναφερθήκαμε για τα έκτροπα που σημειώθηκαν από φιλάθλους μεγάλης ομάδας στο κατάστημα του συμπατριώτη μας Μητρόπουλος αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρξε συμπλοκή των φιλάθλων τις ίδιας ομάδας διότι δεν συμφωνούσανε με τις ενέργειες των κακών φιλάθλων.

Κ.Μ

 

Μπάσκετ

Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για την ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα υπό τις οδηγίες του Πέτρου Μουρουζίδη και όλα βαδίζουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό της τεχνικής ηγεσίας. Προχθές η διοίκηση ενέταξε στο δυναμικό του ΠΡΩΤΈΑ τον Ριουζο Πέτρο από τον Ηρακλή Κοζάνης ο οποίος παίζει στη θέση πλέι μέικερ και τον Καλαμπουκα Ανδρέα  που αγωνιζότανε στην Σιάτιστα και παίζει στη θέση δύο- τρία. Έτσι η διοίκηση μετά τους Κλωνάρα και Ιωαννίδη και τους ΡΟΥΖΟ  και Καλαμπούκα δυνάμωσε και άλλο το ρόστερ.

Κυκλοφόρησε επίσης και τα διαρκείας τα οποία στοιχίσουν στην χαμηλή τιμή των είκοσι ευρώ. Τέλος η διοίκηση του Πρωτέα ενέταξε στο ρόστερ της παιδικής ομάδας τους Τσιουκα και Γιάννη Τζιουβάρα και Τσιόγκας όλοι από τον Άγιο Γεώργιο.

Κ.Μ

 

Ενωσιακό

Συνεχίζουν την προετοιμασία οι ομάδες της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρβενών, πρόκειται για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα- ΑΕ Ποντίων- ΑΓΟ Δήμητρας- Δεσκάτη- Παλιουργιά- Κιβωτός και Καρπερό. Ο Καμβουνιακός Δεσκάτης, ΑΕΠ Κιβωτού έχουν σαν στόχο της άνοδο στην Δ΄ ΕΘνική ενώ οι υπόλοιπες μία καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεταγραφικό παζάρι φέτος είναι πολύ φτωχό, πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής μόνον δέκα μεταγραφές.

Κ.Μ

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ