Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Οι εντατικές προπονήσεις, η διαμαρτυρία των ζωόφιλων και οι … βόλτες με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα )

Σε κακά χάλια είναι το γήπεδο του τένις, μάλιστα προχθές αθλούμενοι στο τένις μας τόνισαν ότι πρέπει κάτι να κάνουν οι υπεύθυνοι διότι ο χώρος εγκυμονεί κινδύνους.

 

Βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτώβρη, και όπως όλα δείχνουν το κολυμβητήριο δε βλέπουμε να λειτουργεί, όλοι αναρωτιόμαστε τι θα κάνουν τα παιδιά που προπονούνταν και φυσικά αρκετά είχαν αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις.

 

Σωστή η διαμαρτυρία των ζωόφιλων για τους ανθρώπους με τις φόλες. Όμως με μεγάλη απορία δεν βλέπουμε η κοινωνία να εκδηλώνει κάτι ανάλογο για την τιμή του πετρελαίου.

 

Που είναι το εργατικό κέντρο, ο εμπορικός σύλλογος, ο εκπρόσωπος των κομμάτων, ο Δήμαρχος που κάποτε πρωτοστατούσε στο κίνημα δεν πληρώνω; Τώρα γιατί σιωπά; μήπως γίναμε Κολωνάκι και δεν το πήραμε χαμπάρι;

 

Στην Καστοριά Πέμπτη και Παρασκευή κλείνουν τα πάντα εξαιτίας της απαγορευτικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, ενώ στα Γρεβενά δεν κουνιέται φύλλο.

 

Περίπου 600 φίλαθλοι βρέθηκαν προχθές το Σάββατο στις κερκίδες του ΔΑΚ, ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στον Πυρσό και τα Γρεβενά Αεράτα.

 

Το παρών στο προχθεσινό ντέρμπι Πυρσού-Αεράτα έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Νούτσος Γεώργιος, ο οποίος ανελλιπώς είναι κοντά σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του νομού μας.

 

Τα Γρεβενά Αεράτα ξεκίνησαν την προετοιμασία ένα μήνα νωρίτερα από τον Πυρσό, παρόλα αυτά προχθές παρουσιάστηκαν ανέτοιμα.

 

Μεγάλο πλήγμα για τα Αεράτα ήταν η αποχώρηση του Δάνη Στεργιόπουλου που ήταν μια ομάδα μόνος του, όπως επίσης και του Χρήστου Καραγιάννη.

 

Οδυνηρή ήττα γνώρισε προχθές ο Πρωτέας στο γήπεδό του από του Τιτάνες Παλαμά, απογοητεύοντας τους φιλάθλους. Είναι όμως πολύ νωρίς και η ομάδα θέλει τη στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων.

 

Άψογη η διαιτησία του Θάνου Δημήτρη στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου, ο οποίος πραγματικό ρεσιτάλ, όπως και οι βοηθοί του.

 

Οργίασε στο προχθεσινό παιχνίδι ο Γιώργος Κουτσομήτρος, μάλιστα το τέρμα που σημείωσε μας οδηγεί σε εποχές Χατζηπαναγή.

 

Ο τεχνικός των Αεράτα πρέπει να εφαρμόσει το ρητό, τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.

Λάθος οι ενέργειες των ανθρώπων του Πυρσού στο προχθεσινό παιχνίδι, σε μερικά σημεία διότι δε βοηθούν έτσι τον αθλητισμό.

 

Πρέπει να καταλάβουν ορισμένα άτομα που αποκομίζουν ή αποκόμιζαν χρήματα από τον αθλητισμό, να έχουν κόσμια συμπεριφορά, την επόμενη φορά θα πούμε πιο πολλά.

 

Βλέπαμε προχθές τους αθλητές και τις αθλήτριες στίβου να προπονούνται σε αντίξοες συνθήκες, εκφράσαμε την απορία πότε επιτέλους θα τοποθετηθεί ταρτάν, μάλλον μόλις φύγουμε από το μνημόνιο.

 

Δεν υπάρχουν κινητοποιήσεις από τους φορείς της πόλης μας για το πετρέλαιο, όλοι θα θυμόμαστε το 2010 που ξεσηκώθηκαν οι φορείς για τους διορισμούς στο χιονοδρομικό κέντρο λες και ήταν απαραίτητοι.

 

Αρκετοί υπάλληλοι χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα για δουλειές εκτός υπηρεσίας, καίγοντας άσκοπα βενζίνη αλλά θα μου πεις τι τους νοιάζει; Μόνο η δουλειά τους να γίνεται.

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

 

Δε μπόρεσε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Πρωτέα, και έτσι προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ηττήθηκε και από τους Τιτάνες Παλαμά. Ο Πρωτέας έπαιξε καλό μπάσκετ αλλά στάθηκε άτυχος, έτσι αφήνει αυτό το παιχνίδι πίσω και βλέπει το επόμενο το συγκρότημα του Πέτρου Μουζουρίδη πρέπει να οπλιστεί με δύναμη και να δει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με αισιοδοξία, άλλωστε ακόμη είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ο Πρωτέας διαθέτει καλή ομάδα περίσσια ταλέντα ο τεχνικός Μουρουζίδης καλείται να δουλέψει και στον ψυχολογικό τομέα.

 

Πυρσός – Γρεβενά Αεράτα

 

Καλύτερος προχθές ο Πυρσός στο παιχνίδι κυπέλλου με τα Αεράτα κέρδισε με το βαρύ σκορ 3-0. ο Πυρσός ήταν καλύτερα στημένος στον αγωνιστικό χώρο, με παίκτες πάθος που ήξεραν τι ζητούσαν και φυσικά το πήραν αυτό που ήθελαν , ενώ αντίθετα τα Γρεβενά Αεράτα παρουσιάστηκαν χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, και με την τεχνική ηγεσία να πιάνεται στον ύπνο, παρότι έβλεπαν την ομάδα να καταρρέει ή βοήθεια από τον πάγκο των Αεράτα δεν ήρθε ποτέ, τα θετικά είναι ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ, ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές για το θέαμα που προσέφεραν, όπως και τη διαιτησία που ήταν άψογη για όλες τις αποφάσεις.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ