Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( οι αναβληθέντες αγώνες, τα οινοπνευματώδη ποτά και ο … γυρολόγος )

Με έξοδα της περιφέρειας ανακαινίστηκε το παλιό κτηνιατρείο και παραδόθηκε για χρήση στο σχολείο με ειδικές ανάγκες.

Σε περίοδο κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης, κάνει τα πάντα, με τους όποιους πόρους διαθέτει για να προσφέρει στον τόπο του.

Γυρολόγος έχει καταντήσει ο παλιός τερματοφύλακας του Πυρσού , Γιάννης Φιρινίδης. Έτσι από τον Γενάρη θα αγωνίζεται στην Λάρισα μετά από σύντομο πέρασμα στον Ηρακλή και την  Επανομή.

Στις δεκατρείς Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών.

Επιτυχημένες διαιτησίες είχαμε από τους διαιτητές της ΕΠΣ Γρεβενών στα Εθνικά πρωταθλήματα και το 2012 . Ελπίζουμε να έχουνε ανάλογη συνέχεια και το έτος 2013.

Από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές στον Ηρακλή στα μέχρι τώρα παιχνίδια ήταν ο δικός μας  Άκης Γεωργίου ο οποίος κάνει, ομολογουμένως , ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.

Ήδη αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας αρχίζουν και τον γλυκοκοιτάζουν και τον έχουν βάλει στο στόχαστρο με συνεχείς  παρακολουθήσεις των παιχνιδιών του Ηρακλή.

Παρελθόν αποτελεί από τον Πυρσό ο Τζερεμές ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ της Κοζάνης, ενώ αντίθετα παρέμεινε στους πράσινους ο Άγγελος Κοτζατίσογλου.

Από τους καλύτερους αντιδημάρχους καθαριότητας ποτ πέρασε από την πόλη μας ήταν ο Γιώργος Γούλας, ο οποίος προσέφερε σημαντικό έργο και οφείλουμε να το ομολογήσουμε.

Ακούει κανείς;

Εικόνα ξέφραγου αμπελιού παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες η πόλη μας. Τον τελευταίο μήνα είχαμε έξαρση κλοπών. Όπως μαθαίνουμε σε μία περίπτωση οι δράστες άδειασαν στην κυριολεξία το εμπόρευμα από μαγαζί συμπολίτη μας χωρίς να υπάρξει ούτε μια σύλληψη.

Έξαρση παρουσιάζει επίσης και το θέμα της κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών  από ανηλίκους. Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλά ανήλικα παιδιά διακομίστηκαν τις ημέρες των εορτών σε κατάσταση μέθης στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

Νοθευμένα ποτά …  Γίνεται έλεγχος ;

Δηλαδή τι πρέπει να γίνει ώστε να μην έχουμε κανένα τραγικό συμβάν σαν αυτό της ανήλικης μαθήτριας στην Κρήτη;

Τότε ποιος θα απολογηθεί στους γονείς; Τελικά σε αυτόν τον τόπο , ακούει κανείς;;;Αστυνομία ; Εισαγγελείς ; Τοπική Αυτοδιοίκηση ; Περιφέρεια ; Βουλευτής; Θα πρέπει λοιπόν ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε υποχρέωση να ενημερώνουμε τους πολίτες , για το λόγο αυτό οι αστυνομικές αρχές θα πρέπει για θέματα που έχουν σχέση με την τάξη και την ασφάλεια να εκδίδουν δελτίο  τύπου, όχι μόνον να αναδεικνύουν τις επιτυχίες αλλά όταν γίνονται εγκλήματα στην περιοχή να ενημερώνουν και να προστατεύουν  τους πολίτες.

Γράψαμε προχθές για τις κτιριακές εγκαταστάσεις που έγιναν ώστε να στεγαστεί η Σχολή Αστυφυλάκων . Ως γνωστόν ανεστάλη η λειτουργία . Σύμφωνα με πληροφορίες μας, για να ολοκληρωθούν οι εργασίες του εν λόγω κτιρίου , χρειάζονται κοντά στα 2,5 εκατ. Ευρώ.

Ποιος θα τα βρει;

Κ.Μ.

Μπάσκετ

Παρότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στον Πρωτέα συνεχίζονται εντατικά οι προπονήσεις υπό την επίβλεψη του προπονητή Πέρου Μουρουζίδη. Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ξεκινάει στις 13-1-2013 . Σήμερα ο Πρωτέας δίνει φιλικό παιχνίδι με την Καστοριά στην Καστοριά . Εκεί λοιπόν ο Πέτρος Μουρουζίδης αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του μετά τις γιορτές. Αύριο Σάββατο ο Πρωτέας δίνει δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Φλώρινα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας στις 6.00 η ώρα. Φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να γίνει και την ερχόμενη Τετάρτη με την Καλαμπάκα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Πυρσός

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων , ενόψει του δύσκολου καθοριστικού ματς με την Νάουσα στο ΔΑΚ την Τρίτη. Χθες το απόγευμα ο Πυρσός ήταν να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα στο ΔΑΚ. Στο θέμα των μεταγραφών γίνονται κινήσεις ώστε να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές , μετά και την ένταξη στο ρόστερ του τερματοφύλακα Αλεξίου από την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Σωτήρης Μαυροδήμος σε δηλώσεις στην ΄΄Ε΄΄ τόνισε ότι μιλάνε με δύο ποδοσφαιριστές και ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Τζερεμές που παρά τις προσπάθειες του Μαυροδήμου , δεν κατέστη δυνατό η παραμονή του στην ομάδα, ενώ αντίθετα παραμένει στο ρόστερ του Πυρσού ο Κοτσατίσογλου.

Γρεβενά Αεράτα

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των Αεράτα υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαλοδήμου και Γιάννη Σαμαρά. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό , παρά τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα.

Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν 3  αναβληθέντες αγώνες από την Β κατηγορία,

 και είναι οι εξής:

Παλαιοχώρι – Νεοχώρι

Αγιοι Θεόδωροι – φελλι

Κοκκινιά – Τριφύλλι

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ