Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Η κλήρωση Κυπέλλου της Ε.Π.Σ και η αναζήτηση … προέδρου για τον Πυρσό )

Προχθές Δευτέρα έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματίων Γρεβενών στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΠΣ και στην αίθουσα Κώστα Σκέντζιου. Στο κύπελλο που θα διεξαχθεί 8 Σεπτεμβρίου προέκυψαν αρκετά δυνατά ζευγάρια, Δήμητρα- Βατόλακος, Δεσκάτη- Κιβωτός, Ποντινή- Σειρήνα.

 

Δεσμεύτηκε ο διευθυντής δασών Γρεβενών κ. Δρίζης ότι θα βαφεί η πρόσοψη στην είσοδο του εκτροφείου θηραμάτων που είναι σε κακά χάλια.

 

Πρέπει και οι πολίτες να συμβάλουν στην καθαριότητα στο δάσος στο Καστράκι και να μην πετάνε σκουπίδια δεξιά και αριστερά.

 

Οι ποιο πολλοί ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης έχουν προπονητές με δίπλωμα ενώ εδώ στα Γρεβενά δεν συμβαίνει αυτό, μάλιστα εμπειρικοί προπονητές προπονούν μικρά παιδιά έν έτι 2012.

 

Στο Βατόλακκο βρέθηκε προχθές Δευτέρα η ομάδα του Παναθηναϊκού κάτω των 17 όπου αντιμετώπισε και κέρδισε την ομάδα του Βατολάκκου.

 

Προπονητής είναι η παλιά δόξα  Χουάν Ραμόν Ρότσα, όλοι θα τον θυμόμαστε που με τις περίτεχνες ενέργειες ξεσήκωνε του φιλάθλους.

 

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές η παλιά δόξα του ποδοσφαίρου Αλέκος Αλεξανδρής που αγωνίστηκε στην Βέροια- ΑΕΚ- Ολυμπιακό και σε άλλες ομάδες ,, ο λόγος της επίσκεψης ήταν αν παραβρεθεί σε γάμο συγγενικού του προσώπου στο χωριό Πολυνέρι.

 

Ακόμη ένα πανέμορφο τέρμα με την φανέλα της ΑΕΚ σημείωσε ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Κουρέλλας, αυτή τη φορά σημείωσε κόντρα στην Παναχαϊκή.

 

Αντίθετα με τον Νίκο Κουρέλλα ο οποίος αγωνίστηκε βασικός, ,ο Αλέξης Καραγιάννης ου αγωνίζεται στον Άρη δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Ρόμα- Άρης 3-0.

 

Βγάζει μάτια στις προπονήσεις στην ομάδα της Ξάνθης ο 15 χρονος Γρεβενιώτης Ζουπουνίδης Γιάννης ο οποίος έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Επιτυχία σημείωσε ο χορός του ΑΟ Σειρήνας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, έτσι ο σύλλογος έβγαλε το έσοδα για όλη την χρονιά.

 

Αυτά πρέπει να τα βλέπουν οι παράγοντες των ομάδων της ΕΠΣ που διέλυσαν τις ομάδες τους λόγου οικονομικών προβλημάτων όπως επικαλούνται.

 

Όπως η διοίκηση του κεραυνού Ιτέας που τα περίμενε όλα από την πολιτεία, όπως παλιά που έπαιρναν λίγα από τον Δήμο λίγα από το υπουργείο πολιτισμού, χωριά που την ομάδα αγωνιζότανε δέκα παίκτες από την περιοχή Κοζάνης, έτσι δεν κρατιόνται ομάδες.

 

Ή ο Μενέλαος Παπαϊωάννου ή ο Βαζούρας Γιώργος είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας ο νέος Πρόεδρος του Πυρσού, την Τετάρτη η ομάδα του Πυρσού ξεκινάει την προετοιμασία της.

 

Με τους Νίκο Κλωνάρα και Ιωάννη Θανάση ήρθε σε συμφωνία η διοίκηση του Πρωτέα , τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

 

Και οι δύο παλιά αγωνιζότανε στον Πρωτέα και τώρα με την άνοδο της ομάδας του Πρωτέα στην Γ΄ Εθνική επανέρχεται δριμύτερη να βοηθήσουν τον Πρωτέα για μία καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα.

 

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι η ομαδά του Ανδρέα Παντζιαρά Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε την Επανωμή με σκορ 3-2. Το παρών στο παιχνίδι έδωσαν ο κουμπάρος του Μενέλαος Παπαιώννου και οι Γιάννης Παπαζήσης.

 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ