Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Δ΄ εθνική αγγλικά σκορ στη βροχή – Συνεχίζεται το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ – Αναλυτικά τα αποτελέσματα )

Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Δεύτερη αγωνιστική είχαμε προχθές στο Πρωτάθλημα της Δ΄  Εθνικής. Η Κοζάνη κέρδισε στην Αλεξάνδρεια την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-0, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τα Λευκάδια όπου κέρδισαν την ΕΑΠ  με σκορ 2-1. Σημαντικό τρίποντο σημείωσε ο Πυρσός όπου επικράτησε στο Άργος του Παναργιακού με 1-0. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Γιώργος Κουτσομήτρος. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Αεράτα στην Κοζάνη όπου ανεδείχθησαν ισόπαλα 3-3 με τον Μακεδονικό, ένα σκορ που αδικεί την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου αφού ισοφαρίστηκαν στο 88΄. Τέλος ο Κάστωρ παραχώρησε ισοπαλία στον Αχιλλέα  3-3. Ρεπό είχε η ομάδα της Νάουσας.

Παναργειακός Αργους Ορεστικού-Πυρσός Γρεβενών 0-1

 

Νικηφόρα πέρασε από την Καστοριά ο Πυρσός Γρεβενών, καθώς επικράτησε 1-0 του Παναργειακού Αργους Ορεστικού.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο, ενώ ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε ιδιαίτερα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο63’, αλλά η προσπάθεια του Βελλίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Όμως ο Πυρσός στο70’βρήκε δίχτυα με τον Κουτσομήτρο για το 0-1 και απέδρασε με το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Σιώμος): Σαραβιανός, Σιδηρόπουλος, Μουρατίδης, Ιωάννου, Ιωαννίδης, Μπακόπουλος, Βλάχόπουλος, Αντωνίου, Τσαμτσάκης, Βελλίδης, Αθανασιάδης

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Θωμάς Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Μπόζιαρης Κ. (55’ Μπόζιαρης Π.), Ευαγγελόπουλος, Δούμας, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτσαντίσογλου, Παπαδόπουλος Θ. (75’ Παπαδόπουλος Κ.), Κουτσομήτρος (80’ Ρόβας), Κοσμίδης, Γκέτσιος

 

 

 

Μακεδονικός Κοζάνης-Γρεβενά Αεράτα 3-3

 

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στην Κοζάνη, όπου ο Μακεδονικός στην πρώτη του συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με τα Γρεβενά Αεράτα.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, ενώ αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, καθώς έβρεχε συνεχώς, πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο και απόλαυσαν το θέαμα.

Στο9’οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μαντζόλα, για το 1-0. Όμως στο17’ο Αποστολίδης του Μακεδονικού δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, καθώς έκανε φάουλ αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο36’ο Μπαλοδήμος ισοφάρισε σε 1-1 για τα Αεράτα. Στο59’οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Θωμά Λάλλου μετά από κόρνερ του Αλεξανδρίδη. Οι νεοφώτιστοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο66’με σουτ του Ματούλα.  Όμως στο76’τα Αεράτα πήραν ξανά το προβάδισμα χάρη σε πλασέ του Ίττη για το 2-3. Στο87’ο Βίδρας ανέτρεψε τον Ματούλα, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι και αποβολή στον τερματοφύλακα των Γρεβενών Αεράτων. Χρέη γκολκίπερ εκτέλεσε ο Ίττης, ενώ ο Ζαχαριάδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Γιώργος Παπακώστας): Κρικέλης, Αντωνόπουλος Γρ., Μαντζόλας (77’ Ζαχαριάδςη), Μαλούτας, Κουμπούρας, Παπαδημητρίου, Αποστολίδης, Νικολάου (67’ Αντωνόπουλος Κ.), Σαριόγλου, Σακαλής (46’ Ματούλας)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Αλεξανδρής, Λάλλος Π. (66’ Ίττης), Δημητριάδης, Λάλλος Θ., Νασιόπουλος, Ιωαννίδης, Δημόπουλος, Χαματάι, Μπαλοδήμος (80’ Κατσαντώνης), Ντινόπουλος (76’ Αποστολίδης Ρ.)

 

Αποτελέσματα

Μακεδονικός Κοζάνης-Γρεβενά Αεράτα

3-3

Παναργειακός Αργους Ορεστικού-Πυρσός Γρεβενών

0-1

Λευκάδια Ημαθίας-Ενωση Αποστόλου Παύλου

2-1

Κάστωρ ΑΟ-ΑΜΕΣ Αχιλλέας

3-3

Αλεξάνδρεια-Κοζάνη

0-2

 

 

 

3η αγωνιστική

Γρεβενά Αεράτα-Πυρσός Γρεβενών
Νάουσα-Μακεδονικός Κοζάνης
Ενωση Αποστόλου Παύλου-Παναργειακός Αργους Ορεστικού
Αλεξάνδρεια-Λευκάδια Ημαθίας
Κοζάνη-Κάστωρ ΑΟ

 

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Ασταμάτητος είναι ο Καμβουνιακός Δεσκάτης, προχθές το Σάββατο στο υποτιθέμενο ντέρμπι με την ΑΕΠ στο Βατόλακο συνέτριψε την τοπική ομάδα με σκορ 4-1 έδειξε ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμη μία νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του το συγκρότημα της Δήμητρες όπου επικράτησε της Ποντινής στο γήπεδό της με 2-0. Ο Άρης Καρπερού εύκολα επικράτησε του ΑΟ Σειρηνίου με σκορ 5-3. Στις νίκες επέστρεψε και ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, κέρδισε την Κιβωτό στο γήπεδό της με σκορ 3-2 ενώ η Παλιουργιά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κέρδισε τον Κεραυνό Μεγάρου με  το ευρύ σκορ 3-1 στην Παλιουργιά. Ένα παιχνίδι αναβληθέν διεξήχθη προχθές στην Β΄ κατηγορία, ο Τριφυλιακός κέρδισε  Παλαιοχώρι με 2-1, όλη η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα.

 

ΕΠΣ Γρεβενών

Ολοκληρώθηκε και η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  ΕΠΣ Γρε­βενών, με τον Καμβουνιακό να συ­νεχίζει το αήττητο σερί παίρνοντας διπλό μέσα στο Βατόλακκο και την Καληράχη με το διπλό απέναντι στον Αλιάκμονα Κιβωτού να δια­τηρείται στην κορυφή. Β’ Ερασιτε­χνική Κατηγορία. Αγώνας  εξ

αναβολής Δ. Παλαιοχωρίου-Τριφυλλιακός 1-2. ΑΕ Ποντίων-Δεσκάτη 1-4. Αποβλήθηκε ο Καραγκιόζη στο 62′

Σκόρερ: Σωτήρης I. (62′, 65′), Γκουγκογιάννης (67′), Καραγιάννης (70′), Κούτουλας (86)

ΑΕΠ: Τσακτάρας. Εμπρικίδης, Κα­ραγκιόζης Παπαηλίας Αράπογλου I., Παπαδόπουλος (80 Μαγιάνης), Κοτσατίσογλου, Σάλο, Αράπογλου Λ., Καραγιάννης Ντενής (80 Κύρου)

ΔΕΣΚΑΤΗ: Κοτίτσας Kόγιος, Παπατσάνης, Σωτήρη Κ. (80 Πιτιλάκος), Λαγιόκαμπας, Παπακωνσταντίνου, Κούτουλας, Γκουγκογιάνης (88 Τσι- λινίκος), Λιάγκας, Σωτήρης I. (80 Τσικρίκης), Κούτρας.

Κιβωτός- Καληράχη 2-3

 

 

Σκόρερ: Παπαιωάννου (4′), Σούλα$ (11′), Παπαμιχαήλ (14′), Βλάχος (30′, 70′)

ΚΙΒΩΤΟΣ: Αποστολίδης (80′ λτρ Σιδερίδης. Τζίκας, Αμανατίδς,

Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Kολέτσοs Α., Ν. Κολέτσος, Γούλας (65′ Κα- ραμιχαηλίδης), Παντέρης, Παπαμιχαήλ, Στεργιόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γούναρη ,Παπαστεργίου, Τερζής, Σούλας (80′ Καραγιάννης), Αμπατζιάδης, Tσιάρας, Bλάχος, Τσιάγκας (60′ Α. Χαντάβας), Μήτας, Παπαιωάνννου (80′ Κουλέτσος), Πουρνάρας.

Ποντινή- ΑΓΟ Δήμητρας 0-2

Σκόρερ: Μαλακατάς (44). Καραλιάκος (80′)

ΠΟΝΤΙΝΗ: Ισπογλίδης, Παλιάγκας (70 Παπαχαραλάμπους), Αποστό­λου, Κραμτσίκας Καραμάνης Γκουντουβάς, Κολτσίδας, Ισπογλίδης Γ., Παλιμάρκος, Κολαίδης, Σαρβανίδης (46 Ιωαννίδης)

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Τσιρώνης. Τζιμορόπουλος (70 Δ Λάλλος), Ρότση, Καραλιάκος., Ορφανίδης, Λάλο$ Μ. (70 Τζιούφας), Λάλος Γ. (65

Παπαδόπουλος), Μαλακατάς, Ιωσηφίδης. Στεφόπουλος.

Κ.Μ

 

ΕΠΣ Γρεβενών

ΑΕ Ποντίων ΑΕΠ – Καμβουνιακός Δεσκάτης 1-4

Άλ. Κιβωτού- ΚΤ. Αστέρας Καληράχης 2-3

Παλιουργιά- ΚΕΡ. Μεγάρου 3-1

Άρης Καρπερού- ΑΟ Σειρήνα 5-3

Ποντινή- ΑΓΟ Δήμητρας 0-2

 

Βαθμολογία

Καβουνιακός 15

Αε Ποντίων 12

ΑΓΟ Δήμητρας 12

Κτηνοτροφικός Αστέρας 9

Άρης Καρπερού 9

ΑΛιάκμων Κιβωτού 7

Παλιουργιά  4

Σειρήνα 2

Κεραυνός Μεγάρου 1

Ποντινή 0

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ