Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Αποχώρηση παίκτη από την ομάδα του Πυρσού, βαρύ κλίμα στα Αεράτα και ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων από τον … Δ. Παπαιωάννου )

Μεγάλη η προσφορά του Ιορδάνη Καραιορδανίδη στον αθλητισμό του Νομού μας. Πρώτα στο ποδόσφαιρο , όπου αρκετές φορές έβαλε το χέρι στην τσέπη του, έτσι και τώρα προσφέρει τα μέγιστα στον Γυμναστικό Σύλλογο όπου είναι Πρόεδρος και τον έχει νοικοκυρέψει.

Και για να λέμε την αλήθεια για να βάλεις το χέρι στην τσέπη, τώρα με την οικονομική κρίση , χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα, και αυτό λίγοι το πράττουν.

Παρατηρητής στον προχθεσινό αγώνα κυπέλου ανάμεσα στον Αιγινιακό και στον ΠΑΟΚ ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.

Σε λίγες μέρες , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος αναχωρεί με την Εθνική ομάδα Νέων για την Ρωσία και συγκεκριμένα στο Λένινγκραντ. Ως γνωστόν ο κ. Κοσματόπουλος είναι γενικός αρχηγός εδώ και πολλά χρόνια στις εθνικές ομάδες , δείγμα της ικανότηταςτου Προέδρου της ΕΠΣ.

Δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα  του Πυρσού ο Άγγελος Κοτσατίσογλου . Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε.

Μια πολύ ωραία και ποιοτική εφημερίδα , την Μαθητοφρένεια εκδίδουν  μαθητές του 2ου Λυκείου Γρεβενών που προχθές συμπλήρωσε δύο χρόνια . Αρχισυντάκτρια είναι η Χριστίνα Παπανικολάου .  Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τους απονείμουμε τα εύσημα και να συνεχίσουν τις προσπάθειες  τους.

Συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια τους οι υπάλληλοι της Βουλής , ενώ οι κυβερνώντες έκοψαν τις συντάξεις από τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, αν είναι δυνατόν!!!

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι ότι ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων στο ΔΑΚ , πλυντήρια, στεγνωτήρια, πάγκοι , ράφια, όλα έγινα επί προεδρίας Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Παρότι ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ ο Πρωτέας, δεν κατόρθωσε προχθές να φύγει με την νίκη από την Θεσσαλονίκη, όπου ηττήθηκε με 79-72 από τον Αργοναύτη.

Βασικός αγωνίστηκε προχθές στον αγώνα Αρη – Ξάνθη, ο Αλέξης Καραγιάννης , ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση . Μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει , όμως στάθηκε άτυχος.

Στα Γρεβενά και στο χωριό του στους Μαυραναίους θα περάσει τα Χριστούγεννα ο Δημήτρης Παπαϊωάννου , ο οποίος θα συναντήσει φίλους του και συνεργάτες ώστε να ανταλλάσσουν ευχές.

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα  Βέροια – Παναθηναϊκός , που έληξε 3-0 ήταν ο Θάνος Δημήτρης της ΕΠΣ Γρεβενών . Φυσικά αρίστευσε σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Τον αγώνα Παναιτωλικού – Πανσεραϊκού διαιτήτευσε ο Ανδρέας Καραλιόλιος . Ο παρατηρητής τον βαθμολόγησε με τον υψηλότερο βαθμό.

Αρκετοί Γρεβενιώτες  φίλαθλοι του  Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην Βέροια ώστε να δούνε από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα . Έφυγαν όμως με κατεβασμένο το κεφάλι λόγω της βαριάς ήττας.

Άτυχος στάθηκε στον προχθεσινό αγώνα ο Ηρακλής – Φωκικός 2-2, Άκης Γεωργίου , ο οποίος έχασε σωρεία ευκαιριών να σκοράρει . Με λίγα λόγια στάθηκε άτυχος.

Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων , σήμερα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ αγωνίζονται στην Κοζάνη με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ

Από τους πιο οργανωμένους συνδέσμους διαιτητών είναι ο σύνδεσμος της ΕΠΣ Γρεβενών. Κάθε Δευτέρα στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ γίνονται μαθήματα και υπάρχει άριστη συνεργασία με την ΕΠΣ.

Αρκετοί συμπολίτες μας διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων της ΔΕΗ του τεχνικού τομέα . Πρέπει να καταλάβουν οι εν λόγω υπάλληλοι ότι πρέπει να τους σέβονται διότι από αυτούς πληρώνονται πλουσιοπάροχα.

Δυο μεταγραφές που θα εντυπωσιάσουν θα πραγματοποιήσει η ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκκου.

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Την ήττα γνώρισε προχθές ο Πρωτέας στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα του Αργοναύτη που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα . Ο Πρωτέας προχθές πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και αδικείται από το σκορ . Μάλιστα οι φίλαθλοι  που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο χειροκρότησαν την ομάδα του Πρωτέα. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Πρωτέας ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ . Στην ομάδα τώρα κρατούν μόνο την καλή εμφάνιση και  ελπίζουν με την έλευση του 2013 να συνεχίσουν μόνο καλές πορείες και νίκες. Τέλος ικανοποίηση υπάρχει  για την πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Πέτρου Μουρουζίδη ο οποίος είναι  ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους όπως και στην διοίκηση.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του πυρσού Γρεβενών φαντάζει πολύ πιθανό για τον Άγγελο Κοντσαντίσογλου , ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε να φύγει από την ομάδα.

Από κει και πέρα , οι πράσινοι, επανήλθαν από προχθές και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεωνδεδομένου ότι την προηγούμενη εβδομάδα , εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή , οι ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν.

Επόμενος αντίπαλος για τον Πυρσό και τελευταίος για το 2012 είναι εκτός έδρας ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, με τον Χαραλαμπίδη να είναι σίγουρα απών , εξαιτίας καρτών.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΑΕΡΑΤΑ

Ασχημο είναι τι κλίμα που επικρατεί στα Γρεβενά Αεράτα , αναφορικά με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που έχουν φέρει την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.Όπως  αντιλαμβάνεται κανείς , η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών , φαντάζει επιτακτική για τα Αεράτα, αφού σε διαφορετική περίπτωση , η παραμονή της στην κατηγορία θα θεωρείται πολύ δύσκολη υπόθεση.

Το νέο έτος θα διεξαχθούν , όπως όλα δείχνουν , τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου , που δε διεξήχθησαν την Κυριακή εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών  (Γρεβενά Αεράτα – Κάστωρ, Παναργειακός – Αχιλλέας Νεοκ., και Πυρσός Γρεβενών – Νάουσα)

 

 

Κ.Μ.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ