Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( ΄΄Αν δεν είσαι χαμηλών τόνων δεν παίζεις ποδόσφαιρο ΄΄ )

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο super 28 ο προπονητής του Πυρσού Θωμάς Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κοσμίδης και Κώστας Μπόλλος.

 

Και οι τρείς μίλησαν για τους στόχους της ομάδας και δήλωσαν αισιόδοξοι για την πορεία του Πυρσού, φυσικά τόνισαν ότι θέλουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων.

 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΕΠΣ. Ήδη πάρα πολλοί γονείς έκαναν εγγραφές στα παιδιά τους.

Ας κάνει μία βόλτα ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στο Καστράκι, αρκετά σκουπίδια είναι πεταμένα δεξιά και αριστερά στο πανέμορφο δάσος. Φυσικά μεγάλη ευθύνη έχουν και οι συμπολίτες μας που δεν προσέχουν, αν και υπάρχουν κάδοι τοποθετημένοι  που δεν τα πετάνε μέσα.

 

Παρά τη δέσμευση του διευθυντή δασών Γρεβενών κ. Δρίζη, να διαμορφώσει την είσοδο στο εκτροφείο θηραμάτων, διότι είναι σε άσχημη κατάσταση, δεν κατέστη εφικτό.

 

Βασικός αγωνίζεται στην ΑΕΚ ο συμπατριώτης μας Νίκος Κουρέλλας, ενώ αντίθετα ο Αλέξης Καραγιάννης στον Άρη, προχθές αγωνίστηκε στη Β’ ομάδα. Πιθανόν ο Κατσαβάκης να έχει διαφορετική γνώμη για το Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή.

 

Σε δηλώσεις που έκανε προχθές σε μεγάλης  κυκλοφορίας  εφημερίδα, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης, εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για το ταλέντο του Νίκου Κουρέλλα. Μάλιστα τόνισε ότι είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Αυξήθηκε ο τζόγος και το στοίχημα σε όλη την Ελλάδα, ο λόγος σύμφωνα με τους ειδικούς, το μνημόνιο και η φτώχεια που υπάρχει στη χώρα μας. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται στις λατινικές χώρες.

 

Λάτρης της σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας είναι ο τεχνικός του Πυρσού, Θωμάς Παπαδόπουλος. Δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, που λέει η λαϊκή παροιμία.

 

«Αν δεν είσαι χαμηλών τόνων δεν παίζεις ποδόσφαιρο» αυτό μας έλεγε προχθές ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για το 19χρονο διεθνή Φορτούνη ο οποίος τον πίστεψε και τον καθιέρωσε στα Τρίκαλα. Ένας ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων και λάτρης της σκληρής δουλειάς, γι αυτό καθιερώθηκε στη Γερμανία.

 

Στις 6 Οκτώβρη θα διεξαχθούν εκλογές στην ΕΠΟ . Φαβορί , όπως όλα δείχνουν , είναι ο Σαρρής,  ενώ ο Γκαγκάτσης έρχεται δεύτερος.

 

Πολύ καλά τα πήγε ο επόπτης της ΕΠΣ Γρεβενών Χαρίσης στο προχθεσινό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης , ενώ αντίθετα ο διαιτητής Μήτσιος του Συνδέσμου Ηπείρου παραπέμφθηκε για τιμωρία.

Αρραβωνιασμένος με Γρεβενιώτισσα αθλήτρια του βόλλεϋ , είναι ο διαιτητής των Τρικάλων Αρετόπουλος, που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα.

Την ήττα γνώρισαν προχθές τα Αεράτα στο ΔΑΚ , από τον  Μακεδονικό Κοζάνης. Προβλημάτισαν λοιπόν για μία ακόμη φορά τα Αεράτα.

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, να είσαι εκπαιδευτικός ή ότι άλλο, και να σε αποσπούν στον Δήμο , πρέπει κάποτε να τελειώσει.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ