Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική ενημέρωση … (1/9/2011)

Πυρσός Γρεβενών : Ναυάγησε η μεταγραφή του Παναγιωτίδη

Δεν βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή ανάμεσα στον Πυρσό και στον πρώην ποδοσφαιριστή της Καστοριάς Γ. Παναγιωτίδη και έτσι τελικά ναυάγησε η απόκτηση του έμπειρου αμυντικού ο οποίος αγωνίζεται στόπερ στην θέση που πονάει η ομάδα των πρασίνων. Τώρα οι διοικούντες βρίσκονται σε αναζήτηση αμυντικού, από εκεί και πέρα όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έντονος είναι ο προβληματισμός μετά το φιλικό του περασμένου Σαββάτου διότι η ομάδα έδειξε αρκετές αδυναμίες. Επίσης έδειξε ότι χρειάζεται τουλάχιστον τρείς προσθήκες ενόψει του νέου πρωταθλήματος, τέλος οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, την Κυριακή ο Πυρσός δίνει φιλικό παιχνίδι στην Κοζάνη με την ομάδα ΑΕΠ Καραγιαννίων.

-Στην σχολή αστυφυλάκων εισήχθησαν οι ποδοσφαιριστές του Κτηνοτροφικού Αστέρα Φαλτάκας και του Πυρσού Ευθύμης Ασλανίδης. Έτσι αποδεικνύουν ότι  εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές ήταν και καλοί μαθητές, η στήλη τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στο αστυνομικό σώμα.

-Σιγά σιγά επανέρχεται το χόρτο του γηπέδου στην περιοχή Μερά που είχε κατασκευάσει παλιά η Νομαρχία για λογαριασμό του Πυρσού. Εμείς ρωτάμε, έπρεπε να καταστραφεί το χόρτο και μετά να ανλάβουν την πρωτοβουλία να το επαναφέρουν;

-Από τις λίγες ομάδες που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους είναι και ο Ηρακλής Ελάτου, προπονητής προσελήφθη ο Ανδρέας Λέτσιος παλιός παίκτης του Πυρσού, Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου. Ο Έλατος είχε διαλυθεί την δεκαετία του 1980 και επανέρχεται το 2011 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ με όνειρα και φιλοδοξίες, με Πρόεδρο τον νεαρό επιχειρηματία Χρήστος Τσιαρσιώτη και χορηγό τον Χρήστο Τζημουρώτα.

-Έξι μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα της Δόξα Παλιουργιάς, ανάμεσα τους ο Λάμαρης, Κακούσιος, Ρόκκας, όλοι τους έμπειροι. Ο τεχνικός της Παλιουργιάς Νίκος Παπαδόπουλος ετοιμάζει ομάδα για υψηλές πτήσεις.

-Αρχίζουν οι εγγραφές μικρών παιδιών στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Γρεβενών. Ήδη οι γονείς είναι ευχαριστημένοι από τις προηγούμενες χρονιές και φυσικά σπεύδουν στα γραφεία της ΕΠΣ να γράψουν τα παιδιά τους.

-Από τα Γρεβενά και συγκεκριμένα από την Κιβωτό κατάγεται ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος Πέτσος Θάνος τον οποίο ο Σάντος τον κάλεσε επανειλημμένα στο Εθνικό συγκρότημα. Ο Πέτσος αγωνίζεται στην Γερμανική Λεβαρκούζεν, πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και είναι μόλις 20 χρονών.

-Πρέπει να σημειώσουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνειται στις Ακαδημίες της ΕΠΣ εδώ και οκτώ χρόνια που λειτουργεί. Έμπειροι γυμναστές με ειδικότητα ποδόσφαιρο μαθαίνουν τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές ποδόσφαιρο.

-Οι προπονήσεις διεξάγονται σε άριστες συνθήκες στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ. Η διοίκηση του Προέδρου Γιώργου Κοσματόπουλου και των μελών της είναι  πάντα κοντά στα μικρά παιδιά, κάθε ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπουφάν, φόρμες κ.α

-Στην Κρήτη βρίσκεται ο Πρόεδρος του Πυρσού Μένιος Παπαϊωάννου, ο λόγος φυσικά είναι ότι στην ομάδα Πλατανιά Κρήτης προπονητής είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς πρώην προπονητής του Πυρσού.

Μπάσκετ: Την Πέμπτη μέρα της προετοιμασίας διανύει η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα υπό τις οδηγίες του προπονητή Πέτρου Μουρουζίδη και των συνεργατών του Χασιώτη – Μουράτογλου και Τζήμα οι οποίοι είναι και προπονητές στα τμήματα υποδομών.

Η προετοιμασία διεξάγεται σε πολύ καλό κλίμα, τέλος η ομάδα του Πρωτέα κυκλοφόρησε και τα εισιτήρια διαρκείας με τιμή 10 ευρώ.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ