Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Χωρίς διοίκηση παραμένει το νοσοκομείο Γρεβενών – Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΡΥΣΟΥ ενόψει του κυριακάτικου ματς

Νεοκαισάρεια – ΠΥΡΣΟΣ την Κυριακή

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΡΥΣΟΥ ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Νεοκαισάρεια στην Κατερίνη. Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τους πράσινους εκτός έδρας.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, διότι μπορεί η Νεοκαισάρεια να έχει δυνατή και ποιοτική ομάδα αυτό όμως δεν λέει τίποτα για τους παίκτες του ΠΥΡΣΟΥ οι οποίο θα παλέψουν για νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα απών από το παιχνίδι θα είναι ο Τόττι ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Λάλλος Θωμάς ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Σε δηλώσεις του στην «Ε» για κυριακάτικο παιχνίδι με την Νεοκαισάρεια ο τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι πάμε για θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη.

Καλή ομάδα η Νεοκαισάρεια αλλά εμείς θα την κερδίσουμε.

Τέλος την ομάδα αναμένεται να την ακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι, άλλωστε οι αποστάσεις δεν είναι και τόσο μακρινές.

Κ.Μ.

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

 

Συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας  η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ. Προχθές Τετάρτη σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ΠΡΩΤΕΑΣ και Καστοριά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 71-7. Το Σαββατοκύριακο ο ΠΡΩΤΕΑΣ θα συμμετάσχει σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη εκεί όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες Διόσκουροι Κοζάνης – Αργος Ορεστικό και Φοίνικας Λάρισας.

 

Κ.Μ

Το γήπεδο του Μερά χρησιμοποιεί για προπονήσεις η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ το οποίο ο αγωνιστικό χώρος έχει βελτιωθεί κατά τα πολύ από πέρυσι. Κι αυτό χάρη στις προσπάθειες των εργαζομένων.

 

Τον Οκτώβρη και βάλε όπως όλα δείχνουν θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο διότι ο λέβητας είναι σε κακή κατάσταση όπως και ο εσωτερικός χώρος.

 

Ας κάνουν υπομονή οι δύο σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας ο Μεγαλέξανδρος και ο Σύλλογος Ελιμεία ο οποίος ιδρύθηκε πριν 20 μέρες.

 

Πρωτοτυπεί ο Νομός μας στις ιδρύσεις συλλόγων ενώ σ’ όλη την Ελλάδα έχουμε συγχωνεύσεις συλλόγων στο νομό μας ιδρύονται. Μήπως γίναμε Μονακό και δεν το γνωρίζουμε. Μιλάμε για τον σύλλογο Ελιμεία στην κολύμβηση και το σύλλογο Αστέρα στο βόλεϊ.

 

Το πρώτο παιχνίδι κυπέλου της ΕΠΣ Γρεβενών είχαμε προχθές ανάμεσα στην Σειρήνα και το Νεοχώρι. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Νεοχωρίου με σκορ 4-2.

 

Ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Αρένα Σπορ και της εφημερίδας Αρένα είναι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου πρώην πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ, ο οποίος τα καταφέρνει θαυμάσια και στον χώρο των μίντια.

 

Φιλικό παιχνίδι μπάσκετ είχαμε προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ανάμεσα στον ΠΡΩΤΕΑ και την Καστοριά όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 71-71.

 

Χωρίς διοίκηση παραμένει το νοσοκομείο Γρεβενών εδώ και καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες σε δέκα μέρες θα τοποθετηθεί ο νέος διοικητής ο οποίος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο από την Κοζάνη.

 

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές Τετάρτη ο πρώην παίκτης του ΠΥΡΣΟΥ Σκέντος Στέφανος που τώρα αγωνίζεται στα Τρίκαλα.

 

Η ομάδα Εμπρός Σουφλίου που αγωνίζεται στην Γ Εθνική θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Νίκου Κουρέλλα.

 

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα Θεσπρωτός – Καραϊσκάκη που έληξε 2-2 ήταν ο Κώστας Τσέτσιλας ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας.

 

Την πρώτη θέση κατέλαβε σε ακόμη ένα τουρνουά τέννις η 11χρονη Θεοδώρα Χαντάβα. Συμμετείχε προχθές στο τουρνουά τέννις που διεξήχθη στην Αριδαία όπου αγωνίστηκε με ηλικίες μέχρι 14 χρόνων.

 

Θα πάρει καιρό όπως όλα δείχνουν ώστε να τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ, διότι δεν υπάρχουν χρήματα, έτσι οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου θα προπονούνται όπως πάντα σε αντίξοες συνθήκες.

 

Ας όψονται λοιπόν οι πολιτικές των εκάστοτε δημάρχων που στέρησαν την αθλούμενη νεολαία της πόλης μας να προπονείται κάτω από νορμάλ συνθήκες, δηλαδή με ταρτάν όπως στους υπόλοιπους Νομούς.

 

Δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ εκτός έδρας. Την Κυριακή αγωνίζεται στην Νεοκαισάρεια μία δυνατή και ποιοτική ομάδα που στόχος της είναι η άνοδος στην Β Εθνική.

 

Τέσσερις γυναίκες διαιτητές έχει ο σύνδεσμος διαιτητών της ΕΠΣ Γρεβενών έτσι μετά την Σιούμπουρα, Ελευθεριάδου, Λαζόγκα εντάχθηκε στον σύνδεσμο και η Μαρία Χειρίδη απόφοιτος της παιδαγωγικής σχολής Ιωαννίων.

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία της ΕΠΣ Γρεβενών μέχρι προχθές είχαν γραφτεί περίπου 80 μικρά παιδιά και έπεται συνέχεια.

 

Κ.Μ.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ