Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Το κολυμβητήριο Γρεβενών και η αθλούμενη νεολαία στο στίβο του νομού μας

‘Έφυγε  από τη ζωή προχθές σε ηλικία 68 χρονών ο τέως προπονητής του Πυρσού Γιώργος Ζαρίντας από ανακοπή.

 

Ο Γιώργος Ζαρίντας συνέδεσε το όνομά του μ ε επιτυχίες στην ομάδα του Πυρσού, λάτρεις  της σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας, δημιούργησε μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα.

Ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του νομού μας λόγο της ιδιορρυθμίας  του που σε κάθε αγώνα του Πυρσού οι κερκίδες ήταν κατάμεστες.

 

Με λίγα λόγια ο Γιώργος Ζαρίντης βοήθησε στην πρόοδο του ποδοσφαίρου του νομού μας και όχι μόνο, μετά την αποχώρηση από τον Πυρσό ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Μερά και του ΑΣ. Ταξιάρχη.

 

Τον Ζαρίντα Γιώργο τον είχα προπονητή για περίπου ένα χρόνο στην ομάδα του Μερά όπου δημιούργησε μία δυνατή ομάδα και ήταν μία ανάσα από άνοδο στην Δ΄ Εθνική. Η στήλη εύχεται συλλυπητήρια στους οικείου του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

Το τονίζουμε για ακόμη μία φορά και ας γίνουμε κουραστικοί, δεν ακούσαμε όλα αυτά τα χρόνια μία διαμαρτυρία από τους συλλόγους στίβου που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας  για το ότι το ΔΑΚ δεν έχει ταρτάν εδώ και χρόνια.

 

Είμαστε οι μόνοι που εδώ και περίπου δεκαπέντε χρόνια το τονίζουμε συνέχεια αλλα ποιανού όμως θα  ιδρώσει το αφτί;

 

Εν ολίγοι κανένας δεν νοιάζεται για την αθλούμενη νεολαία στο στίβο  του νομού μας  παρά μόνον στις επιτυχίες βλέπουμε ανακοινώσεις και σε αυτές αρκετές φορές αν δεν είναι αρεστές στον εκάστοτε άρχοντα δεν υπάρχουν.

 

Αντίθετα στο ποδόσφαιρο έχουμε την ίδρυση των Ακαδημιών της ΕΠΣ από τον Γιώργο Κοσματόπουλο ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ έχει δημιουργήσει μία κυψέλη μικρών παιδιών που παίρνουν τα πρώτα μαθήματα στο ποδόσφαιρο.

 

Όπου τα αποτελέσματα είναι ορατά, αρκετοί ποδοσφαιριστές  έχουν ξεπεταχτεί από τις ακαδημίες της ΕΠΣ, Ντινόπουλος, Ολυμπιακού Βόλου, Παπακώστας Άρης, Καραγιάννης Άρης και πολλοί άλλοι.

 

Στην ομάδα των Τρικάλων θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο Στέφανος Σκέντος, ένας αμυντικό υψηλών προδιαγραφών όπου πέρυσι ήταν ο στυλοβάτης στην άμυνα του Πυρσού.

 

Προπονητής των αθλητριών που πρώτευσαν στους αγώνες στίβου στην Κύπρο, Κουτσαλιάρη και Ζωγράφου είναι ο Σαράντης Μαρκόπουλος.

 

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε  ο ποδοσφαιριστής του Πυρσού Ραφαήλ  Αποστολίδης  όπου σε μία  διεκδίκηση   της μπάλας με τον Βανδή του Κτηνοτροφικού Αστέρα υπέστη μία ελαφρά εγκεφαλική διάσειση.

 

Άριστες εντυπώσεις άφησε ο υπό δοκιμή παίκτης Κιοσέ στον Πυρσό  στο ματς με την Καληράχη, κοντρολαρισμένος και  με πλούσια προσόντα.

 

Παρών στο παιχνίδι Πυρσού- Κτηνοτροφικού Αστέρα ο Πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης συντροφιά με την σύζυγό του και την αγαπημένη  του  κόρη.

 

Έβγαζε μάτια  στο παιχνίδι Πυρσού- Κτηνοτροφικού Αστέρα ο 15 χρονος Αλέξανδρος Σπηλιώτης ο οποίος αποκτήθηκε από τα Γρεβενά  Αεράτα, γρήγορος με ταχύτητες κέρδισε την εμπιστοσύνη του τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη.

 

Πυκνά συχνά ανοίγουν και σπάζουν τις πόρτες του κολυμβητηρίου  ασυνείδητοι και φυσικά καταστρέφουν τις δημόσιες περιουσίες.

 

Εδώ και σαράντα χρόνια πίνουν νερό από τους καρκινογόνους σωλήνες αμιάντου οι κάτοικοι τους Καλαμιτσίου.

 

Κανείς όμως δεν νοιάστηκε να αλλάξει τις σωλήνες οι οποίες απαγορεύονται ρητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ποιος όμως θα ενδιαφερθεί για την αλλαγή, ουδείς.

Κ.Μ.

 

Πυρσός

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν τις προπονήσεις του Πυρσού υπό τις  οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη ο οποίος μιλώντας για το προχθεσινό παιχνίδι τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και φυσικά τον ενδιαφέρει η προετοιμασία της ομάδας του η οποία κυλά σύμφωνα με το πρόγραμμα. Την Τετάρτη 13 Αυγούστου η ομάδα του Πυρσού αγωνίζεται στην Κοζάνη με την ομάδα του Αργίλου  που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία τις ΕΠΣ Κοζάνης, τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθούν στην Ελλάδα οι δύο Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές όπου αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας  την ερχόμενη εβδομάδα. Τέλος η διοίκηση της ομάδας πάντα σε συνεργασία με τον τεχνικό Γεωργιάδη βρίσκονται σε αναζήτηση δύο επιθετικών παικτών.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ