Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Τα παπαγαλάκια και οι … χορηγοί ΄΄εμβέλειας΄΄

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε στο προχθεσινό παιχνίδι Γιαννιτσά- Πιερικού 0-2 από τον Ανδρέα Καραλιόλιο . Ένας εκ των βοηθών ήταν ο Ρίγγος Παναγιώτης και οι δύο βαθμολογήθηκαν με τον Υψηλότερο βαθμό, δείγμα της ικανότητας των διαιτητών της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Με κολακευτικά σχόλια εκφράζονται τα στελέχη της ΚΕΔ , Δούρος και Μπριάκος για τις ικανότητες του διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών Κώστα Τσέτσιλα, Όπως τονίζουν και οι δύο, πρόκειται για έναν διαιτητή υψηλού επιπέδου  που θα αφήσει εποχή στον χώρο της διαιτησίας.

 

Αρκετά τα διαιτητικά λάθη στους προχθεσινούς αγώνες της σουπερ λίγκας, μιλάμε για τους αγώνες Απόλλων- Πανιώνιος, Πλατανιάς – Άρης όπου είχαμε σοβαρά διαιτητικά λάθη.

 

Αυτό πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία  της ΚΕΔ αλλά πρέπει να πούμε ότι επανέφεραν και πάλι τον ανεκδιήγητο Γιάχο ο οποίος τα έκανε θάλασσα στον περσινό τελικό Ολυμπιακού- Αστέρα Τρίπολης.

 

Πολύτιμο διπλό πήρε προχθές η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, μιλάμε για τον Αχαρναϊκό ο οποίος επιβλήθηκε της Καλλιθέας με 1-0.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Βαζάκας όταν ανέλαβε τον Αχαρναϊκό ήταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και τώρα φιγουράρει ψηλά στην βαθμολογία.

 

Έξι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Πυρσό επί Προεδρίας Δημήτρη Παπαϊωάννου, αγωνίζονται τώρα σε ομάδες της  σουπερ λίγκας.

 

Δυστυχώς όμως ο Δημήτρης Παπαϊωάννου έφυγε κυνηγημένος από τον Πυρσό από φορείς της πόλης μας.

 

Όλοι θα θυμόμαστε την οικονομική τόνωση που έδινε στην τοπική αγορά από την  ομάδα του Πυρσού, ο λόγος ήταν οι είκοσι ποδοσφαιριστές που μένανε στην πόλη μας με τις οικογένειές τους, χώρια όλοι θα θυμόμαστε τους φιλάθλους ιστορικών ομάδων που όταν αγωνιζότανε ο Πυρσός  όπως Δόξα  Δράμας, Βέροια οι οποίοι αφήνανε τα χρήματα τους στην τοπική αγορά.

 

Αλλά όλοι θα θυμόμαστε τα παπαγαλάκια τα οποία διέδιδαν κακόβουλα σχόλια σε βάρος του Πυρσού και φυσικά εναντίον του Δημήτρη Παπαϊωάννου ο οποίος, πρέπει να σημειώσουμε τις ευγενικές χορηγίες που έκανε τις προηγούμενες μέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών δείχνοντας την αγάπη του προς την πόλη μας  και φυσικά προς τους συμπολίτες μας.

 

Ας ψάξουν λοιπόν να βρούνε χορηγό της εμβέλειας  του Δημήτρη Παπαϊωάννου ο οποίος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του προς τον τόπο του.

 

Τέλος πρέπει να αναφερθούμε και στον τότε γενικό αρχηγό του Πυρσού Άλκη Καραμήτρο,  ένα εκπαιδευτικό υψηλής ευκρίνειας ο οποίος έδινε λύσεις στα προβλήματα της ομάδας , έναν άνθρωπο ιδιαίτερα  αγαπητό στους συμπολίτες μας.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στην εκπομπή Αθλητικοί Παλμοί ο Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρας ο οποίος κάλεσε τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας  στα καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν.

 

Καθοριστικό παιχνίδι δίνει το Σάββατο ο Πυρσός, αντιμετωπίζει την ομάδα του Καμπανιακού, ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό, το μόνο αποτέλεσμα για την ομάδα μας είναι η νίκη, ότι άλλο αποτέλεσμα είναι καταδικαστικό για την ομάδα μας.

 

Όλοι στο γήπεδο το Σάββατο να βοηθήσουμε τη ιστορική ομάδα του Πυρσού, ας αφήσουμε στην άκρη τις εμπάθειες και την κριτική διότι ο Πυρσός ενώνει και είναι ομάδα όλων των Γρεβενιωτών.

 

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών με τις καλύτερες ομάδες του Νομού μας, Κτηνοτροφικού Αστέρα και Γρεβενά Αεράτα να ερίζουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Γηπέδου, διαιτητής θα είναι ο Πάνου με βοηθούς την Σιούμπουρα και Ελευθεριάδου, τέταρτος θα είναι η Λαζόγκα.

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου διαιτητών υπάρχουν τρείς γυναίκες διαιτητές, πρέπει όμως ο αρχιδιαιτητής να εντάξει στον σύνδεσμο και νέα παιδιά τα οποία θα είναι υποθήκη για το μέλλον.

 

Τα εύσημα πρέπει να απονείμουμε στην Αστυνομία η οποία εφάρμοσε τον Νομό για το κάπνισμα, αρκετοί φορείς αναφερθήκαμε για την αποτελεσματικότητα και την εργατικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι από τις λίγες υπηρεσίες που στέκονται στα πόδια τους και συμβάλλουν τα μέγιστα στην λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.

Πανελλήνιοι αγώνες στίβου διεξήχθησαν προχθές στα Τρίκαλα, με συμμετοχή αρκετών αθλητών και αθλητριών του Νομού μας.

Οι οποίοι όμως έμειναν χωρίς καμία διάκριση. Λέτε να φταίει το ότι δεν έχουν ταρτάν στο             ΔΑΚ.

Τέλη Φλεβάρη και ακόμη δεν  λέει να επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο. Ολοι θυμόμαστε ότι η δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί ότι θα ξεκινήσει την λειτουργία στις 3 Φεβρουαρίου.

 

Παρότι όμως δεν λειτούργησε το κολυμβητήριο στερώντας έτσι από τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ να προπονηθούν. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πανελλήνια νίκη από την αθλήτρια του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Παπανικολάου η οποία αναγκάζεται να προπονείται όπως άλλα παιδιά σε γειτονικούς νομούς εκεί όπου λειτουργούν τα κολυμβητήρια

Κ.Μ

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Πρωτέας. Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του Πρωτέα μετά και την προχθεσινή μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη απέναντι στην Καστοριά με σκορ 66-41. Μία νίκη που κάνει την ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Ο ΠΡΩΤΕΑΣ προχθές έπαιξε κατά διαστήματα καταπληκτικό μπάσκετ που ανάγκασε τους  Καστοριανούς  σε παθητικό ρόλο. Μεγάλη επίσης σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν η προσέλευση των φιλάθλων οι οποίοι με την παρουσία τους βοήθησαν τους παίκτες του Πρωτέα να φτάσουν πιο εύκολα στην νίκη. Τα εύσημα λοιπόν στους  παίκτες και φυσικά στον νεαρό τεχνικό Γιάννη Χασιώτη, ο οποίος σ όλα τα παιχνίδια κατευθύνει την ομάδα με μεγάλη μαεστρία δείχνοντας έτσι δείγματα ενός ικανού τεχνικού.

Επίσης στην διοίκηση τον πρόεδρο Μπάμπη Πενλίδη και τα μέλη του οι οποίοι οικονομικά ώστε οι Γρεβενιώτες φίλαθλοι και απολαμβάνουν καλό και ποιοτικό μπάσκετ.

 

Βόλει Γυναικών Α2

Σημαντική νίκη πέτυχε προχθές η γυναικεία ομάδα βόλει του Γυμναστικού Συλλόγου, επικράτησε με 3-2 σετ την ομάδα του Ωραιοκάστρου στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού. Τα κορίτσια του Γιώργου Μέμτσα πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση παρουσία των φιλάθλων που έζησαν για ακόμη μία φορά το βροντερό παρών στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ