Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού – Σε άθλια κατάσταση τα γήπεδα των ομάδων της ΕΠΣ

Τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Πυρσού. Το πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει τα μέσα Σεπτέμβρη.

Με δυο ποδοσφαιριστές έχει έρθει σε συμφωνία ο πρόεδρος του ΑΓΟ Δήμητρας , Γκούμας Κώστας , τα ονόματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται τα γήπεδα των ομάδων της ΕΠΣ, μιλάμε για τα πιο πολλά . Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να βάλει μία τάξη όπως σε όλα τα αθλητικά κέντρα της πόλης μας.

Τα οποία βρίσκονται σε όχι καλή κατάσταση, βλέπε το κολυμβητήριο , γήπεδο , τένις  κ.α.

Διότι όταν διατηρούν τους χώρους του αθλητισμού σε άριστη κατάσταση σεβόμαστε την νεολαία . Επίσης πρέπει  επιτέλους να τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ.

Ένα όνειρο ζωής για την αθλούμενη νεολαία και όχι μόνον, όταν βλέπει στους γειτονικούς νομούς να υπάρχει ταρτάν , στην Κοζάνη υπάρχουν τρία γήπεδα όπως και στην Δεσκάτη.

Απορούμε τόσα χρόνια τι έκαναν οι εκάστοτε Δημοτικοί άρχοντες , όλοι θα θυμόμαστε επί Ζιώγα , οργώθηκε το γήπεδο  , μιλούσαν για επέκταση  και στο φινάλε δεν έγινε κάτι, η αδιαφορία προς την νεολαία της πόλης μας σε όλη της το μεγαλείο.

Τα εύσημα πρέπει να απονείμουμε στον διευθυντή Δασών Γρεβενών κ. Τζατζάνη ο οποίος κινήθηκε με γρήγορους ρυθμούς και τακτοποίησε την πρόσοψη του εκτροφείου θηραμάτων.

Ένας άνθρωπος ευαίσθητος στα προβλήματα της διεύθυνσης δασών και φυσικά του Νομού μας που παρά τις ελλείψεις προσωπικού τα κατάφερε θαυμάσια.

Έληξε προχθές το επιτυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο γήπεδο 5*5 της ΕΠΣ Γρεβενών.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Πυρσού η οποία κέρδισε στον τελικό την ομάδα της Αστυνομίας.

Ήταν όντως ένα επιτυχημένο τουρνουά το οποίο παρακολούθησαν πλήθος κόσμου . Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις της ένωσης και φυσικά από τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου 5*5 της ΕΠΣ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού , ο λόγος είναι ότι ο Πέτρος Τσούκλης δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ.

Η προκήρυξη αναφέρει ότι ο πρώτος προπονητής πρέπει να έχει δίπλωμα ουέφα α΄και ο δεύτερος δίπλωμα ουέφα β ΄, πολύ σωστά λοιπόν η ΕΠΟ  επέβαλε τον νόμο αυτόν . Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν.

Παλαιότερα ο κάθε τυχόντας αναλάμβανε προπονητής με γνώσεις μηδέν, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τι του συμβαίνει.

Ο ιδανικός προπονητής κατά την ταπεινή μας άποψη, να αναλάβει τον Πυρσό  είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς,   ο οποίος διαθέτει όλα τα εφόδια που απαιτεί η προκήρυξη.

Το κυριότερο επίσης είναι ένας προπονητής υψηλών προδιαγραφών, μιλούν άλλωστε τα αποτελέσματα σε όσες ομάδες δούλεψε , προσέφερε τα μέγιστα , βλέπε Πυρσό – Καλαμαριά- Πανσερραϊκό.

 

 

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Διεξήχθη την Δευτέρα 14 Ιούλη η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Γρεβενών, στην αίθουσα Κώστας Σκέντζιος . Πρώτος φυσικά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της, Γιώργος Κοσματόπουλος, όπου αναφέρθηκε για τα θέματα της ΕΠΣ και για το νέο πρωτάθλημα . Στην συνέχεια ψηφίστηκε ομόφωνα τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός από όλες τις ομάδες . Τέλος η γενική συνέλευση διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα δείγμα του επιπέδου των ομάδων της ΕΠΣ.

 

ΠΥΡΣΟΣ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα των πρασίνων, μετά και την νέα προκήρυξη της ΕΠΟ η οποία απαιτεί ο προπονητής να είναι κάτοχος του διπλώματος ουέφα Α, και ο βοηθός κάτοχος ουέφα Β. Έτσι όπως όλα δείχνουν ο Πέτρος Τσούκλης θα είναι παρελθόν για την ομάδα. Ήδη  ο πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης  μας τόνισε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με προπονητή αλλά ψηλά η διοίκηση έχει τον Ανδρέα Παντζιαρά . Στο μεταγραφικό κομμάτι  τώρα ο Δημήτρης Πατσιούρης κινείται για την απόκτηση ενός γκολτζή σέντερ φορ.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ