Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Προς διάλυση τα Γρεβενά Αεράτα – Φιλική νίκη για τον Πυρσό

Ένα με το άλλο τα γήπεδα που δημιουργήθηκαν με χρήματα του φορολογούμενο Έλληνα στο νομό μας, αρχίζουν και έχουν προβλήματα, ήδη του Σειρηνίου είναι σε κακή κατάσταση όπως και της Τρικοκκιάς όπου ο Δήμος της Δεσκάτης δεν το φρόντισε και το χόρτο έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές.

 

Ένας ένας αποχωρούν οι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Γρεβενά Αεράτα, ήδη έχουν αποχωρήσει κοντά στους δέκα παίκτες.

 

Θα δυσκολευτεί την νέα αγωνιστική περίοδο ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος ώστε να δημιουργήσει μία δυνατή και αξιόλογη ομάδα, ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών.

Όλα εδώ στην Ελλάδα γίνονται στο πόδι και χωρίς προγραμματισμός, το κάθε χωριό ήθελε γήπεδο, βλέπε Φελλί και Άγιοι Θεόδωροι που απέχουν μόλις ένα χιλιόμετρο έχουν δύο γήπεδα.

 

Ομάδα τώρα δεν υπάρχει ούτε στο Φελλί  ούτε στους Αγίους Θεοδώρους, σιγά σιγά τα γήπεδα θα υποστούν ζημιές , αλλά ποιος τα βλέπει αυτά κανείς;

 

Αντί να γίνονταν ένας σωστός προγραμματισμός στο θέμα των γηπέδων και να είχε τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ, τουλάχιστον στο ΔΑΚ θα έκαναν προπόνηση οι αθλητές και αθλήτριες στίβου χωρίς προβλήματα, ποιος όμως θα έβλεπε τόσο μακριά;

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά ο Σάββας Κυριακίδης που τόνισε ότι ο Πυρσός την νέα αγωνιστική περίοδο θα δημιουργήσει μία δυνατή  και αξιόλογη ομάδα και κάλεσε τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα όπως το έκαναν πάντα.

 

Πολύ καλά στοιχεία έδειξαν προχθές στον αγώνα με την ΑΕΠ, Αργεντίνοι ποδοσφαιριστής του Πυρσού, είμαστε σίγουροι ότι οι Αργεντίνοι  είναι πόλος έλξης των φιλάθλων.

 

Ορισμένοι προσπαθούν αν δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα του Πυρσού, πρέπει όμως να καταλάβουν ότι οι φίλαθλοι θα στηρίξουν την ομάδα και φυσικά την διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη.

 

Οι ίδιοι με την ανάληψη της διοίκησης των πρασίνων κατόρθωσαν  και κράτησαν  ψηλά την φλόγα του Πυρσού.

 

Δύο νέα παιδιά ο Δημήτρης Πατσιούρης και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι έβαλαν αρκετά χρήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

 

Επτά ποδοσφαιριστές του Πυρσού είναι εκτός προπονήσεων  λόγο τραυματισμών. Αυτό πρέπει να προβληματίσεις την τεχνική ηγεσία του Πυσού.

 

Στην Χαλκιδική και στην μαγευτική Μεταμόρφωση βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.

 

Αγωνιστικά τεστ περνάνε τις επόμενες μέρες οι διαιτητές ανάμεσά τους φυσικά και οι διαιτητές του συνδέσμου μας, Καραλιόλιος- Τσέτσιλας, οι οποίοι  είμαστε σίγουροι ότι θα τα περάσουν με ευκολία.

 

Δύο Σύλλογοι στο Βόλεϊ έχουμε στην πόλη μας, εδώ χωράει η λαϊκή παροιμία, μικρό χωριό κακό χωριό.

 

Ενώ βλέπουμε ανά την Ελλάδα να συγχωνεύονται σύλλογοι λόγο της οικονομικής κρίσης, στην πόλη μας έχουμε ιδρύσει συλλόγων, μήπως γίναμε Ελβετία και δεν γνωρίζουμε;

 

Οι Δήμαρχου που αναλαμβάνουν από μία Σεπτεμβρίου όπως και ο δικός μας Γιώργος Δασταμάνης, που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι επιτυχημένος, καλούνται να δείξουν τόλμη και φαντασία σε πείσμα των ισχνών προϋπολογισμών.

 

Σε φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 20 Αυγούστου ο Πυρσός επιβλήθηκε με 5-1 της ΑΕΠ Βατολάκου.

 

Πριν λίγα χρόνια διαβάσαμε  σε επίσημο περιοδικό ότι η ΑΕ Μυρσίνης διέθετε ομάδα χάντμπολ,  τώρα που ήταν το γήπεδο και που παίζανε ουδείς το γνωρίζει.

 

Στην Αμερική βρίσκεται ο Γιώργος Γιαννούλας, ένα άνθρωπος με πολύπλευρη προσφορά στο ποδόσφαιρο του νομού μας και όχι μόνον.

 

Πρόεδρος στην ομάδα του Πυρσού ο Γιώργος Γιαννούλας για αρκετά χρόνια μετέπειτα όταν ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου την χρυσή εποχή 2007-2010 ανέλαβε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

 

Άριστος επαγγελματίας για χρόνια στον Νομό μας ο Γιώργος  Γιαννούλας, δυστυχώς όμως η οικονομική κρίση τον ανάγκασε να μεταναστεύσει στην Αμερική.

Κ.Μ

 

Φιλική νίκη για Πυρσό

Αφήνοντας  θετικές  εντυπώσεις  με την παρουσία τους  σε όλη τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού επικράτησαν της  Α.Ε Βατόλακκου με 5-1. Στο

παιχνίδι συμμετείχαν  και οι δυο Αργεντινοί, Marias Τσαπέτα και Φεντερίκο Ιγκλέσιας.  Μάλιστα ο σ.σ. όπως είναι το παρατσούκλι του Ιγκλέσιας) σημείωσε το ένα από τα πέντε γκολ τωνπράσινων“. Από εκεί και πέρα, δυο τέρματα πέτυχε ο Κιοσέογλου, ενώ από μια φορά σκόραραν οι Αποστολίδη και Χαραλαμπίδης.  Στην αρχική ενδεκάδα του Πυρσού για το χθεσινό φιλικό με τον Βατόλακκο, συμμετείχαν οι: Αλεξίου, Τσαπέτα, Μπόζιαρης, Λάλος θ, Kυριακίδης Τσάτσος, Κιοσέογλου, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Αποστολίδη, Τότι. Απάσης αγωνίστηκαν οι Λάλος Π, Γκέτσιος, Κοσμίδης, Κοτσαντίσογλοου, Γράβαλος, Δικταπανίδης.

Στα μεταγραφικά, η ομάδα του Πυρσού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του τερματοφύλακα, Βιδρα από τα Γρεβενά Αεράτα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ