Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η νέα αγωνιστική χρονιά, οι πρώτες μεταγραφές και το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Τα πρώτα βήματα τις προπονητικής καριέρας έκανε πέρσυ ο Ανδρέας Λέτσιος αναλαμβάνοντας τον ΠΥΡΣΟ με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Με την πρώτη ήττα όμως στην ομάδα η διοίκηση τον απομάκρυνε με συνοπτικές διαδικασίες, προσλαμβάνοντας στην τεχνική ηγεσία τον έμπειρο Σωτήρη Μαυροδήμο, ο οποίος παραιτήθηκε για την βαριά ήττα στην Κοζάνη.

Στην συνέχεια ο Ανδρέας Λέτσιος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καστοριάς, όπου κατόρθωσε και πέτυχε τον στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Αν θέλει όμως η διοίκηση να στηρίζει κάποιον προπονητή έχει τη βούληση μιλάμε για τον Πέτρο Τσούκλη που παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε κατά καιριούν είχε την στήριξη της διοίκησης.

Ελπίζουμε την νέα αγωνιστική περίοδο ο Πέτρος Τσούκλης να τα πάει καλύτερα, αλλά θα μου πείτε με το υλικό που είχε η ομάδα την χρονιά που μας πέρασε πιθανόν να συναντήσει δυσκολίες αν παραμείνει το ίδιο και δεν γίνουν μεταγραφές.

Πρώτη μεταγραφή που ανακοίνωσε η διοίκηση που ΠΥΡΣΟΥ ήταν του 37χρονου Γιώργου Κουτσομήτρου οποίος πιθανόν όμως να αναλάβει κάποιο πόστο, όπως γενικού αρχηγού.

Λήξει της αγωνιστικής περιόδου των Ακαδημιών του ΠΡΩΤΕΑ είχαμε προχθές όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσία των γονιών των παιδιών και όχι μόνο.

Ηταν όντως μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τα τμήματα υποδομής του ΠΡΩΤΕΑ όπου οι προπονητές Γιάννης Χασιώτης, Κλωνάρας και Μουράτογλου έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά.

Τέλος οι λιλιπούτειοι μπασκεντμπολίστες του ΠΡΩΤΕΑ έδωσαν τα τελευταία τους παιχνίδια στην Πτολεμαϊδα με τις Ακαδημίες της Πτολεμαϊδας.

Μετά από μία αξιόλογη καριέρα στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Τσιάτσιος ο οποίος αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες έχει στραφεί στον ρόλο του μάνατζερ.

Μάλιστα με απόλυτη επιτυχία αφού έχει στο ρόστερ του αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Τσιάτσιος διαθέτει γραφείο στην Αθήνα.

Στην Αγγλία βρέθηκε για ένα περίπου μήνα ο παλαιός διαιτητής Γιάννης Τολίκας, όπου επισκέφθηκε τον γιό του ο οποίος ζει και εργάζεται στην Αγγλία.

Ο Γιάννης Τολίκας ήταν από τους καλύτερους διαιτητές που πέρασε από τον Νομό μας και όχι μόνο. Πάντα δίκαιος απένειμε δικαιοσύνη και δεν άφηνε κανέναν παραπονούμενο.

Συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Ενωσιακό γήπεδο 5χ5 που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ομάδες που συμμετέχουν είναι είκοσι σε μία από αυτές αγωνίζεται και ο πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης ο οποίος εκτός από καλός επιχειρηματίας ξεδιπλώνει και το πλούσιο ταλέντο του στο ποδόσφαιρο.

Και την νέα αγωνιστική χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕ Ποντίων ο Χρήστος Λάλλος, όπου η διοίκηση της ΑΕΠ έμεινε ευχαριστημένη από τη δουλειά του εν λόγω προπονητή και του ανανέωσε το συμβόλαιο.

Ελπίζουμε την νέα αγωνιστική περίοδο να μην αποχωρήσει καμία ομάδα από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών.

Κώστας Μάρκου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ