ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ήττα για τον Πυρσό – Ισοπαλία για τα Αεράτα (28/11/2011)

Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν οι ομάδες του νομού μας να πετύχουν θετικά αποτελέσματα, τα Γρεβενά Αεράτα στάθηκαν άτυχα ανεδείχθησαν 1-1 με την Καστοριά, ενώ ο Πυρσός γνώρισε τη συντριβή στην Καστοριά, από τον Κάστωρ με σκορ 4-0. η Ακαδημία Πλαταμώνα συνέτριψε τη Μεσοποταμία με 5-0, ενώ η Νάουσα επικράτησε της Περδίκας με 3-0. η Κοζάνη είχε εύκολο απόγευμα, κέρδισε τη Νίκη Αχλάδας με 5-0, η Αλεξάνδρεια κέρδισε το Βατερό με 2-1, ενώ στο γειτονικό ντέρμπυ Αγκαθιά-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έληξε 2-0.

Κάστωρ-Πυρσός 4-0

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Πυρσό, αφού γνώρισε προχθές στην Καστοριά τη συντριβή με σκορ 4-0 από τον Κάστωρ. Οι πράσινοι προβλημάτισαν και πρέπει επειγόντως να επανέλθουν στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα .

Το φιλμ του αγώνα

Στο 13΄ο Τσούκλης έκανε σέντρα ο Μελεγκάνος σούταρε, απέκρουσε ασθενώς ο Μακρής, στην επαναφορά ο Μελεγκάνος ανοικτό σκορ 1-0. Ο Πυρσός ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 22΄με το Δούμαέχασε ευκαιρία να φέρει το μαιχνίδι στα ίσια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τζάτζης διπλασίασε τα τέρματα 2-0, στην επανάληψη ο Πυρσός δεν έδειξε  κάτι και απείλησε το Κάστωρ στο 74΄με τον Καραμανλή σημείωσε το 3-0 και στο 82΄ο Τζώτζης  διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κακή και η διαιτησία του Μηριούνης Ηπείρου.

Κάστωρ: Τέγος- Καραμανλής- Γκούρλιας- Σοβόπου- Παναγιωτίδης- Φιλινδρής 67΄- Δινάσης- Αντωνιάδης- Καραβασίλης 46΄- Πολύζος- Τζιώτζης- Τσούκλςς- Μελεγκάνος 46- Μήλιος.

Πυρσός: Μακρής- Μπούκας- Γκέτσιος- Μποζιαρης (65΄- Πολύζος)- Κυριακίδης (60- Αλεξανδρής) – Γεωργίου- Χαραλαμπίδης- Τζερεμές- Δούμας- Μπλάντος Κοτσατίσογλου (85΄- Τζάγκας)

Γρεβενά Αεράτα- Καστοριά 1-1

Την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους στην κορυφή έχασαν τα Γρεβενά Αεράτα καθώς έμειναν στο 1-1 με την Καστοριά ενώ έχασαν πέναλτι με τον Ίττη στο 87΄που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τα Αεράτα  που έχασαν μία ευκαιρία κοντά στην στην άλλη. Στο 13΄ο Καραγιάννης απο το σημείο του πέναλτι σούταρε χλιαρά, στο 25΄ο Βελίδης κόρνερ 0-1. Τα Γρεβενά Αεράτα στο δεύτερο ημίσορνο ανέβασαν κι΄ άλλο την απόδοσή τους και με τον Ίττη ισοφάρισαν 1-1. στο 60΄με καταπληκτική εκτέλεσε φάουλ, ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει την νίκη στα Αεράτα καθώς ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ίττης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημητριάδη απο την άσπρη βούλα.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ