Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Έφτασε η Μεγάλη βδομάδα και η Δημοτική αρχή εδέησε να ασχοληθεί με την κοπή των χόρτων σε πάρκα και πλατείες. Για τα χωριά φυσικά ουδέν σχόλιο…

Εβδομάδα των Παθών φαίνεται ότι θα περάσουν και οι οδηγοί και οι επισκέπτες της πόλης μας, αφού τα μπαλώματα στο πλακόστρωτο της πλατείας μπορεί μόλις να ολοκληρώθηκαν, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους δημοτικούς δρόμους που μετά από τόσο καιρό που οι λακκούβες ήταν ανοιχτές, άρχισαν να ασφαλτοστρώνονται τώρα που η κίνηση και η επισκεψιμότητα αυξάνει κατακόρυφα εμποδίζοντας το παρκάρισμα, την εύκολη μετακίνηση και τα όποια γιορτινά φώνια των συμπολιτών μας.
Είπαμε, το έργο της ύδρευσης είναι πολύ σημαντικό και απαραίτητο, αλλά να ακούμε από τη μία ότι κοστίζει τόσα λεφτά και από την άλλη να βλέπουμε τέτοια μέτρα προστασίας «παλιάς κοπής» στα ανοιχτά χαντάκια, με σκουριασμένες σιδερόβεργες, πλαστικό δίχτυ και ξύλινα σανίδια, χωρίς κανένα χρωματισμό ή φωτισμό για το βράδυ, και με μόνο τέσσερις – πέντε εργάτες να δουλεύουν για να το φτιάξουν κάνοντας υπερωρίες κάθε μέρα, μάλλον κάπου μας μπερδεύει…
Άραγε το περιβόητο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτάκι που φτιάχτηκε για την προβολή από διάφορα ΜΜΕ του πανάκριβου αυτού έργου, πληρώθηκε από τον προϋπολογισμό του έργου ή από τον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑΓ, δηλαδή από τους Γρεβενιώτες που τόσο

ακριβά ήδη πληρώνουν αυτή την δημοτική επιχείρηση ίσως του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου του τόπου μας;
Πράγματι ωραία γωνιά της πόλης μας η παιδική χαρά στο πάρκο Μερά όπου κάποιος μπορεί να πάει τα παιδιά του για λίγο παιχνίδι. Όσο όμως και να θέλουν κάποιοι να την παρομοιάσουν με το Σέντραλ Πάρκ της Νέας Υόρκης, η σκληρή πραγματικότητα, με τις απαρχαιωμένες κατασκευές παιχνιδιού (παλιές κούνιες, τσουλήθρες κλπ), τα διαβρωμένα από το χρόνο τσιμέντα και τα περιττώματα των αδέσποτων ζώων, δυστυχώς απέχει έτη φωτός από τα λεγόμενα τους.
Με την άνοδο της θερμοκρασίας άρχισε να αυξάνεται και ο αριθμός των Γρεβενιωτών που επισκέπτονται το Καστράκι για περίπατο ή γυμναστική. Μια ακόμη πολύ όμορφη γωνιά της πόλης μας, που με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να μεταμορφωθεί σε όαση αναψυχής για όλους.
Εξαιρετικά πετυχημένη ήταν η ημερίδα που διοργάνωσε η ΠΟΑΣΥ στη Βέροια με θέμα «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες» όπου βραβεύτηκε η κοζανίτισα μητέρα αστυνομικού κ. Λιάνα Τσολερίδου καθώς και οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους τρομοκράτες στην πρόσφατη διπλή ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Ως υπεύθυνος οργάνωσης της εκδήλωσης είχε ορισθεί ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης.
Κατανοούμε ότι πολλές φορές η κριτική μας μπορεί να στεναχωρεί ή και να ενοχλεί κάποιους, όμως όπως έχουμε ξαναπεί γίνεται καλόπιστα προς όφελος μόνο των πολιτών.
Σε όλους λοιπόν, φίλους και μη, η στήλη εύχεται Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά με Υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ