Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Έντονες διαμαρτυρίες από τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ (26/5/2011)

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ μετά την αρχική ικανοποίηση από την απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών για την στέγαση τους στο λυόμενο του παλαιού Νοσοκομείου, έρχονται αντιμέτωποι με τις αντιδράσεις άλλου φορέα (Ερυθρού Σταυρού) και με τον οποίο επ’ ουδενί δεν θέλουν να έρθουν σε αντιπαράθεση.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες και τους φορείς του Νομού Γρεβενών για τους λόγους που είναι απαραίτητη η στέγαση μας στον εν λόγω χώρο:

Από τον Σεπτέμβριο του 2006 και την ίδρυση του Τομέα ΕΚΑΒ Γρεβενών είμαστε φιλοξενούμενοι σε χώρους του Νοσοκομείου Γρεβενών που δεν πληρούν ούτε τις απαραίτητες ανάγκες.

Ως εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ βρισκόμαστε 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο με παγωνιά – καύσωνα – βροχές με κίνδυνο της ζωή μας σε δύσκολες συνθήκες δίνουμε την μάχη να μπορούμε να βρεθούμε δίπλα σου σε μαζικές καταστροφές, σε τροχαία, σε απώλεια της υγείας σου και όποτε μας χρειάζεσαι.

Η απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν. Γρεβενών να είμαστε σε ένα χώρο δίπλα του είναι στην σωστή κατεύθυνση για την συνεργασία των δύο φορέων υγείας που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη.

Η εγκατάσταση μας εκεί θα διορθώσει την εικόνα του χώρου (κυκλοφορία αδέσποτων ζώων, καθαριότητα, συντήρηση) για την οποία κανείς δεν είναι υπερήφανος αυτή τη στιγμή.

Η λειτουργία του ΕΚΑΒ θα εξυπηρετηθεί με την στέγαση των ασθενοφόρων και την εξοικονόμηση χώρων για την αποθήκευση υγειονομικών και άλλων υλικών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Γ.Ν. Γρεβενών και ιδιαίτερα τον Δ/ντη κ. Γαυρίδη για την κατανόηση του στεγαστικού μας προβλήματος .

Ελπίζουμε όλοι οι τοπικοί φορείς να σταθούν αρωγοί στην όσο συντομότερη εγκατάσταση μας στο λυόμενο του παλαιού Νοσοκομείου αλλά στην σ εξεύρεση λύσης για την μετεγκατάσταση του Ερυθρού Σταυρού.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Χρήστου Δημήτριος

Ο Γραμματέας

Ναθαναηλίδης Ιωάννης

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ