ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Άτυχος ο Κτηνοτροφικός, πρώτη νίκη για Σειρήνα , δίκαια το Νεοχώρι

Την έκπληξη της αγωνιστικής σημείωσε η Δήμητρα, που κέρδισε με 3-0 τον Κτηνοτροφικό Αστέρα μέσα στην Καλλιράχη, περνώντας στη δεύτερη θέση.

 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 0-3: Το τελικό σκορ, πάντως, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της συνάντησης: οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μεν καλύτερα και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο τέταρτο, ωστόσο από το 17΄ κι έπειτα ο Κτηνοτροφικός Αστέρας ήταν κυρίαρχος και ο αγώνας εξελίχθηκε ουσιαστικά σε μονόλογο των γηπεδούχων, που δημιούργησαν και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και η μπάλα τους «τιμώρησε». Στο 17΄ ο Γκαραλιάκος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και έκανε το 0-1. Στο 34΄ ο Αναστασίου εκτέλεσε φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι, ο Κτηνοτροφικός από τη μεριά του είχε δύο δοκάρια σε δύο λεπτά, στο 51΄ κάθετο (σε σουτ του Σούλα) και στο 52΄ οριζόντιο (σε σουτ του Τσαπατσάρη). Στο 68΄ ο Τσαπατσάρης βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε άουτ, στο 75΄ ο Κουτσαλιάρης με απευθείας φάουλ έκανε το 0-2. Στο 87΄ ασθενής απόκρουση του Τσιουπλίκα και ο Οδυσσέας Στεφόπουλος, που «καιροφυλακτούσε», έκανε το 0-3. Πολύ καλός ο διαιτητής Πάνος (Σιούμπουρα, Ρίγκος).

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουπλίκας, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, Γεωργίου (76΄ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ), Καραπάς, ΒΑΝΔΗΣ, Τζάγκας, ΤΣΙΑΡΑΣ, Τσαπατσάρης, Βλάχος (76΄ Γκόγκος), Ξάνθος, Τερζής (46΄ Σούλας).

ΔΗΜΗΤΡΑ: ΜΠΑΡΑΚΑΣ, Λάλλος, Τσιρώνης, ΡΟΤΣΙ, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Παπαδόπουλος, Τζημορόπουλος (33΄ Γ. Λάλλος), Αναστασίου, Κουτσαλιάρης (90΄ Χ. Λάλλος), Μπιζιώτας, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ 0-3: Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Νεοχώρι, που ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τα γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσαν οι Παναγιώτης Αποστόλου (40΄), Θωμάς Σίμος (53΄), Ε. Καφετζής (87΄), όλα με σουτ. Η Παλιουριά προσπάθησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Διαιτητής: Τσέτσιλας (Ράτζας, Παπαδημητρίου).

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Ρίβας, Ζάτσος, Τσούγκας, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ασλανίδης, Ράντζας, Σαμαράς, Σαράφας (70΄ Δουβεντζίδης), Ζιανός (88΄ Αλεξιάδης), Σιακαβάρας, Γκουντούλας (46΄ Κακούσιος).

ΝΕΟΧΩΡΙ: Ρεβύθης, Ζουπουνίδης (67΄ Καλαθάς), Σαμαράς, Χριστούλης, Κύρκος, Ε. Καφετζής, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Σόλλας, Β. Καφετζής (46΄ Ευαγγελόπουλος), Σίμος, Σκόδρας (70΄ Κυρατζής).

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΜΕΓΑΡΟ 2-1: Την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Σειρήνα, μάλιστα καταφέρνοντας να ανατρέψει το σκορ απέναντι στο Μέγαρο. Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο, καθώς ύστερα από ένα αμφίρροπο πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πολύ αποφασιστικοί. Σημαντική αποδείχθηκε η είσοδος του Νικολαϊδη, που βοήθησε πολύ τη Σειρήνα. Στο 10΄ τετ-α-τετ του Αναστασιάδη απέκρουσε ο Καλύβας, στο 16΄ ο Βαγγέλης Μήττας με διαγώνιο πλασέ, έκανε το 0-1. Στο 42΄ σουτ του Κουλέτσου απέκρουσε ο Καλύβας και το οριζόντιο δοκάρι, στο 60΄ ο Γιώργος Τσιάτσιος με κεφαλιά, ισοφάρισε. Στο 68΄ ο Νικολαϊδης «λύτρωσε» την ομάδα του (2-1). Διαιτητής: Καραλιόλιος (Χαραλαμπίδης, Φαλτάκας).

ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθερίου, Ι. Τσιάτσιος (46΄ Φούντογλου), Φ. Φαρμάκης, Λιάκας (85΄ Ντόνας), Γιώτας (46΄ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ), Κουκουτσέλας, Χ. Φαρμάκης, Κουλέτσος, Τσεπίδης, Γ. ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ, Αναστασιάδης.

ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Β. ΜΗΤΤΑΣ, Βασιλόπουλος, Σ. Μήττας, Χαχάνι, ΝΤΕΜΑΪ (50΄ Χρυσής), Ζιάκας, Σκόνδρας, Καρανάσιος, Τσιτσιπάς (61΄ Τζιαμπίρης), Τσιοπλής.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ