Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Χρήστος Τριγώνης : Ένας αγωνιστής ανάμεσά μας

Πρωτοπόρος στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των ένστολων σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας Χρήστος Τριγώνης.

Ο εν λόγω, παρά το γεγονός ότι αποτελεί γέννημα θρέμα των Τρικάλων, άμεσα αφομοίωσε τη Γρεβενιώτικη πραγματικότητα., και λειτουργεί περισσότερο ως Γρεβενιώτης. Είναι άνθρωπος προσηνής, διαλλακτικός, γνώστης των προβλημάτων και  αντιμετωπίζει το ένστολο προσωπικό, με ανθρωπιά. Έχει πολλές   ικανότητες και κατόρθωσε από την πρώτη στιγμή να εμπνεύσει τους συναδέλφους του στον αγώνα για μία ευνοούμενη και ανθρώπινη κοινωνία. Μια κοινωνία η οποία θα χαρακτηρίζεται για τον πολιτισμό της και όχι ταγμένη και φερόμενη από τους εκάστοτε κοτζαμπάσηδες της εξουσίας. Οι συνάδελφοί του, γνωρίζοντας το κύρος που αποπνέει,  τις ιδέες και τη μαχητικότητά του, τον εξέλεξαν Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο, εξελέγη μέλος της ανώτατης συνομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων, ανεξάρτητα από κομματικές κατευθύνσεις και επιρροές.

Ο Χρήστος Τριγώνης αναμφίβολα αποτελεί μια εξέχουσα μορφή του συνδικαλιστικού κινήματος , αλλά και έναν άνθρωπο που εκφράζει την ελπίδα για ένα καλύτερο και ανθρώπινο αύριο. Το ήθος και το ύφος του τον κατατάσσουν σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλή πρόσωπο στη μικρή μας κοινωνία, αναγνωρίσιμο και ιδιαίτερα συμπαθή. Και το κυριότερο; Τις ικανότητές τους τις γνωρίζουν και εχθροί και φίλοι.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στο Χρήστο Τριγώνη να παραμείνει αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου, αγνός αγωνιστής και με αντοχές, και  μακάρι να δει κάποια στιγμή τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης