Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Χρήστος Τριγώνης : Ένας αγωνιστής ανάμεσά μας

Πρωτοπόρος στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των ένστολων σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας Χρήστος Τριγώνης.

Ο εν λόγω, παρά το γεγονός ότι αποτελεί γέννημα θρέμα των Τρικάλων, άμεσα αφομοίωσε τη Γρεβενιώτικη πραγματικότητα., και λειτουργεί περισσότερο ως Γρεβενιώτης. Είναι άνθρωπος προσηνής, διαλλακτικός, γνώστης των προβλημάτων και  αντιμετωπίζει το ένστολο προσωπικό, με ανθρωπιά. Έχει πολλές   ικανότητες και κατόρθωσε από την πρώτη στιγμή να εμπνεύσει τους συναδέλφους του στον αγώνα για μία ευνοούμενη και ανθρώπινη κοινωνία. Μια κοινωνία η οποία θα χαρακτηρίζεται για τον πολιτισμό της και όχι ταγμένη και φερόμενη από τους εκάστοτε κοτζαμπάσηδες της εξουσίας. Οι συνάδελφοί του, γνωρίζοντας το κύρος που αποπνέει,  τις ιδέες και τη μαχητικότητά του, τον εξέλεξαν Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο, εξελέγη μέλος της ανώτατης συνομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων, ανεξάρτητα από κομματικές κατευθύνσεις και επιρροές.

Ο Χρήστος Τριγώνης αναμφίβολα αποτελεί μια εξέχουσα μορφή του συνδικαλιστικού κινήματος , αλλά και έναν άνθρωπο που εκφράζει την ελπίδα για ένα καλύτερο και ανθρώπινο αύριο. Το ήθος και το ύφος του τον κατατάσσουν σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλή πρόσωπο στη μικρή μας κοινωνία, αναγνωρίσιμο και ιδιαίτερα συμπαθή. Και το κυριότερο; Τις ικανότητές τους τις γνωρίζουν και εχθροί και φίλοι.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στο Χρήστο Τριγώνη να παραμείνει αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου, αγνός αγωνιστής και με αντοχές, και  μακάρι να δει κάποια στιγμή τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ