Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Όταν ο Παπαϊωάννου ήρθε στα Γρεβενά …)

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου όπου συναντήθηκε με φίλους του και πρώην συνεργάτες του.

 

Ο κ. Παπαϊωάννου έχει δηλώσει την επιθυμία του, να δώσει στον Πυρσό χορηγία, όσο για τα διοικητικά δε σκέφτεται να εμπλακεί.

 

Σήμερα λήγει η προθεσμία για εγγραφή στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΕΠΣ, ήδη μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί περίπου ογδόντα μικρά παιδιά.

 

Το Σάββατο θα γίνει συγκέντρωση όλων των γονέων, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Κοσματόπουλο όπου θα γίνει ο διαχωρισμός στα τμήματα.

 

Ήδη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος έχει παραγγείλει αθλητικό εξοπλισμό για όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο super 28 ο Γρεβενιώτης υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρης Τσακνάκης νοτίου Ελλάδος, ο οποίος παρευρέθηκε στην πόλη όπου μεγάλωσε και τόνισε την αγάπη που τρέφει προς τους Γρεβενιώτες.

 

Στην εκπομπή του super 28 αθλητικοί παλμοί ήταν καλεσμένοι προχθές ο πρόεδρος του Ηρακλή ΕλάτουΧρήστος Τσιαρσιώτης, ο προπονητής Κώστας Τζάτζης και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Λάχανος.

 

Και οι τρείς αναφέρθηκαν για τους στόχους τη φιλοσοφία του Ηρακλή Ελάτου και τόνισαν ότι στόχος είναι η άνοδος του στην Α΄ κατηγορία.

 

Στο ΔΑΚ Κοζάνης αγωνίστηκαν προχθές οι παλαίμαχοι του Πυρσού με την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης. Το γήπεδο ήταν σε κακά χάλια και το κυριότερο δεν υπήρχε ζεστό νερό για μπάνιο.

 

Στην Εύβοια θα βρεθεί το Σάββατο ο πρόεδρος του γυμναστικού συλλόγου Ιορδάνης Καραιορδανίδης, ο λόγος είναι ότι εκεί θα διεξαχθούν οι εκλογές του Σεγας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί στην πόλη ο τεχνικός σύμβουλος του Πυρσού Γιάννης Βελαωράς που μέχρι στιγμής δεν τον έχουμε δει ακόμη.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στην ΕΡΤ3 η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου, Θεοδοσία Μάρκου που πρώτευσε στον πανελλήνιο αγώνα ορεινού δρόμου που διεξήχθη στο Ζιάκα.

 

Άκαρπη απέβη η προχθεσινή συνάντηση, ώστε να βρεθεί λύση για τη συνέχιση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο και έτσι δύσκολα θα βρεθεί λύση, διότι με πετρέλαιο δύσκολα να λειτουργήσει λόγω του υψηλού κόστους.

 

Είμαστε οι πρώτοι που το επισημάναμε για το κολυμβητήριο πριν τέσσερα χρόνια, κανείς δε φρόντισε τότε να κάνει κάτι και φτάσαμε τώρα, στη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου στερώντας έτσι στα περίπου 200 μικρά παιδιά τη δυνατότητα να γυμναστούν.

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

 

Πυρσός : μετά από κακή εμφάνιση ο Πυρσός προχθές  Πέμπτη ηττήθηκε στο γήπεδο της Καστοριάς από τον Κάστωρ με σκορ 4-2. Οι πράσινοι έπαιξαν με αρκετές ελλείψεις αλλά αυτό όμως δεν λέει κάτι. Επίσης οι πράσινοι την Τρίτη παραχώρησαν ισοπαλία στο ΔΑΚ με την ομάδα της Ελασσόνας και σε αυτό το παιχνίδι οι πράσινοι δεν ικανοποίησαν. Το επόμενο φιλικό για ον Πυρσό είναι στον Τύρναβο με αντίπαλο την τοπική ομάδα, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, είναι ένα σοβαρό τεστ, στο οποίο ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος αναμένεται να βγάλει αρκετά συμπεράσματα για τη δυναμικότητα των παικτών του.

 

 

Γρεβενά Αεράτα : την ήττα γνώρισαν προχθές Πέμπτη τα Αεράτα στη Θεσσαλονίκη όπου ηττήθηκαν στο Κορδελιό από τον Οδυσσέα με σκορ 3-1. τα Αεράτα συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες την προηγούμενη φορά ηττήθηκε από το Μακεδονικό με 2-0. έτσι ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος ψάχνει να βρει λύσεις.

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Δεύτερη αγωνιστική για την Α’ κατηγορία έχουμε στην Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών, το Μέγαρο αντιμετωπίζει την ΑΕΠ, και θέλει τη νίκη. Η Κιβωτός αναμετράται με το Καρπερό και θέλει τη νίκη, ο ΑΓΟ Δήμητρας παίζει στο γήπεδό του με τον ΑΟ Σειρήνας που έκανε καλό ξεκίνημα.

Τέλος την Κυριακή η Ποντινή αγωνίζεται στο γήπεδό της με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα.

Το πρόγραμμα :

Σάββατο 29-09-2012

Μέγαρο-Βατόλακκος

Κιβωτός-Καρπερό

Δήμητρα-Σειρήνα

Παλιουριά-Δεσκάτη

 

Κυριακή 30-09-2012

 

Ποντινή-Κτηνοτροφικός Αστέρας

 

Το Σάββατο στις 13:00 η ομάδα βόλεϊ Κορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου για το πρωτάθλημα αντιμετωπίζει τον Πήγασο Κοζάνης.

 

Σπάνια θα βρεις ανθρώπους να προσφέρουν χορηγία για ομάδα, βρέθηκε λοιπόν ο Γρεβενιώτης πρώην πρόεδρος Δημήτρης Παπαιωάννου και προσέφερε 40.000 ευρώ στον Πυρσό και δεν τα δέχτηκε η διοίκηση αλλά ποιος θα τα δει αυτά.

 

Αρκετά χρόνια, περίπου δεκαπέντε ήταν πρόεδρος στην Αμυγδαλιά ο Κουταλής Κώστας, κουράστηκε και αποχώρησε πέρυσι. Η αγαπημένη του ομάδα όμως υποβιβάστηκε μετά από χρόνια και τώρα παίζει στη Β’ κατηγορία.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ